Væk din Urkraft

Væk din Urkraft.png

Helheden du altid har ventet på

– Rører urkraften på sig, dybt inde i dig – og længes du efter at opdage og udfolde den?

– Føler du en kalden i sjælen efter at komme hjem?

– Er du træt af at føle dig som en “oversavet dame” og parat til at tage imod hele smukke dig?

– Famler du dig vej og ville ønske der fandtes et vejkort?

– Drømmer du om sjælesøstre at dele din opvågning med?

– Vil du åbne dig og forbindes dybere til Den Kærlige Kraft omkring dig?

Så er du det helt rigtige sted…

 

Hjemvenden til din mystiske kraft

Den kvindelige urkraft er sagnomspundet og både elsket og frygtet – fordi den er så viis, så fortryllende, så skabende og så uforfærdet, når den først vækkes. Urkvinde-arketypen er beskrevet i jungiansk psykologi. Og i de åndelige skrifter. Og jeg har fundet at netop her – i feltet mellem sindet, ånden og kroppen ligger vores kvindelige sjæls urgamle kraft .

I dette forløb har jeg samlet al min viden, erfaring og indsigt til en rejse,
der skridt for skridt kan hjælpe dig i dyb forbindelse med din egen kvindelige sjæls kraft.

Det er den kraft, der forbinder himmel og jord – kroppen, sindet og ånden,
så du mærker helhed, livskraft og forbundethed med dig selv og livet på en helt ny måde.

Du genkender den i kvinder som Jeanne dárc, Maria Magdalene og Maya Angelou.
Og jeg véd at du har den samme livskraft i dig – som du måske allerede mærker,
ønsker at gå dybere ind i, eller først nu skal til at forløse.

Der er stærk sammenhæng mellem krop, sind og sjæl i forløbet
– og når du følger de enkle og virkningsfulde skridt, vil du komme til at blomstre af livsglæde, vitalitet og mystik.

Du vil føle dig mere hel, kraftfuld, dybt forbundet med din sjæl og opleve en ny verden åbne sig.

urkraftbillede

Alt er online og fleksibelt – via video og øvelser/meditationer lige når det passer dig

 

Eva er med sin blide og kærlige måde at formidle hendes viden og indsigter på, hoppet direkte ind i hjertet på mig. Hun taler til et nyopdaget sted i mig, som i den grad længes efter at vågne op. Evas tilstedeværelse i videoerne og hendes delen af sig selv, vækker mig og min sjæl og jeg bliver nysgerrig på mere, meget mere. Eva er for mig, et eksempel på, en lysende engel på jord.

-Tina Eriksen , psykoterapeut og traumebehandler.

Dette får du


Del 1
Mod og tillid – Lær at se i mørke

Del 2
Aktiver din feminine skaberkraft

Del 3
Alkymi – Vælg dine praksisser

Del 4
Månegudinde – Opdag din hellige sensualitet

Del 5
Himmeltræ – Forbind himmel og jord

Del 6
Indvielse – Træd helt ind i din kraft

Bonus

Soul Sisters Circle – En fantastik tribe af søstre, der bare venter på at støtte og lytte, og fejre rejsen hjem til helhed med dig.

coversoulsisterscircle

Facebook-gruppen gør bare værdien og transformationen endnu dybere. Det et trygt rum at dele sin sårbarhed i. Jeg vil helt klart anbefale dig et forløb med Eva, hvis du føler dig tiltrukket af det. Du er i trygge hænder.

– Rebecca Sofia Anette DavidsenEr det for dig?

Måske er Væk din Urkraft hvad du har ventet på.  Føler du dig draget, er det fordi du er klar.

Er du nysgerrig, åben og er villig til at se ind i dig selv? Så vil du elske forløbet, der allerede har hjulpet hundredevis af andre kvinder til at forløse deres kraft.

Jeg vil elske at hjælpe og guide dig.

img_0444-1

Jeg har selv oplevet en dyb transformation, der har ført mig ind i min kraft.

Gennem de mørkeste nætter og de lyseste morgener

Den åndelige verden, der altid har været mig nær, har åbnet sig på vid gab. Engle og usynlige lærere har nænsomt og med visdom, vist mig vej gennem min dybeste frygt, til en frihed og energi jeg ikke anede lå i min sjæl. (Den rejse får du også i bogen Og jeg vågnede)

Vejkortet deler jeg med dig i forløbet her.

Siden det blev delt første gang for 3 år siden, har hundredevis af kvinder fundet forløsning af deres kraft gennem det.

Jeg har selv bevæget mig vildt og foldet mine vinger ud disse år – og jeg ved at altsammen kommer af at min urkraft, min kvindelige sjælskraft, blev vækket.

Derfor åbner jeg nu igen for at dele dette klassiker-forløb.

Så, denne uge får du programmet til genåbnings-pris

Forløbet har en værdi af 400 euro (2987 dkk), men denne uge får du det til 134 euro (999 dkk)

Klik her og bestil – og få adgang i dag

Jeg glæder mig til hvad du vil opleve, søster min.

cropped-terra-garden-grocer.png

Jeg hedder Eva Andrea, er forfatter og guide for kvinder i opvågning. Klik her for at lære mig bedre at kende. 

 

Q & A´s

Hvor meget tid kræver forløbet?
Du vælger selv hvor hurtigt du vil tage forløbet. Mærk efter og gør som det passer for dig. Beregn at bruge et par timer for hver del – til at se sessionen og arbejde med øvelsen. Der vil være enkle praksisser som du selv kan lægge ind i din dag – men det er helt op til dig hvordan.

Den her transformation du taler om – den drager, men skræmmer mig også lidt?
Det er helt naturligt at vi kan føle frygt når vi mærker sjælen kalder på os. Vi kan frygte for det ukendte, om vores indre transformation vil føre ydre forandringer med sig – og om vi er parate til det. Alle møder den frygt. Du kan være tryg ved at din vej går mod helhed og harmoni og indre fred – ikke mod opløsning – selvom det kan føles sådan af og til. Den lille død vi oplever når en overbevisning smuldrer, kan være skræmmende, ja. Men bagefter er du mere sand, mere fri og mere dig.

Og husk at det kun er dig der har ansvaret for hvad din indre proces, skal betyde i dit ydre liv. Du har altid et valg og du kan mærke efter hvordan din indre udvikling skal afspejle sig i dit liv – i det tempo der føles naturligt og godt for dig.

Hvad, hvis jeg er single eller min partner ikke er spirituelt interesseret?
Når jeg skriver om transformation er det først og fremmest den indre det handler om. Oplevelsen af at komme ind til og hjem i sig selv på en ny og kraftfuld måde. Vi kan gå vores egen indre vej til mere fred, frihed og livskraft – uden at stille krav til vores partner. For mig er sand spiritualitet at vi står i ubetinget kærlighed til den anden – uanset hvor den anden “er”.

Der er en session i forløbet som handler om den hellige sensualitet – og selvfølgelig er det en gave hvis man kan dele det med sin partner. Alligevel er det ikke en forudsætning. For når du åbner sig for den del af dit indre væsen, er det først og fremmest dit forhold til dig selv der bliver dybere.

Derfor kan du sagtens gå gennem forløbet som single.

Det handler om den energi du forløser i dig selv og bliver “bærer” af – og at den også har en påvirkning på din partner over tid, er utvivlsomt. Hemmeligheden er den bevidsthedsdimension du tilfører jeres forhold.

Har du andre spørgsmål? Skriv til mig på eva.ditlefsen@gmail.com – I’m here for you ❤

Væk din Urkraft – Kom igang her med det samme