#No Filter

Sådan indviede vi (ikke) huset…

Numeroskop. Hvid salvie. Chanting. Krystaller. Smudging (hvad er det?) Et væld af spændende og kærlige råd vælter ind på min facebookside.

smudging

Og jeg blir SÅ inspireret.

Jeg har spurgt om gode råd til, hvordan man kan indvie sit nye hjem. (DRØMMEHUSET. Her i Alicante. Som jeg fornemmer, har haft en del smerte mellem væggene…)

Well, Min første tanke var at velsigne rummene. Et for et, med en lille bøn. Og fylde huset med kærlighed. Men wauw, sikken en verden af muligheder der åbner sig her…

Min indre heks kloge kone, godter sig ved tanken om at lavendel, vanille, rose og hvid salvie kan påvirke energien i rummene. At man kan klappe og lufte ud og….

Månegudinden i mig…Åh, hun elsker tanken om at musik, sang og chanting selvfølgelig også vil løfte frekvensen. Englehjælp – det ved hun vil være vidunderligt.

Det ender med at jeg får det her smukke billede i hovedet:

Vi laver en smuk ceremoni: med en kærligt udvalgt sang, tænder et lys, går fra rum til rum og velsigner det med en bøn, duften af salvie og lavendel fylder huset, englene er tilstede og alt er harmoni.

Hov. STOP. Vi spoler liiiiige tilbage til virkeligheden, som ser sådan her ud:

  1. Vi flytter ind med det samme, fordi vi ikke kan lade være – mellem malerbøtter og spande (og den spanske malermester, viser sig ikke at være rigtig malermester, men klatter rundt overalt i huset, så alle får hvide fødder).
  2. Ungerne er trætte og skændes om hvem der skal bo hvor.
  3. Jeg får en ustyrlig lyst til at bage boller midt i rodet (# Nu-begynder-det-at lyde-overskudsagtigt-ikke?). De bliver lidt flade, men duften fylder huset.
  4. Venner kommer dryssende forbi, og fylder huset med smil og latter.
  5. Jeg ber en bøn og velsignelse over huset, (mens vi pakker ud i 30 graders varme, vasker, smider ud og prøver at nå både forældremøder, arbejde og at færdigstille det gamle hus til overtagelse.)

pigerundertræ

6) Mit indre barn (og børnene) overtager i mellemtiden festen, og er ved at dø over oliventræerne i haven, som jeg er forelsket i og kunne sidde under for evigt. (Og som skygger så dejligt at jeg ikke kan se flyttelæsset i indkørslen).

Pigen inden i, hun har i virkeligheden bare lyst til at flytte rundt på møblerne – og knuselsker et lille lyserødt chartol (som du kommer til at høre meget mere om). Hun danser gennem stuerne og dufter til blomsterne i haven – og ved at alt er godt.

7) Vi skåler i champange på sengekanten, min elskede og mig (…)

flytterod

Og nu.

Tja, nu er huset blevet HJEMME, og det føles både velsignet, lyst og let at bo her. Kærligheden fylder det, selvom der stadig er masser at få på plads.

udsigt

Udsigten er vidunderlig og indsigten er den bedste:

At elske det der ER – med det hele – er den største velsignelse. For hjertet, for hjemmet og for alle de sjæle der bor her.

Og. Der ER engle her. De synes det er sjovt med kaos. Med eller uden smukke ceremonier…

(Tak for alle gode råd – jeg gemmer dem trygt i mit hjerte, til et andet liv eller en anden tid – med mere ro).

P.S. Dejlig læsergave til dig: Meditationen Min Indre Kraftcirkel (Værdi 75 kr)

min indre kraftcirkel cover

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s