New novel

bog to, naturen

Ny spirituel roman

(Rul ned for bestilling)

 

Om Bogen

Eva Andrea står ved en ny korsvej. Sjælevenskabet med hendes elskede skælver og hun overvældes af mørke. En dag træder hun ind i den gamle kirke på øen, hvor et lille maleri drager hende mod sig. “En strøm af lys står sitrende mellem os, hun vil mig noget, det er tydeligt. Men hvad? Som jeg står foran hende, kan jeg ikke andet end at åbne hjertet, jeg skal nok lytte, det lover jeg. Og lysstrømmen mildnes, så jeg kan sænke blikket.”

Eva Andrea kaldes til at drage til Avila – en gådefuld rejse ind i sjælens mystiske rige, der bærer hende gennem tid og rum, ind til kernen af Teresa af Avilas sjælevenskab med Johannes af Korset. Kan de vise vej gennem mørket?

bogside

 

Anmelderne siger

 

Denne bog berørte mig langt ind i sjælen. Ikke blot skriver Eva Andrea sjældent smukt – du føler dig healet efter at have læst den.
– Jannecke Øinæs, Wisdom from North

 

Den smukkeste spirituelle litteratur jeg længe har læst. Jeg blev suget ind i dens sårbarhed og mærkede smerten, skønheden og længslen i dens mest poetiske form. Bogen fik mit hjerte til at lyse op i genkendelse og under. Så smuk, så magisk, så vigtig.
– Anja Steensig, spirituel lærer

 

Eva Andrea har bragt det arketypiske møde med Den Elskede til et højere og dybere niveau. En beretning om et indre helligt bryllup – så smukt formuleret, at det ikke kan fortælles om.
– Eva Lykke Sveistrup, arketypisk astrolog

 

Jeg følte mig tryllebundet af Eva Andreas visdom og rørende indsigter – oplevede den smukkeste uendelighed af kærlighed og forbundethed mellem sjæle strømme ud af bogen….
– Hanne Brosbøl, yogalærer og heartmentor

 

Eva Andrea giver en dyb indsigt i, hvad mystikken og det guddommelige er og kan give os.
– Ianneia Livia Silke Meldgaard, spirituel lærer

 

Jeg kender ingen, der kan fange mig ind og med ord få mig til at føle mig så meget i live som Eva Andrea kan. Jeg genkender så dybt, at det giver genklang i mit eget DNA, det dybe mørke sjælen kan fortabe sig i under rejsen hjem…
– Flora Tara Melchiorsen, ekspert i mindfulness og livsbevidsthed

 

Læs denne dejlige, mættede, sanselige og dybe beretning om den moderne spirituelle pilgrimsvandring – og få mod til at lytte til sjælens kald og lade kærligheden lede vejen.
– Kisser Paludan, spirituel lærer, psykolog og forfatter

 

En vidunderlig perle af visdom. Få mod til at høre din egen helt unikke sang bagom al den støj, som frygten skaber. Og mod til at tro på, at der er plads til hele dig – med alt hvad du rummer, i en helt tæt relation med din elskede.
– Sophira Carolina Simonsen, coach og mentor

 

Du har gjort det igen – endnu et mesterværk. Tak, fordi I skrev, skriver du til Teresa og Johannes. Da jeg læste de ord, tænkte jeg på det aftryk, du som forfatter efterlader dig. En dag vil nogen sige: Tak, fordi du skrev, Eva Andrea…
– Gitte Winter Graugaard, forfatter, coach og mentor

 

I det fineste lys lader jeg mig forføre, vågne, undre, oplyse, omfavne og omslutte. Et lys så guddommeligt og rent, som Kilden det strømmer fra.
– Inger Hjort, Connecte

 

En vidunderlig historie om hengivenhed, der åbenbarer en sjælden dybde – side for side. Side om side står også Eva Andrea og Teresa – for evigt forbundne som sjælesøstre i hver sin tid…
– Sussanne Wexø, Life Mastery Academy

 

begge bøger

 

Bagom alt kan jeg høre din sang, er den selvstændige to’er i Eva Andrea’s dybt personlige opvågnings-triologi. (Du kan forhåndsbestille begge bøger herunder – men det er ingen forudsætning for at få fuldt udbytte af bogen)

 

eva med ny bog 2

Sådan får du bogen

 

Bogen kan bestilles hjem i  alle Danmarks boghandlere – og på bibliotekerne.

Få den direkte i din postkasse på 5-9 dage her: Saxo.dk (sender også til Norge og Sverige)

(Få også Og jeg vågnede på samme måde. Her er direkte link til bestilling på saxo.)

 

 

 

Hvad siger læsegruppen om den nye bog?

Udsnit af læseoplevelser

 

Eva Andrea tager læseren i hånden og fører en ud på en rejse, som man slet ikke kan forestille sig. Da jeg læste bogen følte jeg en dyb genklang i sjælen hele vejen igennem.
– Eileen Durhuus

 

“Kan ikke huske hvornår jeg sidst har læst en bog, hvor jeg har følt mig så opslugt.”
– Luise Kvist Huldbæk

 

“Dine ord gør Teresa og Johannes levende foran mig, deres visdom og kærlighed lyser fra siderne og har indhyllet mig i en boble af lys i de timer, jeg har læst. Jeg startede tidligt i morges, og ligesom da jeg læste Og jeg vågnede, kunne jeg ikke stoppe, før jeg var færdig. Verden uden om mig forsvandt, og sammen med dig gik jeg dybt ind i hjertet, dybt ind i lyset, dybt ind i natten og dybt ind i tilliden til, at vi altid er holdt og elskede, også når vi ikke kan mærke det.”
– Kira Madsen

 

“Det er ubeskriveligt magisk at bevæge sig ind i hendes sprog og univers, da hun skriver så særsommeligt og underfundigt – det er som at danse den kærligste kinddans med hendes fløjsbløde og sjælsdybe essens.”
– Cecilia Vinkel

 

“Netop landet hjemme efter nattevagt. Læste din bog nærmest i et stræk. Først på solsengen på terrassen og så det meste af min nattevagt. Sidste side er nu vendt og jeg sidder fortryllet tilbage!”
– Synne Justesen

 

“Jeg står der med hende. Jeg sanser, ser og hører. Jeg rejser med hende…Da det sidste ord er læst, sidder jeg med den dejligste følelse i hele kroppen. Ahhh får jeg lyst til at sige…jeg mærker allerede dine næste bøgers vingesus.”
– Anna Lysholm

 

“Smukke ord og sætninger danser florlet hen over det hvide papir, favner mig blidt og fører mig med sig, ind i en andens verden, der trækker min verden frem. Minder dukker op, fragmenter fra fortiden, der bragte lys og mørke med sig. Kontrasten er der hele tiden, integreret i enhver oplevelse, Nogen gang synlig, andre gange fjern, bare som en fornemmelse.”
– Karin Madsen

 

“Jeg ønskede slet ikke bogen skulle ende, tog mig selv i at holde adskillige pauser, for at trække slutningen ud…s.167 åh nej, nu er der kun 60 sider tilbage af denne magi. Så må det gemmes til i morgen…”
– Ninet Sommer

 

“Tak for at dele denne vigtige visdom, denne sjældent delte kærlighedshistorie. Dine ord og betragtninger, de små lysglimt og flygtige sætninger, blandet med Teresas og Johanneses, er i sig selv transformerende, healende. De gør min vej lettere, lysere, mere tydelig og fyldt med glæde.”
-Sofie Mandrup

 

“Din bog viser hvor vigtig det er at følge det der viser sig som en vej, områder der drager. Og ikke mindst, hvor vigtig det er at give sig selv ro til at lytte til ens indre. Ikke kun frygten, men også den indre sjælelige kalden.”
– Marlene Skjold

 

“Pyh Eva!! Den slutning! Jeg har siddet her i stalden og læst det sidste. Tak fra det dybeste sted i mig. Hvor er det helt vildt smukt. Den slutning tror jeg, at jeg må vende tilbage til igen og igen.”
– Lise

 

“Eva Andrea er helt inde ved kernen af vores menneskelige eksistens, oplever jeg. For vi kan kun prise, undres og glædes over vores tiltagende erindring om kilden. Og vi kan rystes og opleve hele følelsesregistret i vores opvågnen til den erindring.”
– Eva Lykke Sveistrup

 

“Super smuk og meget let læsbar på trods af sådan et dybt emne. Meget poetisk. Jeg kan genkende mig selv rigtig meget…”
– Nomi Tuwel

 

“Bogen er på særlig vis helt uforståelig med en rationel og almindelig mental læsning og på samme tid véd jeg, at jeg forstår. Den, der fanger fuglen, fanger ikke fuglens flugt – Jeg kan med andre ord ikke beskrive essensen af, hvad din fortælling giver og gør, eller hvordan jeg forstår den – uden at essensen mistes – og samme essens er bogen selv.”
– Karina Jørgensen

 

“At læse bogen gav mig fred. Helt enkelt og på et meget dybt plan. Måske fordi min sjæl forstår at alt er som det skal være og at jeg bare skal gå frem med hjertet forrest i tillid. Det gav mig en dyb forundring over alt det smukke der er, når man vælger hjertet.”
– Lisa Larsen Tholstrup

 

“Min egen dybe dybe sjælesorg kom til overfladen imens jeg læste. Et par dage efter, hvor det hele ligesom var landet igen, indså jeg, at jeg faktisk fik healet en hel masse inden i mig imens jeg læste din bog.”
– Anonym

 

“Det personlige og sårbare i bogen omkring dit mørke rørte mig dybt – og sætter noget fri, fordi det åbner op for at mørket altid er en del af os. Og lyset er lige på den anden side.”
– Pernille Marx

 

“Jeg har læst din smukke og sjælfulde bog som jeg genkender så meget med hjertets energi. Jeg læste den nonstop over 24 timer.”
– Eileen Jensen

 

“Hendes svar fik nogle forsvarsværker i mit indre til at give helt efter. Jeg måtte lægge mig ned, og det var som om min krop bare tog over og græd og græd og græd….. Jeg følte mig samtidig løftet op i en helt ny form for ligeværdighed, som jeg end ikke havde drømt om – og som jeg nu føler, jeg skal til at opdage sådan rigtigt…”
– Lykke

 

“Er meget bevæget, meget berørt af din fortælling. Danser lidt indeni, på en måde…den udvikling du gennemgår, dine fantastiske og indsigtsfulde oplevelser, de mennesker du møder på din vej, når du følger din intuition og dit hjerte er utroligt hjertegribende.”
– Dorte Bruun Andersen

 

“Det jeg elsker allermest, er at du skriver til hjertet. Alt det hjertet forstår. Mit hjerte har fået så meget næring af at læse din bog. Det er længe siden jeg har læst en bog, som forstår at gøre det.”
– Anne Helt Jessen

 

“Bogen giver mig håb om, at når jeg selv rammer nogle mørke dybder, er der vej at finde. Der er lys. Den giver mig en forståelse for, hvordan det kan opleves og lyst og mod til at kigge dybere ind i mig selv.”
– Lise Tarp

 

“Jeg mærker denne tråd, der væves mellem fortid, nutid og evighed, som sjæle hvis verdener smelter sammen. Der opstår i mig en længsel efter at forstå, hvad de to historier, din og Theresa’s, viser af visdom, hvad længslen handler om, og jeg bladrer side efter side med denne genkendelighed siddende i kroppen.
Flere gange i bogen runger et stort JA i mig, som en klokke, hvis vibration ringer inden i det hjerterum, der på forunderlig vis vokser gennem bogen.”
– Shelly Silberberg