#Er du i opvågning?

Brev fra din urkraft

smukt brev

Kære Kvinde,

Jeg er ikke udenfor dig. Jeg ER dig. Jeg skal ikke findes – men genkendes.

Jeg er din urkraft. Din iboende livfuldhed og kraft, essensen af din kvindesjæl. Og jeg sætter mit aftryk overalt i dit liv. Om du ved det eller ej.

Jeg skriver til dig – så du kan genkende mig. Se mig. Erkende mig. Så du kan trække bevidst kraft fra dit medfødte væsen. Og så dit liv fyldes med håb, fryd og farver.

Jeg er den, der vifter med halen, slår mod de faste rammer og sindets begrænsninger. Ligesom latteren der stiger op fra køkkener, fangekældre, kontorgange overalt i verden. Den uhæmmede befriende latter, der kan gennembryde døre af stål, hårdhændede ægtemænds råb, ulidelige vilkårs døs. Bag slør, regler og bånd, vrister latteren sig løs – ligesom gråden, der kan bære dig ud gennem smerten.

Det er mig, der får dig til at stjæle et øjeblik i dyb forbindelse med naturen. Så du står stille og ser på solopgangen, lægger en udvalgt sten i lommen, gemmer en fjer i bogen, sætter en lilla blomst bag øret.

Jeg er din iboende instinktive væren, din essens af frihed og storhed og forbundethed, som ingen kan knække, ingen masker helt kan gemme og ingen viljer kan tæmme.

Jeg er i alle kvinder. Vildkraften. Urkvindens oldgamle sang, lyden af hendes nynnen. Hendes visdom og snarrådighed, intuition og handlekraft, skabende og helbredende evne.

Jeg er dit hjertes banken, glimtet i dine øjne, din spontane indre viden, din forbindelse til Altet. Jeg er dine arme om det gamle træ, din længsel mod havet, dit hår der leger i vinden. Jeg er fødslen af dit barn, dine skabende hænder, og din evne til at rejse dig igen og igen – også når alting går itu.

Jeg finder det der er brugbart og skaber noget nyt. Jeg er dit mod til at vide hvornår du skal blive og hvornår du skal forlade. Og rejser dig af asken når tiden er inde, med spæde nye fjer. Jeg er livskraften i dine hofter og ukueligheden i dit bryst. Jeg er din omsorg og varme.

Jeg er urkraften.

Jeg er dig.

 

P.S. korrektminiaturetilblogLæs min nye bog “Og jeg vågnede”, og genkend dig i rejsen hjem til dig egen kraft. Mere lige her

P.S. Hent din gave fra mig her: Min indre kraftcirkel – Audio

“Eva har med sin smukke bog indtaget min sjæl; hun har grebet fat om min feminine urkraft og healet mit hjerte. Hendes visdom har uendelig rækkevidde og vil formå at frigøre sjæle.”
– Pia Nissen, Spirituel Lærer

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s