About Eva Andrea

(Scroll down for english testemonials and my story on video)

profil eva

Soulsis,
 

Kender du det, at møde beslægtede sjæle? Det forundrer mig gang på gang…og er som en uventet velsignelse. Så mange kvinder vågner i denne tid – og jeg ELSKER at møde hver enkelt, og nu dig…At vågne for sin sande essens, er stort og forunderligt – smukt, og til tider smertefuldt. Og kaster os ud i vores livs mest afgørende rejse. Tilbage til os selv.

 
Jeg har selv oplevet den dybeste forvandling – og kender til sjælens mørke nætter, frygten vi møder, smerten der skal heales i os, og den umådelige kraft der bevæger sig i os, når vi vågner. Og ja, den kraft kan skræmme os mere end mørket, fordi den bærer løfter om vores højeste muligheder, vores sjæls kald.
Så, hvordan kan jeg støtte dig i DIN personlige helterejse?
 
I min seneste bog, Og jeg vågnede, kommer du helt tæt på min egen opvågning – med alt det smukke og alt det sårbare. Bogen er elsket af læsere og anmeldere. Og jeg er taknemlig over, at jeg fandt modet til at lade alle masker falde – og tage dig helt ind til essensen af det at vågne og begive sig hjem – med både underet og skønheden og alt der skal heales i os undervejs.
 
Jeg elsker at skabe rum for sisterhood – så derfor inviterer jeg hvert år til Retreat i Strandhuset ved Middelhavet. Jeg oplærer også kvinder, der drages til at skabe sine egne unikke kvindecirkler. Mere om begge dele her.
 
 
Ellers – så bor jeg med min elskede Steinar og vores fire børn, under Alicantes lysende blå himmel. Her er flere bøger er blevet til – og nye er på vej…
 

Glæder mig til at connecte med dig, smukke sjæl ❤

Vi ses på facebook og instagram  –  hent din gave herunder, så får du ugens Love Letter fra mig.

Knus og tak at du findes,

Ny signatur jpg

Email: eva.ditlefsen@gmail.com

GAVE: klik og få den guidede meditation: Min indre kraftcirkel . Den bringer dig i forbindelse med dine indre arketype-energier og din indre visdom.

 

evamedballonner

 

Want to get to know me better? Here’s a video about my story, from an onlineprogram…

Said about my work

Eva Andrea has a natural gift for storytelling and captivating audiences. Her style is open, generous and authentic​. She has a rare gift for honestly inviting you into her heart and sharing her soul for the benefit of healing us all.

I’ve experienced Eva’s live stage presentations as well as her writing and the beauty, depth, humility and inspiration she pours into her work is palpable.

Dr. Andrea Pennington,  Bestselling Author, TV-Host and Producer

 

I will always cherish hearing Eva Andrea speak and share her awakening-journey on stage in Alicante, Spain. Eva’s BEAUTIFUL on stage and her direct heart and soul sharing is the GIFT she has.

The audience, including myself was captivated in her ability to share a story and an experience of spirit. So deeply touching and so truly grateful to meet an Angel, a soul sister of pure Divine Beauty. Eva’s writing, speaking and stage presence is deeply felt and is a deep blessing.

Paul Luftenegger, International Multi Award Winning Singer/Songwriter of Conscious Music

 

Eva Andrea, women all over the world need, want and long for your fantastic book and insights.

Mark Victor Hansen, Bestselling authour of Chicken Soup for the Soul Series

 

evaogrickie

(Interviewing Rickie Beckwith on stage, Heart Power Experience, Copenhagen)

Danish Testemonials

Eva Andrea er et vidunderligt smukt menneske – soul in a human body. Jeg elsker hendes bog Og jeg vågnede, og elsker at vågne med så mange især smukke søstre i denne tid…
Sussanne Wexø, Forfatter og mentor

Med sin fortælling oplyser Eva Andrea min sti. Hun vander mit håb og gøder min tillid. Giver mig mod til at fortsætte min vandring. Hun er som en engel, der går ved siden af mig.
Inger Hjort, Stifter af Connecte

Eva Andrea har med sin smukke bog indtaget min sjæl. Hun har grebet fat om min feminine urkraft og healet mit hjerte. Hendes visdom har uendelig rækkevidde og vil formå at frigøre sjæle.
Pia Nissen, Spirituel lærer

Eva Andreas tilstedeværelse i videoerne og hendes delen af sig selv, vækker mig og min sjæl og jeg bliver nysgerrig på mere, meget mere. Eva er for mig, et eksempel på, en lysende engel på jord.
Tina Eriksen , psykoterapeut og traumebehandler

Eva Andrea besidder Midas-berøringen og alt hvad, der spirer i hendes rene hjerte, bliver til guld og velsignelse for andre.
Pia Broch, Healer

Hun utstråler godhet fra et varmt, klokt og åpent hjerte.
Hun gir håp når livet synes grått.
Hun inngir tillit, og fremmer takknemlighet og tilgivelse.
Hun viser vei inn til sjelens og hjertets skattkammer.
Hun skaper magi rundt seg.
Synnøve Fauske Dale, Blogger

Fra første ord formår Eva Andrea at skabe et rum, hvor man føler sig elsket, holdt og støttet, således at man er tryg til at omfavne sin egen sårbarhed og lys.
Nomi Tuwel, Doula og Chakradans Instruktør

Eva Andrea spreder med sin fantastiske energi og nærvær, de mest berigende rammer, hvor alt kan skabes.
Chahlotte Sofia Lune, Soul Flow og Yogalærer

Eva Andrea har en vidunderlig evne til at se og forstørre det bedste i andre mennesker. Hun er en vidunderlig kvinde med en unik evne til at facilitere et rum fyldt med kærlighed, tryghed og tillid.

Helle Melina Pedersen, Meditationslærer

Hun skriver så englene synger, underviser så urkvinden på blideste vis vækkes og er en evig inspiration til visdom, nærhed og selvomsorg

Benedicte Due, Mindfulness Instruktør

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 thoughts on “About Eva Andrea

 1. Kære Eva Andrea
  1000 tak for din skønne bog ‘Og jeg vågnede’. Den har været en virkelig god oplevelse at læse. Tak for alle indsigterne, din åbenhed og dit hjertemod, og ikke mindst for alt det du deler om parforholdets muligheder. Det er meget healende – også for den kollektive bevidsthed – oplever jeg. Det at vi er fornavne-søstre har gjort oplevelsen ekstra kraftfuld for mig.
  Kærlig hilsen
  Eva Lykke

  Like

  1. Kæreste Eva Lykke ❤ Tak for din hilsen – det varmer mig om sjælen at høre om dine oplevelser med bogen – tak at du deler med mig. Jeg elsker at du har mærket bogens kraft – og at være din navnesøster og sjælesøster på opvågningsrejsen. ❤ Kærligst Eva Andrea

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s