#Er du i opvågning?

Hvis dit liv var en bog…

shutterstock_135114548-970x546.jpg

…hvordan skulle den så være?

Spørgsmålet ramte mig klingende rent i dag.

Jeg hører mange livshistorier.

Smertefulde, almindelige eller storslåede. Fælles er sjælens rejse igennem livet.

Åh, det her har jeg lyst at fortælle om i en bog, tænker jeg ofte ved mig selv…sikken en rejse, sikken en historie, sikken et liv.

Det handler ikke om, hvor voldsomme og store fortællingerne er.

Det handler om, hvordan sjælen er vågnet – og siger et helhjertet ja, til at gå netop sin vej.

Og vælger den mest kærlige og meningsfulde vej. Uanset omstændighederne, modstand eller smerte.

Det er lige her at jeg får lyst at skrive bøger.

For der er enorm skønhed, i en sjæls kraft og bevidste valg.

Til at leve sin sandhed, stråle sit kærlighedslys, dele sine gaver. Og vokse på sjæleplan.

Så, spørgsmålet til dig i dag er: Hvis dit liv var en bog – hvordan skulle den så være?

Vil du skabe en fortælling, hvor du træder ind i din kraft?

Om du så står i dit livs mørkeste kapitel lige nu…

Vil du skabe en fortælling om kærlighed, tilgivelse, taknemlighed, et åbent hjerte og skaberglæde? Eller en fortælling om frygt, håbløshed og bitterhed?

Jeg har altid skattet Moder Teresas ord:

You are a pencil in the hand of God – Start writing a new chapter

Lad os sammen skrive modige, kærlige, bevidste og fredfulde fortællinger – i vores livs levende bøger. Det kan vi.

Kærligst

Eva Andrea

P.S. Under du dig selv, eller en du holder af en helt særlig bog i julen? Så bestil min anmelderroste spirituelle roman nu: Og jeg vågnede

og jeg vågnede profil

Hvad skulle titlen på dit livs bog være? Og hvad tænker du ellers når du læser her? Del mig mig i kommmentarfeltet – elsker at høre fra dig ❤ Always 😉

 

 

8 thoughts on “Hvis dit liv var en bog…

 1. Titlen skulle være: Og jeg ER. Ellers tænker jeg at det er en stor mundfuld at tænke på at skrive bogen, medmindre den tages i små mundfulde – som livet selv, med sine øjeblikke. Min fortælling vil fortælle min virkelighed i det, som oplevedes som virkelig lige der. Den ville blive storslået, frygtindgydende, lykkelig, skræmmende, let, tung, mild og meget mere, lige som mit liv har været, er og bliver.

  Like

  1. Sikken en pragtfuld bog, Zennia ❤ Elsker alt ved det du fortæller – din omfavnelse af Livet selv, med det hele…Jeg vil elske at følge de kapitler der ligger foran dig smukke sjæl ❤ knus fra Eva

   Like

 2. Titlen skulle være: “Eventyret om den lille ensomme ulykkelige pige der som voksen kvinde fik det bedste liv hun i sine vildeste inderste drømme kunne ønske sig. Den skulle handle om min spirituelle opvågning.

  Like

 3. Min skulle hedde “mælkebøttebørn blomstrer 2 gange” – en fiktions biografi fra mit lv som pige og kvinde. Og med krydderi fra den enestående position jeg har som vidne til mange kvinders liv ☀️

  Like

 4. Smukke du, smukke jeg❤️❤️❤️ Den ville handle om rejsen hjem til mig, om den rutsjebane tur det til tider er og den fantastiske visdom som åbner hele tiden, stykke for stykke.. og hvordan rejsen først kom til at gå ud på, at miste mig selv- mærke andre og verden mere- for så igen at finde min egen indre sandhed dag for dag.. det kræver til tider tålmodighed.. men det er som om det så småt er ved at gå op for mig, at det virkelig ikke handler om destinationen, men om selve turen❤️❤️❤️

  Like

  1. Tak for din smukke deling her, kære Vibeke ❤ Så spot on, hvordan vi oplever den indre helterejse det er at komme hjem til os selv – i dybere og dybere grad….Knus og kærlighed til dig videre på rejsen

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s