#Jeg er vild med... · #Soul Chocolate

Sådan kom de 43 sjælekort til verden…

Her er fortællingen om de nye kort, der kan hjælpe dig i dyb samklang med din sjæl. For få dage siden, kørte jeg i det smukke landskab ved Crevillente. Jeg tænkte på, hvordan vi igen og igen må bringe os i forbindelse med sjælens energi, for at kunne leve og udfolde vores livsformål.

Og jeg tænkte på mine sjælesøstre, der står mit hjerte så nært. Alle de kvinder jeg møder, der er i den samme rejse. Og hvor dyrebart det også er, at dele de essentielle spørgsmål, og de dybe samtaler.

Og lige dér kom sjælekortene. Soul Cards, som jeg kalder dem.

kort 7

Jeg var nødt til at holde ind, tage min telefon frem og indtale alle kortene, der bare blev ved at komme. 43 kort. Med spørgsmål eller begyndelser på sætninger, som alle peger lige ind i vores indre visdoms uendelige kilde. 

Så enkelt. Så brugbart. Og en sum af alle de spørgsmål og reflektioner jeg selv har stillet mig, gennem min egen vandring.

De har virket som en slags stemmegaffel jeg har slået an, der har finindstillet mig på netop min sjæls strenge. Og det kan de også gøre for dig.

kort sjæl

Jeg gik hjem og skabte dem med det samme, delte med mine søstre i Soul Sisters Circle til en livesending i tirsdags – og mærkede at de også kunne mærke det. (De sagde et nummer og jeg læste det kort de havde trukket…)

Mange ville eje dem med det samme, og jeg får at vide:

Wauw, hvor er kortene SMUKKE, Eva 🤗 Jeg glæder mig ustyrligt til at printe dem ud og nyde hvordan de pryder både øjne, sind og sjæl… Tak for at de nu eksisterer i mit liv!

Og:

Dine kort er så smukke og magiske at så mange kort/visdomsord på en gang næsten var overvældende. Du selv stråler om kap med dine ord. Fantastisk at opleve.

kort

Og nye beskeder bliver ved tikker ind i min indbakke…

Så, jeg har lyst at dele de nye Soul Cards med dig.

Hvis du kunne ønske dig de 43 transformerende kort, der kan trækkes til:

– En hjerteåbnende meditations-stund

– En befrugtende tanke, du kan lytte til i løbet af dagen.

– En skrive-stund, hvor du får dybere indsigt i dig selv, din livsvej, og hvad der ligger foran din fod.

– For at komme i forbindelse med din indre visdom og vejledning i valgsituationer.

– Til åbning for en dyb og meningsfuld samtale – med dine sjælesøstre, din elskede eller dine veninder – eller, måske sammen med dit barn (gælder mange af kortene).

12

Lyt til din intuition – så vil du finde DIN måde at bruge kortene på…(Og du må fortælle mig hvordan du oplever det…det vil jeg elske).

Hvilket kort taler til dig? Del hjertens gerne med mig i kommentarfeltet nederst

 

Knus fra

 

Eva Andrea (1)

korrektminiaturetilblogForfatter af Og jeg vågnede, Bestil bogen her

 

 

 

 

43 thoughts on “Sådan kom de 43 sjælekort til verden…

 1. Hvad får min sjæl til at synge og danse – Er det kort, der taler mest til mig, da det giver mig glæde og smil på læben og jeg synes det et super kort og reflektere over. 🙏

  Like

 2. I dag vil jeg åben mit hjerte for større nærvær for både mig selv og min familie ❤️ tusind tak for at del de fine kort ( ved godt at det ikke er alle sammen, men dem her er virkelig fine) jeg ville elske at vinde 🙏

  Like

 3. I dag vil jeg åbne mit hjerte for … kortet kiggede jeg lige på og læste det sidste i din tekst.. og du vil føle dig støttet.. kigger på uret på pc og kl. er 03.03 jeg sidder og diskuterer med mig selv om jeg skal bruge formiddagen på mig selv på healing og helsemesse… er god til at tale mig selv ned til et nej.. og bare blive hjemme.. men trænger til løft af energi.. så vælger at tænke jeg kom her og læste kortet for at vække mig selv, skynde mig i seng og tage afsted. ❤ tak for det.

  Like

 4. Kortet “hvad får min sjæl til at synge og danse”, gav mig vild glæde. Svarene kom hurtigt og uden tvivl. Det er så vigtigt at holde fast i glæden og let at gøre det, når kortet hjælper med bevidstheden om det.

  Like

 5. Du gør det godt smukke sjæl, vid at du er fulgt på din livets vej, som du følger så smukt. Din visdom, dine transformationer og alt hvad du gør er skabt til lige din rute- nyd ruten. Vejen er din og du betræder den smukt. Gå frem i tillid- åben dit hjerte og tag nuet ind❤️
  (Kortet var: Hvad fortæller mit liv mig lige nu? )
  Tak!!! Fordi dine smukke kort minder mig om at lytte og at der er svar❤️

  Like

 6. Min sjel synger og danser, hver gang jeg tar beslutninger ut fra min egen sannhet. Jeg nynner med på min sjels sang og husker mitt hjertes ord.
  Dine kort rammer meg blidt li der hvor de hører hjemme.
  Du har gjort det igjen kjære Eva Andrea❤

  Like

 7. Hvad fortæller mit liv mig lige nu ❤️

  Det minder mig om den proces jeg er i lige nu. Hvor alt føles så svært og sårbart. Men alt er godt ❤️

  Like

 8. I dag vil jeg minde mig selv om: At leve livet er her og nu med al sin smerte og skønhed – At huske at sige det der skal siges, fordi livet og dagene ikke kan leves om.

  Like

 9. Hvad får mit hjerte til at synge og danse. Waauu det talte til mig. I et sprog jeg ikke kunne overhøre. Spørgsmålet blev hurtigt til: hvorfor synger og danser mit hjerte først når jeg kommer hjem fra arbejde. Reaktionen blev en opsigelse af mit 20 timers job. Konsekvensen blev ret klar med det samme. Mine skuldre kom på plads, mit bryst og mine øjne kikkede frem, og alt dette gjorde med det samme mere plads til min hjertesang. TAK. Og alt dette på bare 14,37 minutter.

  Like

  1. OMG! Sikken en handlekraft – Mette! Det lyder som om ordene har mindet dig om noget du har mærket længe, men nu kom op i dagens lys. Sender dig mange gode tanker og ved at du vil finde den vej der er den allermest kærlige og visdomsfulde for dig.

   Like

 10. Idag vil jeg åbne mit hjerte for..

  Det boblede i maven da jeg så kortet.. Det var mest intenst ved dette kort i forhold til de andre ❤️

  Like

 11. I dag vil jeg minde mig selv om…alt er kærlighed også når livet gør ondt…bare jeg tør lytte ind og ud med øje for detaljerne i dagligdagen..❤️
  Smukke kort og ord der giver god mening og plads til reflektion..👍😍

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s