#Er du i opvågning? · #No Filter · #Soul Chocolate

Det, der er så meget større

havet

Det er ikke om du har set engle, eller kommunikeret med den usynlige verden, der gør dig stærk og hel. Det er ikke esoteriske oplevelser. Det er noget meget dybere. Og det er vigtigt for mig at dele med dig i dag. For i længslen efter at få disse smukke bekræftende oplevelser kan du føle, at der er noget du mangler. Mens du har det lige her, lige nu.

Jeg oplevede jo selv en stor åbning til den usynlige verden i min opvågning. Min evne til klarsyn blev vækket. Og jeg deler mange oplevelser og budskaber i min bog, for at give hjælp og trøst til dig, der er i opvågning. Mange finder håb og lys i ordene jeg fik. Og mange føler længsel efter at opleve noget der ligner.

Den længsel er helt naturlig. Det ville jo være så meget lettere at kunne se sin engel eller kommunikere med sine guides.

Men det er ikke alle der ser og hører. Og det er ikke alles vej. Og det er en vigtig ting at huske – så man ikke tror der mangler noget. Vi har nemlig hver vores sti, fuldkommen for os og det vores sjæl skal lære.

Det, der er størst er det indre arbejde. Det, der får os til at vokse og blive åndeligt modne, er at gå vores indre vej fra frygt til kærlighed. Og det, der er allerstørst – er når vi går i tillid – uden at se og høre.

Når det er mørkt og vi ikke mærker kontakten til den usynlige verden. Når vi stoler på vores sjæls stille hvisken og træder vores vej, øjeblik for øjeblik: DER ligger kraften. DER ligger den åndelige vækst.

Hvad kræver mest? At gå med bind for øjnene, kun vejledt af den indre stemme – eller at gå med en engel ved hånden? Kan du se hvad jeg mener 🙂

Når jeg ser på mit eget liv, ved jeg – at de perioder hvor jeg har vandret i ren, rå tillid, er jeg er vokset allermest. Jeg er dybt taknemlig over og ærer de oplevelser og budskaber jeg blev givet i min opvågning.

Men det var mit mod til at gå ind i skyggerne, se min frygt og smerte dybt ind i øjnene, og holde alt sammen i kærlighed, der var afgørende. Det ved jeg dybt inde. Og det kan vi alle sammen gøre.

eva

Så. I dag vil jeg ære hver sjæl, der ikke har set og hørt, men alligevel går sin indre vej.

Dine sjælelige gaver stråler frem gennem den vågne vandring gennem den fysiske materie. Hvor det kan føles tungt og mørkt.

Her kommer vi ind til essensen. Her får vi healet vores frygt. Og her vil kærligheden, mildheden, medfølelsen og skaberkraften, ydmygheden og glæden blomstre frem.

Vid at det er fuldkomment – lige som du har det. Og ja, det kan være du vil få smukke oplevelser med det guddommelige. Og ja, du kan lære at tyde de tegn der gives dig.

Men når du går din indre vej i bevidsthed – er det så meget større…

I kærlighed

unnamed

korrektminiaturetilblogForfatter af Og jeg vågnede. Bestil bogen her  

P.S. I Rising Sisters Medlemskabet, får du mig som en søster ved din side i din opvågning. Vi starter 1. juli – kom og tag min hånd – lige her.

Hvad betyder det for dig at læse med her? Rul helt ned på din skærm, så kommer kommentarfeltet op. Elsker at høre fra dig.

 

 

10 thoughts on “Det, der er så meget større

  1. Du rammer så meget plet. Du er en meget vis kvinde der når ind til mit hjerte. Jeg har været igennem en meget svær periode og erfaret at jeg er en utrolig stærk sjæl, der kan tilgive og med en stærk vilje rejser jeg mig igen og igen, bl.a. med hjælp fra din meditation Min essens. Og universet har lige hjulpet mig💜 Så jeg er dybt taknemmelig og glad☺️

   Like

   1. Tak for dine ord kæreste Susanne ❤ Hvor ER det smukt at høre hvordan du forbinder dig til din sjæls kraft til genopstandelse og fornyelse – glæder mig med dig. TAK at du deler. Knus fra Eva Andrea

    Like

 1. 1000 tak – dit brev kommer igen lige på det helt rigtige tidspunkt. Tak for dig og at du er her. Jeg er ved at lære at række ud og bede om hjælp i stort og småt – og lige nu hjalp dine ord mig så meget med at få fred i mit hjerte – og føle tillid…. ❤

  Like

  1. hvor er det smukt at høre kære Eva Lykke ❤ Tak at du fortæller og hvor er det en smuk vej du er på – elsker at du åbner hjertet for at tage imod den hjælp der er til dig. Kærlighed til dig

   Like

 2. Igjen Eva , vil jeg takke deg .
  Takke deg for at du rører og berører noe i meg , som er viktig . « Noe « som jeg ikke alltid vêt hva er …. men det føles så viktig , og så riktig .. så da vandrer jeg i tillit videre . Uten å vite helt hvor stien går . Men jeg går i visshet om at jeg er på hjerte veien , og da tror jeg det blir rett …Jeg takker for deg i dag Eva , og ved Maris Hjerte gave , ble jeg ledet til deg og 12 andre skjønne Soul Sisters 🙏❤️Tusen takk for det , og Tusen Takk for DEG 🙏❤️

  Like

  1. Kæreste Eli, af hjertet tak for at dele med mig. Det du mærker er din sjæl der leder dig – og jeg er så glad for vores sjælemøde til retreatet og ved at der er så meget mere der vil folde sig ud foran dig. Tak for dig, søster min

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s