Books

My Spiritual Novels are currently being translated and will be published in English.

begge bøger

Bagom alt kan jeg høre din sang, er den selvstændige to’er i Eva Andrea’s dybt personlige sjæls-triologi.

Bagom alt kan jeg høre din sang

bog to, naturen

Eva Andrea står ved en ny korsvej. Sjælevenskabet med hendes elskede skælver og hun overvældes af mørke. En dag træder hun ind i den gamle kirke på øen, hvor et lille maleri drager hende mod sig. “En strøm af lys står sitrende mellem os, hun vil mig noget, det er tydeligt. Men hvad? Som jeg står foran hende, kan jeg ikke andet end at åbne hjertet, jeg skal nok lytte, det lover jeg. Og lysstrømmen mildnes, så jeg kan sænke blikket.”

Eva Andrea kaldes til at drage til Avila – en gådefuld rejse ind i sjælens mystiske rige, der bærer hende gennem tid og rum, ind til kernen af Teresa af Avilas sjælevenskab med Johannes af Korset. Kan de vise vej gennem mørket?

Få bogen i din postkasse her

Anmelderne siger

Denne bog berørte mig langt ind i sjælen. Ikke blot skriver Eva Andrea sjældent smukt – du føler dig healet efter at have læst den.
– Jannecke Øinæs, Wisdom from North

Den smukkeste spirituelle litteratur jeg længe har læst. Jeg blev suget ind i dens sårbarhed og mærkede smerten, skønheden og længslen i dens mest poetiske form. Bogen fik mit hjerte til at lyse op i genkendelse og under. Så smuk, så magisk, så vigtig.
– Anja Steensig, spirituel lærer

Eva Andrea har bragt det arketypiske møde med Den Elskede til et højere og dybere niveau. En beretning om et indre helligt bryllup – så smukt formuleret, at det ikke kan fortælles om.
– Eva Lykke Sveistrup, arketypisk astrolog

Jeg følte mig tryllebundet af Eva Andreas visdom og rørende indsigter – oplevede den smukkeste uendelighed af kærlighed og forbundethed mellem sjæle strømme ud af bogen….
– Hanne Brosbøl, yogalærer og heartmentor

Eva Andrea giver en dyb indsigt i, hvad mystikken og det guddommelige er og kan give os.
– Ianneia Livia Silke Meldgaard, spirituel lærer

Jeg kender ingen, der kan fange mig ind og med ord få mig til at føle mig så meget i live som Eva Andrea kan. Jeg genkender så dybt, at det giver genklang i mit eget DNA, det dybe mørke sjælen kan fortabe sig i under rejsen hjem…
– Flora Tara Melchiorsen, ekspert i mindfulness og livsbevidsthed

Læs denne dejlige, mættede, sanselige og dybe beretning om den moderne spirituelle pilgrimsvandring – og få mod til at lytte til sjælens kald og lade kærligheden lede vejen.
– Kisser Paludan, spirituel lærer, psykolog og forfatter

En vidunderlig perle af visdom. Få mod til at høre din egen helt unikke sang bagom al den støj, som frygten skaber. Og mod til at tro på, at der er plads til hele dig – med alt hvad du rummer, i en helt tæt relation med din elskede.
– Sophira Carolina Simonsen, coach og mentor

Du har gjort det igen – endnu et mesterværk. Tak, fordi I skrev, skriver du til Teresa og Johannes. Da jeg læste de ord, tænkte jeg på det aftryk, du som forfatter efterlader dig. En dag vil nogen sige: Tak, fordi du skrev, Eva Andrea…
– Gitte Winter Graugaard, forfatter, coach og mentor

I det fineste lys lader jeg mig forføre, vågne, undre, oplyse, omfavne og omslutte. Et lys så guddommeligt og rent, som Kilden det strømmer fra.
– Inger Hjort, Connecte

En vidunderlig historie om hengivenhed, der åbenbarer en sjælden dybde – side for side. Side om side står også Eva Andrea og Teresa – for evigt forbundne som sjælesøstre i hver sin tid…
– Sussanne Wexø, Life Mastery Academy

FÅ BOGEN I DIN POSTKASSE HER

Eller bestil din bog i alle Danmarks boghandlere eller netboghandlere

Og jeg vågnede

og jeg vågnede profil

En ganske særlig nat forandrer alt. Eva Andrea møder den guddommelige Kærlighed – og hendes verden slår de første revner. Hun drages til at træde ud i stilheden, og falder ind i sit sinds underverden, hvor stikkende øjne venter i mørket. Vil hun finde vej gennem sjælens mørke nat? Vil hun finde mod til at følge sjælens kalden? Også når det koster mere end hun aner?

Og jeg vågnede er en dybt personlig roman. Det er også fortællingen om enhver sjæl, der vågner op til sin sande essens, og begiver sig ud på sin indre helterejse. Elsket og støttet af Kærligheden selv.

FÅ BOGEN I DIN POSTKASSE HER

Bogen er en vejviser tilbage til ånden. Det smukkeste og mest betagende jeg længe har læst – hvert ord rører mit hjerte og varmer min sjæl.”
– Flora Skouboe Eriksen, Mindfulness Akademiet

Denne bog er en skøn, finsleben juvel. Det er sjældent at litterær sans, blomstrende spiritualitet og livsmod til at dele noget dybt vedkommende, går så fint hånd i hånd som her.”
– Søren Hauge, Forfatter og Spirituel Lærer

En ufattelig vakker bog. Læs den og lad Eva Andreas magiske univers berøre dig langt ind i hjertet.”
– Jannecke Øinæs, Wisdom From North

“Smertefuld, sårbar og fyldt med kærlighed. Sikken en smuk fortælling!”
-Anja Steensig, Forfatter og Spirituel Lærer

Et mesterværk…Bogen er som et brøl, men blid som en fjer i vinden.”
– Synne Justesen, Writer, Speaker and healer

“Jeg elskede at læse denne bog om vækst, oplysning og transformation. Denne bog er en dybt healende oplevelse.
– Sophia Carolina Carena, Numerolog og Mentor

“Eva har med sin smukke bog indtaget min sjæl; hun har grebet fat om min feminine urkraft og healet mit hjerte. Hendes visdom har uendelig rækkevidde og vil formå at frigøre sjæle.”
– Pia Nissen, Spirituel Lærer

“Med sin fortælling oplyser Eva min sti. Hun vander mit håb og gøder min tillid. Giver mig mod til at fortsætte min vandring. Hun er som en engel, der går ved siden af mig.”
– Inger Hjort, Stifter af Connecte

FÅ BOGEN I DIN POSTKASSE HER

Eller bestil din bog i alle Danmarks boghandlere eller netboghandlere

Børnebog om sjælen

Den lille sjæl møder sine forældres sjæle i universet og aftaler at den skal komme til dem på jorden.

Vi følger den lille sjæls rejse hertil og hvordan den finder frem til de helt rigtige forældre.

En strålende engel hjælper den på vejen.

Da den lille sjæl kom til verden, er den første bog i serien om Den Lille Sjæl.

En smuk eksistentiel børnebogsserie med livsvisdom for børn og forældre.

FÅ BOGEN I DIN POSTKASSE HER

Eller bestil din bog i alle Danmarks boghandlere eller netboghandlere

Se og hør fortællingen her:

Hvad siger anmelderne?

Dette er en af de vigtigste bøger, jeg har læst for mine børn…

En dybtfølt, troværdig, kærlig og inspirerende bog, som man bliver helt lykkelig indeni af at læse.

En uvurderlig fortælling, som kan give dit barn styrke i rejsen fra barn til voksen, så vores elskede børn kan bevare kontakten til deres drømme, ønsker og behov.

Bogen vil bidrage til at flere og flere børn og voksne vil indfri deres sjæls potentiale og muligheder – ved at udvikle åndelige værdier. Flere vil blive mindet om vores iboende intelligens og kærlighed.

Nyd den skønhed, kærlighed og visdom, som bogen besidder.

Maiken Maria Peschardt, spirituel psykolog

Eva Andrea rammer direkte i hjertet med sine ord…

Bogen er fornyende og vigtig.

Den efterlader læseren med en stor taknemmelighed og en følelse af, at alt har en større mening.

Det er stort at blive forældre og Eva Andreas ord gør det ikke til et mindre mirakel.

Hun formår med sin fortælling, at omforme det pres, der kan følge med forældrerollen, fordi kærligheden mellem sjæle, til livet og os selv overskinner alt..

– Jordemoder Sophie Puck

Et smukt univers, der med få ord fik mig til at opleve eventyret i det, der måske findes længe før, man endnu bliver født.

Jeg har læst den for nogle af de forældre, der opsøger min private praksis, når de ønsker at blive forbundet endnu stærkere og dybere med deres børn.

Det samme skete for dem, som for mig. Mødrene fældede en tåre. Hver eneste af dem. En dør blev åbnet til en fremtidig dybere forbundethed med deres barn.

– Mette Graves, Holistisk familierådgiver – med speciale i tilknytning og børns udvikling.

Børnesangbog

SoulToSoul_OMSLAG_medbeskæring_V06-page-1

Vil du styrke hjertekontakten med dit barn?

Skal dit barn føle sig set, værdsat og elsket – lige som det er?

Ønsker du flere smukke øjeblikke med dit barn?

Så er Soul to Soul Songs for dig

“Du er elsket højere end himlen Du er vigtig mer end nogen ting”

I sangbogen får du 8 sjælfulde sange med eventyrlige illustrationer af Hanne Hjort – lige til at synge med dit barn på sengekanten. Både små og store børn elsker sangene, med fine kendte melodier.

FÅ BOGEN I DIN POSTKASSE HER

Bestil din nye børnesang i din boghandlere eller netboghandlere

Sagt om Sangbogen

Vi har oplevet sangene som intet mindre end transformerende… Den første aften, jeg sang sangene for hende, trillede tårerne ned af kinderne på mig. De ramte mig så dybt, og sagde alt det jeg ønskede at sige til min datter…Min datter kom mere i balance og virkede mærkbart gladere. Det var SÅ fantastisk at opleve.
– Anette

Det er rørende og aftenen fyldes af kærlighed og stille lykke når teksten synges ud i natten.
– Nete Storm Pedersen

Jeg har sunget med mine 4 børn inden sengetid og oplever igennem dette at sangene skaber rum for kærlighed og nærvær. Det er fantastisk at se dem tænke over den visdom der ligger i sangene og stille underfundige spørgsmål til dem. 
– Theis Horneman

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s