Meditationer

Her er 3 dybtvirkende og smukke meditationer – som audio til download.

meditation, mød dit barns sjæl

VIL DU MØDE DIT BARNS SJÆL?

I denne meditation guider Eva Andrea Ditlefsen dig enkelt og naturligt, til en oplevelse med dit barns sjæl. Der åbnes for indsigt i hvad I skal lære hinanden i livet.

Du kan vende tilbage til meditationen igen og igen, når du har behov for klarhed og hjælp til at finde de svar som kun du kan mærke.

Bestil og download den med det samme.

mød dit indre barn

VIL DU MØDE DIT INDRE BARN?

Oplever du af og til smerte fra barndommen, som du ønsker at helbrede? Usikkerhed, frygt eller lavt selvværd?

I denne meditation guider Eva Andrea Ditlefsen dig til et kærligt og healende møde med dit indre barn.

Du kan vende tilbage til meditationen, hver gang du har behov for tryghed, trøst og indre styrke.

Bestil og download lydfilen med det samme herunder.

Kraftcirkel

MIN INDRE KRAFTCIRKEL.

I denne guidede øvelse med Eva Andrea, forbinder du dig med din indre kraft og visdom.

På en enkel måde skaber du kontakt med alle sider i dit mangefacetterede kvindelige univers. Det er en intuitiv og naturlig proces, uanset hvor længe det er siden du har lyttet til din indre viden.

Du lærer at mærke, lytte og give plads til alle dine indre skikkelser, og hvordan de sammen kan støtte dig til et liv i helhed og balance. Denne øvelse arbejder dybt i feltet mellem krop, sind og sjæl og skaber en dyb fornemmelse af integration.

Når du har øvelsen kan du vende tilbage til den, igen og igen, for at komme i forbindelse med din indre vejledning.

(For dem der er åbne for, og ønsker det, kan processen også åbne for en kontakt med de universelle kvindelige arketyper og usynlige vejledere.)

“Tusind tak for en fantastisk oplevelse.. Jeg har lige siddet med den – mine tårer løb ned af mine kinder fra mødet med den vise gamle kvinde og frem.. At møde disse sider af mig selv var dejligt, at vide at jeg indeholder disse smukke og vidunderlige sider giver ro og glæde. At få vist hvor jeg har forsømt mig selv så længe, sider som nu skal frem i dagens lys og nurses meget, meget mere. Lyden af din dejlige stemme giver styrke og tro på universet inde i mig – at elske mig selv for den jeg er helt og fuldt ud. Jeg er dybt taknemmelig”

Bestil og få den i din indbakke med det samme her