#Jeg er vild med...

Gave fra min sjælesøster – til jordens kvinder

jordens kvinder.jpgSom jeg har åbnet mit hjerte på vid gab – er der kommet de mest fortryllende sjælesøstre ind i mit liv. En af dem er Vibeke Amdisen. Og i dag har hun en gave til dig.

Hendes bog, Jordens Kvinder, er noget af det mest nærende for en kvindesjæl. Jeg elskede den ved første blik, da jeg fik den mellem hænderne sidste år.

Og siden har den været med til mine retreats. Jeg har serveret hendes guddommelige indianske kakao omkring bålet. Og ladet bogen ligge fremme til inspiration for kvinderne.

Og jeg har lagt mærke til noget forunderligt. Alle der åbner den, de sukker – og lader sig henføre til Vibekes verden – af hjemvenden til den feminine visdom. Det føles bare sandt i sjælen. Som et stort befriende “aaaaaahhhh”.

Flere af hendes smukke ritualer har jeg givet videre til oplæring af Kvindecirkel-ledere – som hvordan man kan bruge lys og bånd i stærk symbolik, og forankre vigtige budskaber.

Så.

Er du en af jordens kvinder? Så vil du ELSKE at få Vibekes bog. Det VED jeg.

Og hun er så knus-elskelig at gi et eksemplar til en heldig vinder her på bloggen!

Stor var min fryd, da vi endelig kunne mødes rigtigt, her for nylig. Vi slog os ned på en bænk i Alicante, midt i varmen, og havde den dejligste Soulsister Talk. Den kan du se her. Vibeke fortalte meget mere om, hvorfor hun skrev bogen, og om sin egen opvågningsrejse. (Jeg får stadig kuldegysninger over hendes fortælling om hvordan hendes lille søn “bankede på”).

Vi rykker sammen og gør plads til dig – lige her ❤

Skriv bare hvorfor du har lyst til at vinde denne gudeskønne bog (rul bare ned til kommentarfeltet). Så vil jeg lade Vibeke vælge en vinder. På søndag kl 24. 

TAK for alle skønne og dybfølte hilsner, sisters ❤ Vibeke har læst med stor glæde, og lyttet til sin intuition – Hun ville elske at I alle fik bogen – men vinderen denne gang blev:  Inge Eilrich Vejrup ❤

Som en lille service får du lige link til bestilling af bogen her 😉

 

 

23 thoughts on “Gave fra min sjælesøster – til jordens kvinder

 1. Det høres så godt ut med næring til kvinnesjelen-det feminine. Hele kroppen min sier ja, jeg lengter… Balsam for sjelen: ) Denne bok vil gjøre godt i mitt hjerte.

  Liked by 1 person

 2. Jeg er selv i gang med at finde hjem til mig selv! Det er en proces der i den grad kræver både mod og tålmodighed, at blive bevidst er hårdt arbejde og kræver en opmærksomhed i hvert eneste nu. Jeg ville elske at læse Vibekes bog, som inspiration til at opdage/undersøge/udvikle min kvindelighed 🙂 Tak for jer ❤

  Liked by 1 person

 3. En rigtig dejlig bog, som alle kan have stor glæde og få inspiration af at læse. Den måtte da bestemt også gerne stå på min hylde (selvom jeg endnu har nøjedes med at låne den på biblioteket)

  Liked by 1 person

 4. Jeg var så heldig at få bogen “Jordens kvinder” af min fantastiske mand ♥️ Den har været med til at bringe mig tættere på min kvindelighed og åbne mine øjne for det store fællesskab af medsøstre som omgiver mig i alle livets faser og særligt overgangene mellem dem 🤗 Tak for din visdom Vibeke – jeg ville elske at forære min aller bedste veninde din bog, for også at åbne hendes øjne

  Liked by 1 person

 5. Jeg ønsker mig brændende den bog! Som i virkelig, virkelig brændende! 💕🙏 Lige nu er jeg et sted i mit liv, hvor min opvågnen mod den naturkvinde, jeg er, er begyndt. Det er en spændende proces, fordi jeg føler, at jeg første gang er ved at lære, hvem jeg er. Men det er også en utroligt hård proces, fordi mit gamle fundament er smuldret, og i den proces vil bogen “Jordens kvinder” være en fantastisk støtte og inspiration for mig! ❤️

  Liked by 1 person

 6. Jeg har i lang tid overvejet at starte en cirkel for kvinder i Balkan-området, hvor jeg stammer fra, men jeg mangler stadig mod og kæmper mod “hvem tror du, du er”-syndromet. Har lige læst Evas bog, og den har givet mig vinger. Har selv været under opvågning i lang tid, men føler, at jeg stadig mangler en sidste ting, før jeg er helt flyveklar. Og det er måske denne her bog? 😀
  *Eva – tak for en fantastisk bog. 💗
  Silvija

  Liked by 1 person

 7. Har netop lånt denne bog på biblioteket, og wauw, en ny verden åbner sig! Jeg ønsker brændende denne bog, ikke til mig selv, men som delebog. Jeg vil læse den igen og igen. Og mine veninder må have den stukket i hånden, mærke energierne og læse alt det de vil! Med en lille pige på syv måneder ved mit bryst vil jeg gøre mit aller bedste for at være bevidst, mærke min krop og tune ind på månens energier, så jeg kan byde min cyklus hjertelig velkommen når den vender tilbage og leve i harmoni med den. For mig, for min familie, og ikke mindst for mine elskede drenge og lille pige, der lærer så meget om livet ved at se på deres mor.

  Liked by 1 person

 8. JA jeg er også en av Jordens kvinner og vil elske å lese boken! Jeg holder meditasjoner og kurs og leter stadig etter gode inspirasjonskilder i arbeidet. Eva Andrea er en av dem jeg har funnet. Så har jeg blitt oppmerksom på Jordens kvinner! Og mitt hjerte sier Ja! Den bok er viktig! Jeg oppfatter at den kan bli en verdifull bidragsyter for vår gryende nye feminine bevissthet og vårt søsterfellesskap.

  Liked by 1 person

 9. Kære Vibeke ❤️ Tillykke med din smukke bog. Ønsker virkelig at den må være med til at gøre en stor forskel inden for det feminine og for jordens kvinder.
  Ønsker så meget at det må blive mig der vinder bogen. Jeg er selv igang med at skrive om min spirituelle opvågning som har været en meget lærerig, da jeg virkelig skulle give slip på noget jeg holdt af, for at blive transformeret og gå hjertevejen, heldigvis har den åndelige verden hjulpet mig på smukkeste vis igennem forløbet og helt fantastisk gaver har jeg modtaget med kanalisering og healing,
  I min åndelige livskontrakt har jeg noget med børn og min spirituelle vej førte mig til den mest vidunderlige naturbørnehave, hvor jeg giver 21 dejlige børn noget af min moderlige kærlighed og ro i løbet af dagen.
  Finder det meget interessant med den feminine energi og balance, som vi så meget har brug for her på Moder Jord.
  Glæder mig rigtig meget til at læse netop din bog ❤️
  Kærligst
  Hanne Sophia Fjord Egsgaard

  Liked by 1 person

 10. Det at vågne har haft så stor en betydning for mit liv ❤
  Knus elsker Eva’s bog som på mange planer minder så meget min egen opvågning og nødvenidige farvel til min egen stammes opfattelse af livet 💚
  Ville elske at vinde bogen “jordens kvinder ” da jeg mærker stor tiltrækning mod den feminine kraft og kvindecirkler. 💜

  Like

 11. At mødes med sjælesøstre åbner hjertet – er min erfaring. Her er kendt og trygt, kærligt og varmt. Her kan man spejle sig i hinanden. Kære Vibeke jeg ville elske at læse din bog ❤ Tak for dig ❤

  Like

 12. Ønsker af hele mit hjerte denne bog. Jeg er en kvinde der først nu i en alder af 42 så småt er begyndt at lytte til mit hjerte og intuation. Det er en svær proces hvor denne bog bestemt kunne hjælpe mig …

  Like

 13. Jeg er sikker på, at det er en fantastisk bog, når Eva elsker den – og jeg elskede at læse hendes – og der er noget helt særligt ved at have en fysisk bog mellem hænderne, der kan tages ud af reolen igen og igen, når vi trænger til et lille kærligt skub, så jeg ville elske den ❤
  Min mor på 65 år er lige nu meget alvorlig syg af Bipolar, og jeg har set det mange gange i løbet af mit – indtil videre 44 årige liv. Jeg er sikker på, at en stor del af ansvaret for min mors sygdom ligger i, at hun altid er gået på kompromis med sig selv og hendes drømme og ønsker, og jeg tror faktisk, at der er masser af kvindelig urkraft og en meget stor kærlighed til alt og alle gemt i hende ❤ så jeg ville elske at gå kærlighedens vej som inspiration for hende – og dele det hele inkl. bogen med hende, når hun vender tilbage fra sit Bipolar anfald ❤ Hun kan sagtens nå at sadle om – hendes mor er 93 og stadig i live ❤

  Like

 14. Rejsen ind til mig selv, min indre kraft og urgamle feminine visdom, udfordre mig, tvinger mig nogen gange i knæ, vaklende kommer jeg på benene, ryster mig lidt og drives videre. Nysgerrig, forundret og fast besluttet på at fortsætte. Jeg vil være glad og taknemmelig for guidense på vejen❤

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s