Afkod din sjæleaftale – Online Workshop

online-workshop

Oplever du som så mange, at relationerne i dit liv udfordrer, prikker til dig og får de mest angstfulde og sårede sider ved dig til at røre på sig (eller folde sig ud i lys lue?) 

Vores relationer er de mest berigende invitationer til at gå dybt i os selv og vokse til mere helhed. Men også en af de allersværeste ting at mestre. På sjæleplan er det slet ikke tilfældigt hvilke mennesker der er tætte i dit liv – der er smukke og healende aftaler mellem jer – som du kan opdage og tage imod.

Ville du ønske du havde forståelse af hvad et vigtigt menneske i dit liv betyder for din indre udvikling? Det kan være dit barn, din parter eller en af dine forældre?

Så kom med til min første online workshop om sjæleaftaler – hvor jeg vil gennemgå den helt unikke proces jeg har opdaget til afkodning af de 3 vigtigste temaer i din sjæleaftale.

Når du først har lært at afkode din sjæleaftale med et vigtigt menneske i dit liv, vil du altid kunne gå tilbage og gøre det samme i forhold til andre, som du gerne vil forstå og få den forvandlende indsigt i forhold til.

 Tirsdag 10. januar 2017 – kl 20.30 – ca 22

Intropris: 99 kr (herefter 199)

Ja tak – jeg skal da med (klik her for bestilling)

KAN DU IKKE DELTAGE LIVE – FÅR DU LINK MED OPTAGELSEN

Sagt om workshoppen

Tusen takk for et smukt, lærerikt og innsiktsfull webinar i går.  Helt utrolig hva jeg fikk med meg etter denne times tid. Jeg er forundret og deg dypt takknemlig for å bli innviet i denne sterke øvelse som gir så mye.

– Tine Rosengren-Delbekk

–  Tusind tak for en meget spændende workshop. Jeg er dybt taknemlig – jeg har en lille sjæl, der er kommet med helt ufattelige gaver til mig. Nu skal de bare åbnes…en øjenåbner jeg nok ikke havde fået på egen hånd…

– Fantastisk webinar, meget givende og lige hvad jeg har brug for! Tak for alt 🙂