Retreat i Strandhuset med Eva Andrea

cirkel

NYHED: NYT RETREAT I STRANDHUSET – BOOK NU – PLADSERNE GÅR HURTIGT

Smukke kvinde,

Drømmer du om…

– At mærke livsenergien strømme gennem dig?

– At få tid og rum til at vende dig indad, og forankre forbindelsen til din kraftfulde sjæl?

– Få forunderlige oplevelser, nye indsigter og klarhed i dit liv – så du kommer styrket, næret og velsignet hjem?

Så vil du elske retreatet hjemme hos mig i Strandhuset lige ud til Middelhavet (Alicante) ❤

Du vil opleve en smuk og dyb rejse ind i dig selv – gennem øvelser, ritualer og healende sisterhood.

retreat164

Vi bevæger os ind i vores indre kraft og visdom – og de udvalgte steder skaber porte for særlige åbninger. Vi tager til marked og kirken i Almoradi, det hellige bjerg og til enten det hemmelige tehus eller Sct. Pauls ø (efter årstid).

 

At være med havets bølger, sidde under stjernehimlen omkring bålet, og opleve naturen som spejl – hjælper dig dybere ind i din væren.

circle

Og så nærer vi kærligt vores krops tempel med vitaliserende måltider, som vi laver sammen – og nænsom bevægelse.

køkken

Jeg ELSKER alt ved at holde Strandhus-Retreat med mine soulsisters – og glæder mig til at dele disse unikke dage med dig og følge hvad du vil opleve…

kram

Hver kvinde får lige hvad hun har behov for. Og når du først har oplevet din kraft og visdom på det dybeste plan, er det en indre viden du altid vil bære med dig.

“When you have seen something – you can never unsee it”

søstre

NYT RETREAT, MAJ 2019
Fredag 24. maj (Opstart kl 20) – Tirsdag 28. maj
(Afslutning kl 12)

 

STEP 1 – Sikre dig plads
Retreatbillet 3999 dkk

Inkluderer din deltagelse, daglige måltider i Strandhuset og kørsel under vores 3 skønne udflugter

STEP 2 – Vælg overnatning

Vil du bo på Strandhotellet? Eller i huset, som er mit hjem? Der kan max bo 8 kvinder i huset, det går efter først til mølle.

Pris for overnatning i huset: 1149,- for alle fire nætter.

Man bor to eller tre på værelserne,  enkelt og hyggeligt. (tænk sommerhus/strandhus – ikke luksus)

Hvis du hellere vil overnatte i eneværelse på strandhotellet i kort gåafstand til Strandhuset, er det også en mulighed. Link følger efter booking af din plads.

Und dig selv disse livgivende dage ❤ Book din plads nu ❤ Kun enkelte pladser tilbage ❤ Mulighed for betaling i 2 rater

Skriv til eva.ditlefsen@gmail.com for at sikre din plads – og hvordan du ønsker at overnatte.

BEMÆRK:

  • Fly sørger du selv for – du får gerne rimelige billetter på denne tid af sæsonen. Jeg sender dig mail med tips om selskaber der er værd at holde øje med.
  • Transport til og fra lufthavnen (Beregn at tage taxi til og fra lufthavnen – ca 50 euro per vej. Aftal gerne samkørsel i fb-gruppen inden)
  •  3 måltider i byen med egenbetaling (meget rimelige priser)
  • 10 euro til adgangsbillet til Tehus eller Øtur (afhængig af sæsonen)

 

BONUS:
Alle retreatdeltagere får mulighed for at komme ind i Soulsisters Circle, min skønne lukkede facebookgruppe for kvinder i opvågning. Med det smukkeste sisterhood. Du lægges til gruppen, når og hvis du ønsker det.

 

KLIP FRA GÆSTEBOGEN 

Jeg har det som om jeg har været med i et eventyr. Et meget levende og nærværende eventyr. Hvor åbne hjerter, engle, alfer, gudinder, urkvinder og smilende søstre var medspillere. Men…det var ægte. Det var lige der og jeg var en helt naturlig og værdig del af eventyret. Et eventyr… en smuk buket af øjeblikke, som støttede mig i min indre proces i at byde min kvindelighed og min indre feminine gudinde velkommen i mit liv.
– 
Hanne

Tak for at sætte mig stævne med disse fantastiske, stærke og smukke urkvinder – som i den grad har inspireret mig og fået mig til at mærke hvor elsket jeg er – og hvor værdig jeg er.
– Ulrikke

Vi nåede dybder og højder i os selv der ikke kan sættes ord på, men kun føles. Jeg fandt min mystik. Jeg fandt min opstigning.
Synne

1000 tak for at du holder os, ser os, rummer os og bærer os. Det har været helt enestående og meget berigende for mig…
Shelly

Tak for nogle fortryllende dage. En brik jeg manglede i mit hjerte er blevet sat på plas. Jeg er meget taknemlig…
– Maria

Af hjertet tak for denne mulighed, dette smukke hjerterum. Af hjertet tak for at bevæge hjerter, for god energi og englestøv. Af hjertet tak for at give mod, tro, lys og liv.
Lea

Tusind tak for en fantastisk smuk rejse. At møde alle så ligesindede og alligevel så forskellige. Eva, du gør det så smukt og enkelt, giver os alle den juice vi behøver og nu flyver vi videre. Støttet, båret og med hjertet varmt og elsket.
Lotte

Jeg sidder med hjertet i hånden og mærker det rum af kærlighed vi har været i disse dage. Et rum skabt og holdt af dig og huset. Et rum med plads til lys og mørke – til alt vi er. Et rum forbundet til det højeste og det dybeste…
– Gry

Tak for din evne til at skabe hjerterum. Et sted for kvinder at samles med alle deres sår, rifter og torne, skabt i dette bevidst liv eller på sjæleplan. Tak for dine smukke og healende ord, som mit indre barn så inderligt trænger til at høre…
Nomi

Hvilket fantastisk fortryllende væsen du er, du er lys. Du åbner så mange porte og stråler for å mange i mørket. Du er velsignet og så gavmild og mild, fuld af varme og kærlighed. Som du formår at favne os alle med på den fineste, naturlige og enkle måde…

Louise

Du er så smuk og ren i din måde at holde os alle i hjertet. Det kan transformere sorgen, forkertheden og alt det fordømmende at blive mødt i sjælen…at blive set i sjælen i mødet med de kærligste øjene. Det mestrer du til fuldkommenhed.
– Annette

Så tryg, så taknemmelig over at have taget livtag med en ukendt og dog gryende urkraft…jeg danser under månen, favner mørkets skygger der truer og dog forløser mig på samme tid..
– Lisbet

Tak, tak – af hjertet tak – for at se mig og se at det at være med her – i dette søsterfælleskab, i det hellige rum du skaber – vil hjælpe mig videre ud på den vej jeg ved jeg må gå…Vi har nu alle fået ilt til at sprede vores lys.
– Helle

Hjemmefra havde jeg følelsen af at dette ville blive den største gave til mig selv. Og jeg må sige DET er det. Det har været helt ubeskriveligt at opleve…jeg bærer det med mig hjem i hjertet som en uvurderlig kraft. 
– Dorte

Jeg tager hjem med hjertet fuldt af kærlighed, sindet fuldt af ro og kroppen fuld af varme.
Nickie

Taknemlighed fylder mit hjerte. Jeg rejser hjem mere bevidst, mere vågen og mere i tillid. Jeg har elsket at være del af en gruppe fuld af kærlighed…
– Ann-Karina

I disse dage har jeg badet i kærlighed fra dig, gruppen, mig selv og havet. På en spændende måde har du ledet mig dybt ind i mit hjerte, på din helt specielle kærlige måde. Tænk at det var dig jeg skulle spejle for at finde urkraften i mig.
– Gunn-Elin

Tak for det dejlige frirum du har skabt for os…og tak for din vejledning til at finde ind i mit indre.
Anja

Allerede ved den første øvelse blev vi søstre. Eva skaber med sit rolige og blide væsen et rum, hvor vi kan VÆRE …Vi oplevede alle magiske ting i løbet af opholdet. Personligt fik jeg (flere) “ansigter” på min urkraft, og forstår nu på et endnu dybere plan, at intet er umuligt.
Hanne Malcho 

Indsigt, og et hjerte fyldt med kærlighed tager jeg med mig hjem. Tak for en kæmpe oplevelse, tårer og latter med mine smukke medsøstre.
Eva Susanne

Tak for et fantastisk retreat her i det skønne Alicante. Den langsomme, indadvendte energi. Fokus på både helheden og den enkelte. De fine, spirituelle øvelser og smukke indsigter og tegn, som jeg fik med mig hjem.
– Birgitte Baadegaard

Jeg er så taknemmelig for at have mødt så skønne kvinder, og oplevet den her meget fine og kærlige energi der var iblandt os. Jeg fik en følelse af at have fundet hjem, og genfandt min indre ro på en meget healende måde.
Marlene Gadeberg

Jeg har allerede kunne konstatere at vingerne er vokset. Du skulle se, Eva – hvordan vi svævede igennem ankomsthallen i København, da vi landede igår – det var en fornøjelse. Derudover mødte jeg manden der bor i boligen over for mig på p- pladsen da jeg kom hjem. Han sagde – “Hvad er der sket med dig?” “Har du fået gjort noget ved dit hår eller hvad er det”? “Du ser helt forandret og anderledes ud”. Da sendte jeg jer mange kærlige tanker…
Stina

Jeg har ikke ord nok til at beskrive din vidunderlighed… Jeg tager meget glad herfra, med en meget større tro på og viden om – at jeg er helt fin som jeg er…
– Kirsten

“Det har været en fantastisk oplevelse at være på Retreatet. Og det er ikke let at finde ord.. Det må bare opleves.

Natasha 
 

Skriv til mig på eva.ditlefsen@gmail.com – og kom med

(Værelser fordeles efter først-til-mølle-princippet)