#No Filter

Farvel glansbilleder – Her er jeg

Jeg hader skulderpuder.

Alligevel står jeg foran kameraet og smiler, iført flæsebluse og den smukke silkejakke med skulderpuder. Min allerdejligste søster har stylet mig. (Og sorry, søs – det har ikke noget med dig at gøre, du var vildt fantastisk).

Jeg havde endelig fundet mig selv.

Troede jeg.

Endelig fundet ud af hvad jeg virkelig brændte for (Mindfuldt moderskab) og trådt ud af min tryghedsbobbel, med bankende hjerte og rystende hænder, drevet af passionen i sjælen.

Jeg havde tilmed skrevet den bog der så længe havde presset sig på, som mange i min omgangskreds ikke troede på eller billigede. (Men pheeew, hvor er det varmt med alt det tøj, foran lysene, blusen klistrer til ryggen og jeg føler mig ubekvem med de skulderpuder altså.)

En dyb indånding. “En, to, tre – smiiiil!” opmuntrer fotografen mig, og jeg smiler, og prøver, og mærker at jeg er lige så stiv i mimikken som den pressede jakke.

“Det går ikke,” erkender jeg, “jeg tror jeg hellere må fortælle om min bog, mens du knipser”. Og så giver jeg slip og fortæller, hun knipser, og inden længe sidder jeg med en bunke strålende billeder.

skulderpuder2

Jeg træder ud på scenen foran flere hundrede mødre på Mors Dag.

Jakken er røget for en sort behagelig kjole, som jeg i det mindste føler mig mere mig selv i. Halvvejs i foredraget sidder min ene dødubehagelige  stilettsko fast i en revne på scenen.

Jeg kan ikke få den ud (!)

Tager en dyb indånding og smider resolut den anden høje sko.

Aaaaah. Mærker jordforbindelsen, taler videre, i et lidt mindre højt toneleje, mere mig selv. Stolt over at jeg har overvundet min sceneskræk, (fordi jeg allerhelst ville sidde bag skærmen og vende og dreje på ordene til perfektion, før de forlod mig).

Min indre rejse fortsætter. (Stor, dyb, smertefuld og vidunderlig – og den får du i bogen Og jeg vågnede)

Nu er der er gået, hvad? Måske fem-seks år. Og det er længe, længe siden (praise the Lord!) at jeg har så meget som tænkt på at tage en jakke på.

Skoene og farverne er blevet mere crazy. Håret lever sit eget vilde liv (på og udenfor kamera).

spingvand

Og jeg har opdaget at ligesom skulderpuder og jakke var et lag, jeg bare skulle igennem, for at krænge af med et befriet suk, og ligesom stilletterne kan smides, så kan jeg blive ved at være et indre JA til alt der er i sjælen.

Lige nu er der en masse piplende, boblende humor der trænger sig på (Og hvad ligner det? Er jeg ikke ligesom spirituel vejleder for kvinder – jeg mener, så skulle det jo alt sammen være dybt ikke?) Men jeg har lært at blive ved at være et JA til det jeg mærker der banker på i sjælen lige nu. Også den lethed der så befriende ledsager dybden.

Der kommer også mange flere spirituelle romaner, (Hjææælp, jeg er alt for inspireret – behøver mere TID). Og jeg har også lyst at blogge mere – og passer det sammen? Det er fyldt af skaberfryd og kærlighed – så jeg behøver ikke at forstå det.

Jeg behøver bare at lytte, følge og være et JA til alt det jeg er og ikke er. (Og englene klapper i hænder og jeg nyder at endnu et lag symbolske skulderpuder er sluppet).

Aaaaah…

colours.jpg

Amen – and so it is 😉

Er du også vokset ud af dit sinds kasser? Skriv og del i kommentarfeltet herunder ❤ I looooove hearing from you sista!

 

2 thoughts on “Farvel glansbilleder – Her er jeg

  1. No sorrows! Jeg havde heller ikke stylet dig sådan idag 😉 men dengang var behovet, moden og både du og jeg anderledes.. (jakken var da også et nr for stor..haha) heldigvis har du fundet din egen stil og jeg er stolt af at du er så tro mod sig selv. Men smuk – det har du altid været. Skulderpuder or not. Elsker dig søs

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s