Skab din unikke Kvindecirkel

circle

Jeg ånder for sisterhood. Og for at skabe rum, der kan åbne for healing og forløsning af kraft i mine søstre. Du kan lære at gøre det samme. Næste Doularetreats i 2019 er sat op.

Kaldes du til skabe kvindecirkler, er det fordi du har evnen i dig. Det er sjælens tilbagevenden til noget dybt naturligt for os kvinder. Gennem alle tider har kvinder fundet sammen i cirkler. Fordi vi instinktivt ved, at der sker forunderlige ting,  når vi mødes i et rum af åbenhed og kærlighed.

At skabe en virkelig kraftfuld og harmonisk kvindecirkel er en KUNST der kan læres – og når det lykkes, synger englene med, og der skabes rum for healing og befrielse af den kvindelige kraft. 

(Jeg elsker ordet Doula. Hvis du ikke kender det, så betyder det en fødselshjælper, der er tilstede for den fødende før, under og efter fødslen – med sin støtte på alle planer. Mine kvindecirkel-ledere bliver symbolsk set Doulaer – der støtter det nye liv, der forløses i den enkelte kvinde. Der er kærlighed og feminin energi i ordet. Derfor bliver oplæringen også kaldt Doula-oplæring)

Dette retreat er for femte kuld Soulsister Doulaer…og kommer til at foregå i mit elskede Altea.

zenhaven

Oplæringen i svøb:

 • 3 uforglemmelige kursusdage i Altea
 • Hjælp og inspiration til hvordan du kan starte din cirkel
 • Undervisning i de helt essentielle elementer, der er vigtige at mestre som Doula, særlige situationer og bevidsthed om egne skygger.
 • Fuld frihed til at sætte dit helt eget personlige præg på din cirkel (Og til at holde samlinger så ofte og så sjældent som du ønsker, du forpligter dig ikke til noget)
 • Mulighed for at finde samarbejde med en anden Doula og holde cirklerne i fællesskab
 • Du får lov at invitere til din cirkel, i den store og voksende facebooktribe, Soulsisters Circle (for  alle kvinder i mine forløb og retreats) hvor der kan være kvinder i dit lokalområde, der længes efter at samles.
 • Du vælger selv om der skal være en betaling for at deltage i din cirkel, afstemt efter hvad du gør.
 • Lukket facebookgruppe for jer Doulaer, hvor I kan dele erfaringer, inspirere og støtte hinanden.
 • Certifikat på at du er Kvindecirkel Leder, oplært af mig.

Måske vil du ud i skoven og lave bål og slå på tromme under fuldmånen. Måske skal I sidde med en kop god te i bløde puder. Måske vil du invitere en særlig gæst. Du kan skabe din helt egen unikke cirkel, hvor du med netop dine gaver kan være med til at berige og styrke de søstre der tiltrækkes som honningbier til din energi.

Hvem er det for?
Det er for dig der drages til det. Helt enkelt. Der er en fordel ved at du er vant til at arbejde med mennesker – men det er ikke en forudsætning. Hvis dit hjerte siger JA – Så har du en latent gave til at skabe et forvandlende rum. Og du vil lære det. Alder betyder heller ikke noget. Det kan også være at du selv er i en dyb proces – og er i tvivl om du er klar til det. I så fald skriv til mig, så kan vi snakke om det…

Sådan gør vi
Du kommer til det unikke 3 dages kursus i Altea. Jeg har fundet et stort, smukt hus i den charmerende by, hvor jeg skrev min sidste bog, Og jeg vågnede. Deltagerne bor sammen (dem der ønsker det) Og vi starter dagen med at lave morgenmad sammen. Undervisningen er personlig og uformel og foregår også rundt omkring i byen og på stranden.

Du kommer selv til at opleve kraften i vores cirkel – samtidig med du bliver oplært i hemmelighederne bag at skabe en hellig kvindecirkel.

Der bliver undervisning, praktiske øvelser, ritualer og som afslutning en indvielse og velsignelse af dig som Soulsister Doula, der giver dig støtte i dit videre arbejde.

Når du kommer hjem er du klar til at begynde – lige som det passer ind i dine rytmer.

alteastrand.jpg

Tid og sted

I det smukke hus i Altea (Du flyver til Alicante lufthavn)

NÆSTE RETREAT

Start: Fredag 25. oktober 2019, kl 20

Slut: Mandag 28. oktober 2019, kl 12

JEG HAR NETOP UDVIDET CIRKLEN, SÅ DER BLIVER MULIGHED FOR FLERE. ER DU EN AF DE SIDSTE?

Soulsister Doula pakken koster:

5999 Dkk/805 euro

MULIGHED FOR BETALING I TO RATER

Skriv(eva.ditlefsen@gmail.com)

Prisen inkluderer:

 • Selve kurset og alt der er skitseret herover.
 • Overnatning i huset(enkle, hyggelige deleværelser)
 • Fælles morgenmad hver dag

Prisen inkluderer ikke:

 • fly og transport til og fra lufthavnen (Mulighed for samkørsel i taxa eller tog)
 • Fælles middag i byen hver dag (Meget Rimelige priser)
 • Øvrige måltider (Mulighed for at lave egne måltider i køkkenet i huset)
 • Hvis du hellere ønsker at overnatte på hotel i byen

Skriv med det samme på eva.ditlefsen@gmail.com for at booke din plads.  

Hvor jeg glæder mig til at møde dig hernede – og til al den smukke kvindelige kraft der vil blive æret og forløst gennem Soulsisters Circles.

Bonus
Er du endnu ikke med i Soulsisters Circle på facebook? Så får du medlemskab som bonus.

profil eva

Q & A

#1 Er jeg mon egnet?

“Jeg kan mærke det kalder dybt i mit blod, det er så meget i min ånd – men jeg er usikker på om jeg er god nok. Altså om jeg har power nok til at lede sådan en cirkel? Er jeg mon sådan en som folk ville samles omkring?”

Jeg forstår – og har selv mødt den usikkerhed i mig selv, da jeg begyndte at træde ud i mit lys. Det er en helt naturlig frygt, der bare skal få lov at tages ved hånden. Den behøver ikke at stoppe dig, hvis du føler dig kaldet. Du får al den støtte du behøver gennem kurset og efterfølgende i gruppen med de andre Doulas og du kan altid skrive til mig. Og du vil opleve at dit JA til sjælens sang, gør dig større og friere.

 

#2 Hvor meget vil det kræve af mig?

Jeg kan sagtens se mig selv som Doula, og har vildt lyst til at opleve kurset – men er usikker på om jeg kan starte med det samme bagefter…det er jo snart…Og jeg vil helst ikke føle mig forpligtet til noget”

Nemlig, og det er jeg helt med på 😉

Og nu er det her ikke som alle mulige andre programmer…

For vi arbejder organisk og med tillid. Jeg har det sådan, at det er SUPER vigtigt for mig at støtte den enkelte kvinde til at følge sine egne indre rytmer. Skulle du komme og tage kurset, og kan mærke at du først kan give det plads til at udfolde det om et år – så er det godt. Og så er du klar.

Og skulle du komme frem til at du ikke skal være særlig aktiv senere, så er der heller ikke nogen bad feelings.

Jeg har fuld tillid til at vi mærker hvad der er bedst for os og hvornår 😉

Og jeg kommer til at oplære så mange Doulaer at der altid vil være nogen der er i aktivitet.

 

#3 Jeg har lidt blandede associationer til kvindecirkler

“Det lyder skønt men jeg er lidt ambivalent for jeg har haft nogle sære oplevelser og har hørt lidt blandet om kvindecirkler”

Yes, og det er mig heller ikke ukendt 😉

Kvindecirkler kan være fuldstændig vidunderlige og det bedste man har oplevet i sit liv – mens nogle kan opleve at det går “skævt”. For eksempel at det kan føles unaturlig, bliver hierarki eller at der ikke er plads til alle osv.

OG det kommer gerne af at der ikke er et klart lederskab. Vi har alle sammen skygger, der kan blive aktiveret i så tætte sammenhænge – og hvis man ikke som leder af en cirkel har en klar intention og er klædt på til at holde et helligt og transformerende rum – så kan det blive en blandet oplevelse af og til.

Og det er derfor at jeg ønsker at hjælpe dig med at lægge en sund og frugtbar jordbund, for noget der kan blive det mest givende og berigende. I en sand feminin ånd.

Det er fuldt ud muligt.

Og.

Der er ingen facit på hvilket udtryk din cirkel skal have.

Måske er du en “sex and the city-like” kvinde, der vil gøre det elegant og æstetisk, måske er du skovkvinde og vil ud i naturen med din cirkel, måske er du kunstnerisk, eller vild med ritualer, eller du vil bare sidde med din cirkel omkring et dejligt måltid I har lavet sammen.

FORMEN er altså helt dynamisk, og skal være i harmoni med hvad der er naturligt for dig eller hvad du ønsker at prøve. Mens de universelle principper jeg vil lære dig, er bærende, og sikrer at det bliver et skønt rum for healing og helhed.

Håber det giver klarhed – Skriv til mig (gerne i dag) hvis du har lyst til at være med eller hvis du har andre spørgsmål ❤

Kærligst