#Jeg er vild med...

Endelig – Kalender for hjertekvinder (Giveaway)

my favorite planner

I dag vil jeg fortælle om min oplevelse af Sussanne Vexøs nye udgivelse: My favorite planner, (som gav mig både kuldegysninger og tårer i øjnene af genkendelse). Og som DU kan vinde her…

Jeg er nemlig så vild med energien i denne nye kalender – at jeg under dig, at få den med ind i 2018 ❤

Er du klar til at høre mere?

Ok. Først en bekendelse: Jeg bruger ikke kalender.

Det gjorde jeg engang, men jo mere jeg er kommet i kontakt med min intuition og indre vejledning, har jeg sluppet behovet for kontrol.

(Og jeg er kommet i så dyb kontakt med min kunstneriske side, at jeg er blevet hende-der-kind-of-holder-styr-på-aftalerne-med-post-it-lapper-og kryds-på-hånden).

I stedet skriver jeg morgensider.

Jeg har nemlig oplevet hvor kraftfuldt det er, at bruge intentionen bevidst.  Det er som et forstørrelsesglas der samler lysets stråler og skaber en klar fokuseret energi.

På morgensiderne sætter jeg en bevidst intention for dagen. Mærker hvad der er vigtigst og prioriterer min tid, afstemt med hjertet.

Jeg sætter mig mål og har en klar vision om hvordan jeg vil leve, hvad jeg vil skabe. Og hvilke praksisser der betyder mest for mig.

Nå. Det er så indtil nu foregået i mine notesbøger – og de ligger spredt rundt omkring i huset. Hvilket virker for mig – for det meste.

te, notesbog og soulcards

Af og til, ret tit, tænker jeg alligevel: Gid jeg havde lidt mere samling på det hele. (Og måske ville jeg lidt sjældnere glemme en tandlægetid eller et skypemøde…).

Nu ser jeg så Sussannes geniale kalender.

Og bliver forelsket ved første blik.

ENDELIG.

En kalender hvor jeg i felter på dagens side kan notere:

 • Dagens intention og bekræftelse
 • Hvad jeg er taknemlig over
 • Dagens vision og mål (både privat og professionelt)
 • Hvad der er vigtigt for at skabe balance
 • Dagens afsluttende tanker
 • Og voila! Sætte ting ind jeg vil huske, hvornår

Og så er der sandelig også:

 • Månedens visdomsord
 • Ugentlig refleksion over hvordan det er gået og hvad jeg vil sætte fokus på den kommende uge…
 • Og en fin årsoversigt

Jeg kan helt ærligt, ikke vente med, at begynde på My Favorite Planner.

Og jeg er lykkelig over, at der findes kvinder som Sussanne Vexø, der så yndefuldt skaber ud fra den feminine visdom: Hvor hjerte, sjæl og praktisk hverdag integreres med elegance. Og hvor vi bevidst skaber vores liv, ud fra sjælens intentioner.

Det er vidunderligt. Det er fremtiden.

My favorite planner, er en kærlig og støttende hånd til alle os kvinder, der ønsker at leve bevidst og i harmoni med sjælens energi. I en travl hverdag.

At den er skabt med kvindehånd, i et smukt design – giver dagen et ekstra pust stjernestøv…

Jeg har den her fornemmelse af, at jeg bliver nødt til at have en ny hvert år ❤ Den er kommet ind i mit liv på englevinger – for at blive.

Sussanne er så gavmild, at forære en af jer skønne kvinder et eksemplar af My favorite planner. Skriv herunder hvorfor du vil elske at vinde den. Så trækker vi en vinder om 7 dage.

P.S. Som altid kommer der kun hjerteanbefalinger her på min blog, Ingen sponsorerede opslag…bare kærlighed til dig.

TAK for hver eneste dybfølt, skøn, rørende hilsen herunder ❤ Hvor er det fantastisk at lytte til jeres smukke kvindehjerter. Vinderen denne gang blev: Helle True ❤ Tillykke til Helle – og tak til hver og en af jer.

Bestil dit eksemplar lige her, med det samme. En smuk gave til dig selv eller din veninde ❤ 

 

43 thoughts on “Endelig – Kalender for hjertekvinder (Giveaway)

 1. Hej Eva , jeg ville med juleglæde🎄Vinde Sussannes kalender❤️Jeg har mut ca 2 timers meditations- øvelser- bekræftelses program hver dag , men der mangler noget mere hjerteglæde i det så det ikke bare bliver en pligt og jeg kan høre at der er nogle vigtige praksisser i hendes kalender som jeg glemmer , fordi mit hoved er fyldt med så meget💜Så lad feen svinge sin tryllestav og drysse lidt mirakler ned på mig , glædelig jul🎄❤️🕉🍀

  Like

 2. Åh ville elske at have sådan en skøn kalender.
  Der er så meget rod til tider i mit liv, så ville være fantastisk at kunne tage en dag ad gangen og få synliggjort det jeg har brug for hver enkelt dag ❤️

  Like

 3. Hvor er den fin og hvor lyder det som en skøn kalender ❤️
  Jeg savner noget håndgribeligt og smukt visuelt at have mine aftaler i. Jeg er træt af den kedelige og uinspirerende kalender på computeren.

  Like

 4. Hej Eva
  Jeg vil elske at vinde denne Planner, som jeg vil give videre til min helt egen soulsister ( som jeg dog deler med andre😉) Pia Stysiek hedder hun og hun er til visdom – livsvisdom, sjælevisdom, hjertevisdom. Hun er modtagelig og “rummende” som få. Og så er hun til overblik. Jeg ønsker hun skal føle sig beriget af det Planneren byder på.
  Rigtig glædelig 2.søndag i advent 🎄
  Hjertelige hilsner Marianne Willert

  Like

 5. Åh ja den smukke kalender har jeg været forelsket i LÆNGE 😍😍😍 Ville elske at vinde den, glæde mig over den hver dag😍🙏 få “tømt mit hovede” i noget smukt, få mere glæde og kærlighed ind i min hverdag, blive HUSKET på det❤️ Og ikke mindst kunne lægge den grimme store kalender væk på køleskabet!!😂

  Like

 6. Nøøj, hvor vil jeg gerne vinde den. At få samlet sit liv et sted, hvor ville det være skønt. Kunne skrive ned, hvad der falder mig ind, når det falder mig ind ET STED vil være en stor hjælp og mulighed for mig for; nemlig at begynde at skrive som så mange gange i løbet af 2017 har været min intention. Min nuværende, helt almindelige kalender er allerede fyldt med notater og tanker, alt fra Dalai Lama til Byron Katie – og ikke mindst mine egne. Jeg har længe sukket efter en smuk notesbog at skrive mine drømme i, både dem som kommer til mig om natten og dem, som jeg med tiden håber i vores fysiske verden at realisere. Når jeg med rette kan sige, at det ikke rigtigt fungerer at bruge en almindelig kalender som notesbog er det fordi, at jeg har prøvet – og når det allligevel altid er der, tankerne bliver manifesteret på skrift kan det forklares med, at kalenderen er det, som ligger lige for, den jeg ser først, når jeg skal bruge noget at skrive på. Ingen tvivl om i mit hjerte, at My Favorite Planner er som skabt til mig. Heri vil ikke kun mit liv – men mine 4 børns liv også blive foreviget i smuk symbiose. At den også er køn at se på gør jo bestemt ikke noget 😉 ❤

  Like

 7. Sikke en skøn gave at give og ikke mindst modtage😍 Jeg er også igang med min sjælerejse og jeg har også brug for fokus og lytte til sjælen, og være den jeg er og turde stå fast ved det. Glædelig jul🎄🎄

  Like

 8. 🙏🏻 Jeg vil selv syntes det var skønt at bruge denne kalender i 2018, men har også en kær veninde der kunne bruge den feminine kalender i det nye år 💜

  Like

 9. Jeg ville elske at vinde denne planner, som skal ligge ved min seng, så jeg bliver mindet om det fantastiske ved livet hver morgen, når jeg vågner. En reminder om ikke at glemme og ryge tilbage i gamle spor. Men i stedet fastholde intentionen i at blive i de nye spor. Det er jeg overbevist om denne planner er skabt til at hjælpe mig med ❤️ Glædelig 2. søndag i advent til dig og familien 🎄🌹❤️

  Like

 10. I en hverdag med mand, 4 unger, dyr og arbejde – og ikke mindst intentionen om hjerterum og nærvær til alle. Kan det sommetider være svært at skabe rum til mig selv, nok nærmere svært at prioritere rum til mig selv.
  Jeg fører kalender dagligt, og jeg får en mavefornemmelse af at denne kalender kan være nøglen til at skabe rum til mig i en hverdag fuld af kærlighed og fart! ❤️

  Like

 11. Ville elske at vinde,- har pt gang i minimum 5 forskellige dagbøger/kalender/notesbøger og trænger til at få samling på alle mine nedfældede tanker 👌🏼

  Like

 12. Åh hvor står der bare Ditteemilie udover det hele på den kalender. Verden er så dejlig synkron til tider, og selvom jeg heller ikke er kalender typen, har jeg faktisk netop overvejer at anskaffe mig en kalender i den stil. Krydser for at jeg bliver den heldige og glædelig jul til alle.

  Like

 13. Åhh den er så smuk. Den ville være helt perfekt til at bla. skrive mine tanker om min sjælerejse ned i. 😍 den ville også være så meget mere inspirerende at holde styr på aftalerne i end telefonkalenderen. 🤞🍀

  Like

 14. Smiler… Så fandt jeg vej til kommentarboksen Søde Eva 😉 Tak for hjælpen.
  Nåh, men denne smukke beskrivelse af Susannes Planner giver mig absolut også stor lyst til at vågne hver dag, tænke og reflektere lidt over dagens projekter, og hvordan de skal udforme sig i smuk forening med mit hjertes ønsker. Jeg bruger megen tankeenergi dagen igennem og skriver noter i ét væk. Og disse noter omkring dagens gøremål, mindre eller større projekter, nye idétiltag, tegninger, kurser, uddannelse og udvikling mm. ligger så i afsindigt mange bunker overalt i mit hjem, og er temmelig uoverskuelige at holde styr på. Så med tanke på, hvad den samling denne planner positivt kan bidrage med, og dermed give mere overblik og ro, ja så vil jeg da mægtig gerne også sætte et juleønske ud om, at dette kunne være min julegave i år, til et succesfyldt 2018. For dét skal jeg i den grad bruge 🙂
  Stort kærligt julekram herfra ❤

  Like

 15. Det er en kalender som jeg i den grad ville glædes over at få ind i mit liv, tanken om en kalender som ikke kun støtter mig i min proces igennem årets løb men som også giver glæde bare ved at blive kigget på fordi man ved hvad den giver en. Tanken om at kan have denne kalender med mig hvor jeg er, den er hjertevarm.

  Like

 16. Melder mig også i køen med ønsket om at vinde den skønne kalender. Jeg har netop, for et par dage siden besluttet, at få mere fokus på at huske mine drømme. Så i stedet for at have et hæfte på natbordet dertil, vil det da være fantastisk at have meget mere samlet ét sted.

  Like

 17. Denne kalender lyder som en mulighed for at bringe mere overblik og hjerterum ind i en travl hverdag. Jeg har for det meste styr på mine aftaler, men glemmer så indimellem hjertet. Jeg kunne rigtig godt tænke mig lidt praktisk hjælp til den bevidste intention som Eva beskriver…

  Like

 18. Kæreste Eva Andrea –
  Tak for “medlemskab”, hvor er det et fantastisk univers, du har skabt her. Det rører mig langt ind i hjertet og jeg er ellers ret ny udi at udforske min spiritualitet… så tak!
  Jeg har haft et vildt år. Med nyt job, skilsmisse, flytning, skolestart for min ældste søn og tilmed velsignelse i form af en ny og helt spæd forelskelse… det er i sandhed et 1er år for mig, og jeg er i den grad også præget af alt det Saturn har gang i… Jeg vil være meget taknemmelig, hvis jeg skulle være så heldig at vinde – så kan jeg få integreret min een udvikling, sågar også med fokus på mine to små drenge, og alle de andre, som jeg er så heldig at have i mit liv, igennem de intentioner, som jeg selv bliver bevidst om.
  Lysende og kærlige hilsner, Janniie

  Like

 19. Jeg vil hjertens gerne vinde kalenderen ❤ . Jeg har den allerede på min ønskeliste, for året 2018 skal være et, hvor jeg endnu mere lever fra hjertet og med bevidste intentioner. I år har været et opryddelses år på alle måder – nu er jeg klar til fokus igen ❤

  Like

 20. Jeg vil elske å vinne denne bok❤️Så vakker, så innbydende og med alt dette fantastiske verktøy på en plass! Jeg er sikker på at den vil hjelpe meg å følge mitt hjerte i årene som kommer💕

  Like

 21. Jeg kunne godt tænke mig at vinde kalenderen fra Sussanne Vexø idet jeg så ville blive inspireret til som noget nyt at få struktur og planlægning ind over min liv på daglig basis og generelt. Det har jeg nemlig hårdt brug for så det vil være så godt at starte morgenen og dagen vha lige netop denne kalender – få skønt overblik og komme i den rette energifyldte stemning. Kh Susanne

  Like

 22. Mit hjerte er tungt i denne ellers så glædesfyldte juletid!
  Jeg er en begavet og dygtig skuespiller med modenhed i livet og med mange års erfaringer professionelt i faget.
  Har svært ved at finde fodfædte med en fast indkomst som freelancer gennem mange år. Gik ned med stress, og depression efter et længere sygdomsforløb. Arvede penge efter mine forældre som nu
  ved at være opbrugt. Jeg er alene med 2 skønne drenge på 12 0g 14 og søger fuldstidsarbejde jeg kan magte men uden held og jeg er frygter for fremtiden og det kommende år. Så måske en hjerte kalender kunne hjælpe mig til st fokusere på det jeg ønsker fremfor det der sluder på min nattesøvn og mitvellers positive sind. Glædelig jul til jer alle fra Charlotte

  Like

 23. Jeg vil meget gerne vinde den kalender for det har været et år med kaos det meste af tiden og er stresset og ked af det min økonomi er fuldstændig i bund vil så gerne starte 2018 på en kærlig omsorgsfuld måde for mig kærlig hilsen og glædelig jul Anna

  Like

 24. Savner at mærke vejen frem og lande fundamentet i mit liv, næste skridt, har en intention om at skrive morgensider og få handling på alt det indre og ønsker kalenderen lander min vej til nye skridt på denne rejse❤️

  Like

  1. Den ville passe til mit nye liv og den rejse jeg begyndte på for to år siden. Skal giftes nytårsaften på Christiansø, med en vidunderlig mand. Har lige taget Reiki ii kursus og r ved at starte egen virksomhed, samtidig med mit job som psykiatrisk sygeplejerske. der er meget at holde styr på, men alt er båret af kærlighed og med kærlighed. Kalenderen ville være en vidunderlig hjælp til mit nye liv – Gd jul og godt nytår , fyldt med kærlighed fra solskinsøen Bornholm

   Like

 25. Åh det ville give så meget mere fokus på dagens tema og energier, især når det hele kan være lidt svært i perioder ❤️
  Tak for endnu en smuk give away som jeg ville elske at vinde ❤️

  Like

 26. Mit liv for 2018 bliver helt anderledes end tidligere år. En ny epoke af livet starter. Derfor vil det også være så fint for mig med en helt anden kalender end jeg tidligere har benyttet. Og denne her lyder så fantastisk, at hvis jeg ikke er heldig i lodtrækningen, så må jeg nok alligevel have den 🙂

  Like

 27. Jeg har besluttet mig for, at jeg i 2018 skal blive bedre til at lytte til- og prioritere mig selv. Jeg tænker, at Sussannes planner vil være den perfekte støtte og vil elske, at blive den heldige vinder ❤

  Like

 28. Jeg ville elske denne smukke planner ❤ den vil være et skønt redskab til at holde fast i alt det gode der er begyndt at fylde mere i mit liv efter en turbulent tid med skilsmisse og stress sygemelding

  Like

 29. Jeg kan beskrive kort hvorfor jeg ønsker mig denne kalender: HVER gang jeg er kommet i tanke om, at jeg skal huske at købe en ny kalender for 2018 har min intuition sagt mig, at jeg skal vente – og nu ser jeg denne smukling, som taler til mit hjerte, min hverdag, mit liv, min sjæl….. Jeg bruger dagligt Sussanne Wexøs affirmationskort og i dag var overskriften: “Prioriter dig selv!” Det vil denne kalender uden tvivl hjælpe mig til 😍💞🙏

  Like

 30. Den ville være et fantastisk fysisk redskab/følgesvend på min så meget mere bevidste rejse, jeg ville elske denne støtte til, at holde samling på blandingen visioner, taknemmelige tanker, visdom som vil noteres for så at ligge og summe- og som en støtte til når det hele føles hårdt og smertefuld, for så er der er sted at tømme hovedet❤️ Til min nye rejse ind i meget mere selv-kærlighed- den ville være så hjerteligt vekommen❤️

  Like

 31. Årh hvor er det bare skønt!! Godt gået af Susanne 💪. Den er lige gået min næse forbi.
  Den ville jeg gerne afprøve i 2018, fordi mit liv nu bliver fyldt med politik (jeg er nyvalgt kommunalpolitiker) samtidig med job og et lille og et større barn. Jeg er desværre kommer lidt væk fra at “mærke og sætte intentioner”, det skal jeg tilbage til ❤️.

  Like

 32. Jeg ville elske at få indøvet at starte dagen med en intention, således jeg skaber energi, fremfor eventuelt at lade den fare. Jeg har søgt efter en måde at få overblik og her var tegnet – en konkurrence om en perfekt planner der kan hjælpe mig på vej:-)

  Like

 33. Har elsket den bog fra første gang du viste os et billede af den Feminine smukke kalenderbog.
  Jeg kender alt for godt de mange notater på køkkenbordet, hvilket godt kan være lidt rodet og overvældende
  2018 er starten på mit nye liv og skift af karriere, hvilket denne smukke kalender kan være en uvurderlig støtte ind i ❤
  PS Den står på min ønskeliste til jul

  Like

 34. Vi er ved at starte en ny livssituation op i en ny by, i et nyt hus. Altså helt nye fysiske rammer.
  Det viser sig at det ikke kun er fysisk, vi er flyttet. Det har startet en helt ny process om at finde ud af, hvad vi vil med livet, altså livsintentionen.

  Vi har to små børn på hhv. et halvt år og tre år. Derfor er denne proces ganske kaotisk og svær at navigere i. Derfor ville sådan en kalender være en hjælp til at få lidt orden i kaoset.

  Like

 35. I 2015 da jeg vandrede på El Camino, blev det klart, at nuet er vigtig og jo mere målrettet jeg var, jo mere “mistede” jeg i nuet og verden omkring mig.
  Jeg blev guidet frem af min intuition og gav slip på kontrollen.
  Dog kan det være noget udfordrende i et samfund styret af planer og tidspunkter.
  Jeg sætter også en ære i at være punktlig, for tid er vigtig. Tid er noget vi ikke kan få tilbage.
  Samtidig er struktur også godt for mig, så derfor ville sådan en kalender være en stor hjælp 🙏💜

  Like

 36. Hvor er den smuk, indeni og udenpå💓 Jeg starter hvert år med en ny kalender og intentionen om at det nye år, bliver året hvor jeg bruger den. Når året er omme, må jeg konstatere at enkelte sider er anvendt, de fleste er ikke. Ville ønske jeg kunne, for jeg syntes det ser så tjekket ud, men jeg føler mig bare begrænset. Denne folder sig ud i kærlighed, ville elske at indlede 2018 med den💕
  Kram Helle 💐

  Like

 37. Jeg har lige taget beslutningen om at skulle sådan rigtigt i gang med at leve *hele* mit liv og ikke bare holde det hele kørende. Men jeg vil have overblik på den måde, der giver ro fremfor fastlåsthed. Jeg har så ofte forsøgt, men endt med at smide det hele væk fordi jeg følte mig/min kreativitet begrænset. Jeg er ved en milepæl og jeg vil faktisk gerne gå videre fra den på en ordentlig måde denne gang. Jeg er ved at åbne op for mere flow, spiritualitet og hjertevej. Nu skal det være.
  Og…jeg har nemlig også gået og kigget på den skønne planner. Og hvor smuk er den lige?? Min yndlingsfarve og med plads til lidt kreativ udfoldelse og noter.. jeg elsker jo at skrive og kalendre har en særlig plads i mit hjerte. Glæder mig til det, jeg har besluttet skal være min nye morgenrutine; at stå op til alenetid, luft og stilhed. Sidde i min lyserøde stol med tæppe, kaffe og lyserød favorit planner… sætte en intention for dagen… jeg er helt sikker på jeg vil elske den 💗

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s