#Er du i opvågning? · #Soul Chocolate

Når sjælen insisterer

eva profil

Som du ved, er jeg dybt optaget af at udforske sjælens rejse. Og jeg har bemærket en oplevelse, der kommer igen og igen: Mødet med den dybe insisterende kraft, i vores sjæl. Hvad betyder den? Og hvorfor er det vigtigt at forstå?

Det føles som at bringe et barn til verden. Der går tid, noget vokser i os, tager den fineste unikke form.

Og så kommer der en dag, hvor fødslen går igang.

Veerne tager til, der er ikke nogen vej tilbage, barnet vil til verden. Og uanset hvor smertefuldt det er, må det ske. Ellers vil både mor og barn gå til grunde.

Dit sjælebarn vil også til verden. Når først din bevidsthed er blevet befrugtet ved din opvågning, er noget helt unikt begyndt at vokse i dig.

Det behøver tid til at vokse i tryghed i din bevidstheds livmoder.

Det må næres og bæres i tillid. Indtil hjertet begynder at slå, alt tager form, og det bliver mere og mere livligt og mærkbart.

Når dagen kommer, hvor sjælebarnet er klart, må du lade det komme til verden. Ellers vil det opleves som om du dør indvendigt. Som om du kvæler din sang, det du er her i verden for.

Lyt til hvad der insisterer i dig. Den ordløse fornemmelse af dyb indre nødvendighed. Det er dine fødselsveer. De er afgørende. En naturkraft i dit væsen.

Og uanset om det kan føles skræmmende i sin voldsomhed, så mind dig selv om, at det er starten på et spædt, nyt og mere fuldtonende liv.

Noget ganske, ganske særligt.

Noget, der er kysset af den universelle kærlighed, og nu er på vej til verden gennem dig.

Det er helt naturligt at opleve frygt for smerte, uvished, ønske om at undgå transformationen, der er igang.

Men du kan trygt læne dig ind i din urgamle kraft og visdommen i dit hjerte. Lyt til hvad der vil frem i dig. Og lad det ske.

Du vil elske dit smukke sjælebarn, det ved jeg. Du vil forundres. Overvældes af taknemlighed.

Og du vil blive ved at nære og holde det i kærlighed – til det tager sikre skridt og vokser sig modent og stærkt. Så dit sjælebarn kan dele sine rige gaver med verden, der længes efter dem.

(Og ja, vi kan opleve denne proces igen og igen – undervejs i vores sjæls udvikling. Og for hver gang grundfæstes vores indre viden og evne til at bevare tilliden).

Hvad betyder det for dig at læse med her? Del med mig i kommentarfeltet nederst på din skærm. Jeg elsker at høre fra dig. Blev du inspireret? Så del disse ord med nogen du holder af ❤

Namaste, my sister

Eva Andrea (1)

korrektminiaturetilblogForfatter af Og jeg vågnede. Bestil bogen her  

P.S. Har du fået E-guiden “10 tegn på at du er i opvågning – og afgrunde du må passe på undervejs”? Hent den lige her.

 

 

 

11 thoughts on “Når sjælen insisterer

 1. 1000 tak igen – det er som kildevand for sjælen og kroppen – og så stort og beroligende at mærke, at vi er flere – måske mange – om og i denne proces. At vi kan være luften under hinandens vinger. Tak for at du deler. Det føles så godt i hjertet.
  Kærlig hilsen Eva Lykke

  Like

 2. Det var vakkert sagt at det er som en graviditet.❤ Jeg kjenner at eg hviler mer i min prosess. Takk for dine ord.Motstand mot endring e for meg redsel for å miste noe, men i det siste e eg mer redd for å miste meg enn andre.❤

  Like

 3. TAK at du fortæller, kæreste Kirsten ❤ Du sætter så rammende ord på frygten for at miste noget – og ja, det at komme til et punkt hvor du hellere vil leve og være tro mod dig selv end at beskytte dig. Jeg kom selv dertil…jeg hører dig. Sender dig kærlighed og lys på din vej. Knus fra Eva Andrea

  Like

 4. Kære Eva Andrea, du skriver så flydende smukt, og det er dér, jeg bliver rørt af en længsel efter at kunne sætte ord på. Jeg genkender hvert ord, og har aldrig selv sammenlignet det med en fysisk fødsel, men det er jo sandt og giver så god mening, når du skriver det så poetisk. Tak for inspiration. Kærligst, Lisbeth

  Like

  1. TAK for dine kærlige ord, Lisbeth ❤ Hvor er jeg taknemlig over at høre at du mærker genklangen i dit hjerte – og finder mening. Det er fantastisk, og jeg ved at du har dine helt egne vidunderlige sjælsgaver ❤ Knus fra Eva Andrea

   Like

 5. Kære Eva. Åh, hvor er det smukt skrevet. ❤ For mig er det som om at der er en indre sang, som jeg ikke kan slukke for. Uanset hvor meget jeg prøver at gå udenom den sang, fordi den ikke altid lige "passer ind" – følger den efter mig – for den er jo en del af mig – en del af mit hjerte. ❤ Tak for dig kæreste Eva Andrea. ❤

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s