Sjælerejse til Avila

Doula Oplæring (2)

Sidste år blev jeg kaldet til at tage til Avila, anderledes kan jeg ikke forklare det. Det blev den mest dybtgående, vidunderlige, spændende og healende rejse – som jeg deler i min nye bog.

Tanken strejfede mig som et kys, her for en tid siden. Hvad hvis jeg inviterede mine sjælesøstre med til Avila?

Til den smukkeste rejse ind i sjælens rige.

Det føltes helt rigtigt.

Terra Garden Grocer (1)

Så, nu har jeg sat en sjælerejse op i 2020. Og du kan komme med, hvis du er hurtig – de første mange pladser er allerede booket.

Længes du efter en dybere forbindelse med din sjæl og efter at forstå netop din sjæls rejse dybere?

Så vil du elske turen.

Du vil komme tættere på hvorfor du er her i verden og få dybere indsigt i de indre landskaber du oplever på din sjæls rejse.

Jeg deler de indsigter og spirituelle hemmeligheder om sjælens mørke nat og sjælens 7 rum – som Johannes og Teresa skrev om. Og hvordan vi kan forstå dem som moderne kvinder i opvågning.

De to sjælevenner boede i Avila for 450 år siden og var katolske mystikere. Deres skrifter er anerkendt som noget af det ypperste indenfor spansk poesi og mystik. Og jeg fik personlige budskaber fra dem i Avila.

Du vil opleve de hellige steder jeg fandt – og guides indad så du får de svar du behøver. Ligesom jeg fandt mine.

avila

Sådan gør du:

Tag fly til Madrid, og derfra et tog 2 timer til Avila (I fb gruppen kan deltagerne aftale af følges ad).

Vi mødes om morgenen, fredag d. 20. marts 2020 på Hotel Velada, der bliver basen for retreatet. Du kan vælge at bo der (på det 100 år gammle fortryllende hotel, du ser på billedet herover, midt i Avilas gamle bydel) – eller du kan booke dig ind et andet sted eller på airbnb.

I 3 hele dage vil du opleve byen, der ligger i det smukkeste landskab – og gennem meditationer, øvelser og hvad du lærer, opleve din sjæls uendelige rige.

Vi bliver en smuk gruppe – og du vil få en ny sjælefamilie. Sådan er det altid.

Så beregn en rejsedag på hver side. Eller bliv der en dag eller to for at lande inden du tager hjem…

Hvad koster det?

Deltagelse: 500 euro.

Du står selv for de øvrige udgifter: Fly, tog, overnatning og mad.

Du får information om hvordan du kan få den mest rimelige tur, og der er mulighed for at aftale deleværelse i fb gruppen. Det er i lavsæsonen, så fly og overnatning er i den rimelige ende.

Skriv til eva.ditlefsen@gmail.com og book din plads.

Hvis det kalder i hjertet – så kom ❤ Og vent ikke – de første mange pladser er revet væk.

Xx

Eva Andrea

 

Q & A

– Er det religiøst? Nej, vi går ind bag ordene – i de spirituelle sandheder der ligger i deres budskaber og indsigter – ikke i de kristne dogmer.

– Skal jeg have læst din nye bog? Det behøver du ikke – men måske vil det være en smuk forberedelse til turen. (Bogen kommer efteråret 2019)

 

TERMS & CONDITIONS, SIS