Skab din unikke Kvindecirkel – Ny oplæring (Online og live)

circle

Jeg ånder for sisterhood. Og for at skabe rum, der kan åbne for healing og forløsning af kraft i mine søstre. Du kan lære at gøre det samme. 

Kaldes du til skabe kvindecirkler, er det fordi du har evnen i dig. Det er sjælens tilbagevenden til noget dybt naturligt for os kvinder. Gennem alle tider har kvinder fundet sammen i cirkler. Fordi vi instinktivt ved, at der sker forunderlige ting, når vi mødes i et rum af åbenhed og kærlighed.

At skabe en virkelig kraftfuld og harmonisk kvindecirkel er en KUNST der kan læres – og når det lykkes, synger englene med, og der skabes rum for healing og befrielse af den kvindelige kraft. 

(Jeg elsker ordet Doula. Hvis du ikke kender det, så betyder det en fødselshjælper, der er tilstede for den fødende før, under og efter fødslen – med sin støtte på alle planer. Mine kvindecirkel-ledere bliver symbolsk set Doulaer – der støtter det nye liv, der forløses i den enkelte kvinde. Der er kærlighed og feminin energi i ordet. Derfor bliver oplæringen også kaldt Doula-oplæring)

Denne oplæring er for sjette kuld Soulsister Doulaer…og kommer til at foregå som online og live, se herunder…

sisterhands

 

Her er hvad du får…

 

  • Undervisning i de essentielle hemmeligheder, indsigter og værktøjer, der er vigtige at mestre som Doula.
  • Hjælp og vejledning til hvordan du kan starte din cirkel – og kombinere den med din passion.
  • Fuld frihed til at sætte dit helt eget personlige præg på din cirkel (Og til at holde samlinger så ofte og så sjældent som du ønsker, du forpligter dig ikke til noget)
  • En familie af sjælesøstre, du kan dele din proces og erfaringer med, under og efter oplæringen.
  • Oplevelse af kraften i en hellig cirkel – og sjælelig indvielse og velsignelse i dit kald.
  • Certifikat på at du er Kvindecirkel Leder, oplært af mig.

 

Du kommer også med på mit “sjæle-team”

  • Mulighed for at invitere til din cirkel, i den store og voksende facebooktribe, Soulsisters Circle (for kvinder i mine forløb og retreats). Måske er der kvinder herinde fra DIT lokalområde, der længes efter at samles.
  • Mulighed for at give dine egne deltagere medlemskab i Soul Sisters Circle, (fx som bonus til dine cirkler)
  • Mulighed for at danse med mig til Soul Sister Festival i Andalusien til November – hvor alle Doulaer der har lyst, kan holde en enkel morgencirkel hver morgen. (Du får også rabat på din billet)

 

sisters dancing

Måske vil du ud i skoven og lave bål og slå på tromme under fuldmånen. Måske skal I sidde med en kop god te i bløde puder. Måske vil du invitere en særlig gæst. Du kan skabe din helt egen unikke cirkel, hvor du med netop dine gaver kan være med til at berige og styrke de søstre der tiltrækkes som honningbier til din energi.

Hvem er det for?
Det er for dig der drages til det. Helt enkelt. Hvis dit hjerte siger JA – Så har du kaldet til at skabe et forvandlende rum. Og du vil lære alt du behøver. Alder betyder heller ikke noget. Det kan også være at du selv er i en dyb proces – og er i tvivl om du er klar til det. I så fald skriv til mig, så kan vi snakke om det…

sisterspirit

Sådan gør vi

Denne gang foregår oplæringen i to dele (Sprog: jeg regner med at holdet fyldes af skandinaviske kvinder, så er sproget dansk – ellers giver jeg mulighed for engelsktalende også – og det bliver på engelsk.)

Del 1: Online-oplæring i lukket Facebook gruppe

Mandag 20. april kl 20-22

Mandag 27. april kl 20-22

Mandag 4. Maj kl 20-22

Mandag 11. Maj kl 20-22

Det er supert hvis du kan være med live – men hvis det ikke passer hver gang kan du altid se replay og stadig stille spørgsmål.

Online-oplæringen består i undervisning og opgaver – samt tid til at stille spørgsmål og dele.

FB-Gruppen er din trygge favn hele vejen – her kan I dele jeres proces og støtte hinanden – I kan også samles uformelt og “øve” jer, når onlinedelen er færdig…

eva profil

Del 2 – Indvielsesdag i København

Vi mødes til en SMUK dag – hvor vi har tid til at udveksle ideer og få feedback -og oplever kraften i en hellig cirkel.

Dagen afsluttes med en særlig ceremoni med velsignelse og indvielse. Og bevis for jeres oplæring.

Tid og sted

Torsdag 18. Juni – kl 16-22

Skøn lokation følger (Max en times radius med offentlig transport fra København Centrum)

(HVIS vi pga Corona ikke har lov at samles/rejse i juni…så sæt for en sikkerheds skyld også kryds i kalenderen onsdag 19. august som alternativ dato)

Pris

Normalt koster oplæringen 800 euro, når det er hernede.

Den nye version får du for kun 400 euro for alt sammen.

(Mulighed for 2-3 rater, bare hør med mig)

Send en mail til eva.ditlefsen@gmail.com for at booke din plads med det samme.

Pladserne går efter først til mølle 😉

Ahhh, hvor jeg glæder mig til at tage imod dig med åbne arme…

Knus

signature

SAGT OM DOULA-OPLÆRINGEN

Da Eva Andrea åbnede døren blev jeg så rørt. Der stod hun og lyste, fuldstændig som hun også gør gennem hendes kærlige og smukke sjælesøster-energi online. Det var magiske dage med hjertekontakt, kærlighed og humor.
Eva Andrea kan åbne hjerter og hjælpe enhver kvinde til opvågning. Hun ser og mærker én og skaber en smuk feminin hjerteenergi og holder rummet så kærligt og autentisk. Hun ER kærlighed. Eva Andrea og hendes vidunderlige kursus har inspireret mig dybt og jeg glæder mig til at lave Kvindecirkler selv.

– Henriette Dan

 

For første ord formår Eva Andres at skabe et rum, hvor man føler sig elsket, holdt og støttet, således at man er tryg til at omfavne sin egen sårbarhed og lys.
Jeg tager fra Doulakurset med mig, en gruppe kvinder som jeg har kunne spejle mig i, kan støtte mig til og de har givet mig modet til at møde verden med mit åbne hjerte og lytte til universets kald.
Jeg er til Eva Andrea evig taknemmelig for at skabe dette energifelt og for at have set mig.

– Nomi Tuwel

At være med i Doula workshoppen, var et møde med kærligheden. Der blev skabt et kærligt og nærende rum, hvor ideer og visdom flød og fyldte mit hjerte. Eva spreder med hendes fantastiske energi og nærvær, de mest berigende rammer, hvor alt kan skabes. Forskelligheden får plads og der åbnes til helt unikke måder at skabe kvindecirkler på .

– Chahlotte Sofia Lune

 

 

profil eva

Q & A

#1 Er jeg mon egnet?

“Jeg kan mærke det kalder dybt i mit blod, det er så meget i min ånd – men jeg er usikker på om jeg er god nok. Altså om jeg har power nok til at lede sådan en cirkel? Er jeg mon sådan en som folk ville samles omkring?”

Jeg forstår – og har selv mødt den usikkerhed i mig selv, da jeg begyndte at træde ud i mit lys. Det er en helt naturlig frygt, der bare skal få lov at tages ved hånden. Den behøver ikke at stoppe dig, hvis du føler dig kaldet. Du får al den støtte du behøver gennem kurset og efterfølgende i gruppen med de andre Doulas og du kan altid skrive til mig. Og du vil opleve at dit JA til sjælens sang, gør dig større og friere.

 

#2 Hvor meget vil det kræve af mig?

Jeg kan sagtens se mig selv som Doula, og har vildt lyst til at opleve kurset – men er usikker på om jeg kan starte med det samme bagefter…det er jo snart…Og jeg vil helst ikke føle mig forpligtet til noget”

Nemlig, og det er jeg helt med på 😉

Og nu er det her ikke som alle mulige andre programmer…

For vi arbejder organisk og med tillid. Jeg har det sådan, at det er SUPER vigtigt for mig at støtte den enkelte kvinde til at følge sine egne indre rytmer. Skulle du komme og tage kurset, og kan mærke at du først kan give det plads til at udfolde det om et år – så er det godt. Og så er du klar.

Og skulle du komme frem til at du ikke skal være særlig aktiv senere, så er der heller ikke nogen bad feelings.

Jeg har fuld tillid til at vi mærker hvad der er bedst for os og hvornår 😉

Og jeg kommer til at oplære så mange Doulaer at der altid vil være nogen der er i aktivitet.

TERMS & CONDITIONS, SIS