Retreat i Strandhuset med Eva Andrea

 

Kvinderpåstrand

Smukke kvinde,

Drømmer du om…

– At mærke livsenergien strømme gennem dig?

– At få tid og rum til at vende dig indad, og forankre forbindelsen til din kraftfulde sjæl?

– Få forunderlige oplevelser, nye indsigter og klarhed i dit liv – så du kommer styrket, næret og velsignet hjem?

Så vil du elske mit retreat i strandhuset ved Middelhavet (Alicante) ❤

Du vil opleve en smuk og dyb rejse ind i dig selv – gennem øvelser, ritualer og healende sisterhood.

retreat164

Vi bevæger os ind i vores indre kraft og visdom – og de udvalgte steder skaber porte for særlige åbninger. Vi tager til marked og kirken i Almoradi, det hellige bjerg og til enten det hemmelige tehus eller Sct. Pauls ø (efter årstid).

At være med havets bølger, sidde under stjernehimlen omkring bålet, og opleve naturen som spejl – hjælper dig dybere ind i din væren.

Og så nærer vi kærligt vores krops tempel med vitaliserende måltider, som vi laver sammen – og nænsom bevægelse.

Jeg ELSKER alt ved at holde Strandhus-Retreat med mine soulsisters – og glæder mig til at dele disse unikke dage med dig og følge hvad du vil opleve…

Hver kvinde får lige hvad hun har behov for. Og når du først har oplevet din kraft og visdom på det dybeste plan, er det en indre viden du altid vil bære med dig.

“When you have seen something – you can never unsee it”

krammebillede

 

2018

NYT RETREAT, SEPTEMBER:
Fredag 28. September (Opstart kl 20) – tirsdag 2. okt (Afslutning kl 12)

Kun enkelte pladser tilbage

 

STEP 1 – Sikre dig plads
Retreatbillet 3999 dkk

Inkluderer din deltagelse, daglige måltider i Strandhuset og vores 3 skønne udflugter

STEP 2 – Vælg overnatning

Samlet pris for 4 nætters overnatning i Strandhuset – Vælg mellem de værelser, hvor der endnu er plads:

1) Alm. dobbeltværelse: 999 dkk

2) Budget: Deleværelse for 4 kvinder: 799 dkk

Alle værelser er rene og enkle. (tænk sommerhus/strandhus – ikke luksus)

Hvis du hellere vil overnatte på strandhotellet i kort gåafstand til Strandhuset, er det også en mulighed. Link følger efter booking af din plads.

Und dig selv disse livgivende dage ❤ Book din plads nu ❤ Kun 12 kvinder ❤

Skriv til eva.ditlefsen@gmail.com for at sikre din plads

P.S. Husk
Fly sørger du selv for – du får gerne rimelige billetter på denne tid af sæsonen. Jeg sender dig mail med tips om selskaber der er værd at holde øje med.

Beregn at tage taxi til og fra lufthavnen – ca 50 euro per vej (aftal gerne samkørsel i fbgruppen inden), samt 3 måltider i byen. (Og lidt ekstra hvis du vil forkæle dig selv på markedet)

BONUS
Alle retreatdeltagere får mulighed for at komme ind i Soulsisters Circle, min skønne lukkede facebookgruppe for kvinder i opvågning. Med det smukkeste sisterhood. Du lægges til gruppen, når og hvis du ønsker det.

Se den dejlige film retreatdeltagerne sidste gang lavede som en overraskelse

Klik her for at se…

KIG I GÆSTEBOGEN – SAGT OM RETREATET

Jeg tager hjem med hjertet fuldt af kærlighed, sindet fuldt af ro og kroppen fuld af varme.
Nickie

Taknemlighed fylder mit hjerte. Jeg rejser hjem mere bevidst, mere vågen og mere i tillid. Jeg har elsket at være del af en gruppe fuld af kærlighed…
– Ann-Karina

I disse dage har jeg badet i kærlighed fra dig, gruppen, mig selv og havet. På en spændende måde har du ledet mig dybt ind i mit hjerte, på din helt specielle kærlige måde. Tænk at det var dig jeg skulle spejle for at finde urkraften i mig.
– Gunn-Elin

Tak for det dejlige frirum du har skabt for os…og tak for din vejledning til at finde ind i mit indre.
Anja

Allerede ved den første øvelse blev vi søstre. Eva skaber med sit rolige og blide væsen et rum, hvor vi kan VÆRE …Vi oplevede alle magiske ting i løbet af opholdet. Personligt fik jeg (flere) “ansigter” på min urkraft, og forstår nu på et endnu dybere plan, at intet er umuligt.
Hanne Malcho 

Indsigt, og et hjerte fyldt med kærlighed tager jeg med mig hjem. Tak for en kæmpe oplevelse, tårer og latter med mine smukke medsøstre.
Eva Susanne

Tak for et fantastisk retreat her i det skønne Alicante. Den langsomme, indadvendte energi. Fokus på både helheden og den enkelte. De fine, spirituelle øvelser og smukke indsigter og tegn, som jeg fik med mig hjem. 
– Birgitte Baadegaard

Jeg er så taknemmelig for at have mødt så skønne kvinder, og oplevet den her meget fine og kærlige energi der var iblandt os. Jeg fik en følelse af at have fundet hjem, og genfandt min indre ro på en meget healende måde.
Marlene Gadeberg

Jeg har allerede kunne konstatere at vingerne er vokset. Du skulle se, Eva – hvordan vi svævede igennem ankomsthallen i København, da vi landede igår – det var en fornøjelse. Derudover mødte jeg manden der bor i boligen over for mig på p- pladsen da jeg kom hjem. Han sagde – “Hvad er der sket med dig?” “Har du fået gjort noget ved dit hår eller hvad er det”? “Du ser helt forandret og anderledes ud”. Da sendte jeg jer mange kærlige tanker…
Stina

Jeg har ikke ord nok til at beskrive din vidunderlighed… Jeg tager meget glad herfra, med en meget større tro på og viden om – at jeg er helt fin som jeg er…
– Kirsten

“Det har været en fantastisk oplevelse at være på Urkraft Retreatet. Og det er ikke let at finde ord.. Det må bare opleves.

Natasha 
 

Skriv til mig på eva.ditlefsen@gmail.com – og kom med

(Værelser fordeles efter først-til-mølle-princippet)

ALLE FOTOS ER TAGET AF SKØNNE MEJBRIT RÆBILD CHRISTENSEN, MEJFOTO ❤