#Er du i opvågning?

Din indre helterejse – er du på tærsklen, i hvalens bug, eller…?

Opvågningsrejsen er en helterejse. En indre færd, som er så storslået, så dyb, så fortryllende og til tider så svær – at der kunne skrives mange bøger om den (Og det kommer jeg nok også til <3)

Det gik for alvor op for mig, da jeg skrev om min egen rejse i Og jeg vågnede. En strålende cirkel for transformation stod frem. Og jeg så, at en dyb kraft i sjæl og sind havde vejledt mig gennem cirklen. Jeg havde bare fulgt min indre vejledning skridt for skridt. Gennem mørke og lys, ild og vand.

Igen og igen, blev jeg nu mindet om at jeg skulle læse “The hero with a thousand faces”. Jeg havde bare hørt om den, uden helt at vide hvad den gik ud på. En gammel klassiker af Joseph Campbell fra 1949 – der fortæller om den helterejse som alle myter og legender egentlig følger i forskellige former. Jeg læste den og blev forbløffet over ligheden i mine egne oplevelser. Og de opvågnings-fortællinger jeg hører igen og igen fra beslægtede sjæle.

Så i dag har jeg lyst at gennemgå cirklen, ikke minutiøst (for ellers bliver det for langt) Men for at du kan få en fornemmelse af hvor du mon er lige nu – i din personlige helterejse. Det er nemlig styrkende og utrolig hjælpsomt, når vi forstår hvad der sker i os. I alle de ordløse tilstande en opvågningsrejse foregår i…

heros journey

Du bliver kaldet
Du oplever noget der drager og kalder på dig dybt i sjælen, som du ikke helt forstår eller kan sætte ord på. En længsel, der er dyb og uopsættelig, efter at finde ind til din essens.

Afvisning af kaldet
I en tid kan det være du har afvist kaldet, det der drager dig – fordi du også møder frygten i dig selv. Du er tryg hvor du er. Det er velkendt – også selvom det måske er smertefuldt. Tør du sige ja til sjælens kalden?

Overnaturlig støtte
Du får et tegn eller en oplevelse af at du er støttet og elsket – der giver dig mod til at sige ja, selvom du mærker frygten. Du træder ud og…

eva gennem porten

Krydser den første tærskel
Ved den første tærskel møder du en vogter. Det kan være en eller flere af frygtformerne i sindet, i skyggerne, i dit sinds underverden. Det kan være skyld, skam eller frygt for at miste, frygt for afvisning, you name it. Og du kommer ind i…

Hvalens bug
Herinde er der mørkt og varmt – her vil du møde tvivl, frygt og uvished. Du er overgivet til hvor du bliver ført hen, det eneste du kan gøre er at hvile i tilliden til at du vil komme ud gennem mørket. Det kan opleves som en sjælens mørke nat, hvor du kan føle dig afskåret fra din kilde (selvom du i virkeligheden jo ikke er det). Hvalens bug kan være mørk at være i.

Initiering – prøvernes vej
Du er omsider kommet op på land, skimter solen og mærker at du er på rette vej. Du vejledes af din sjæls stemme – og af jordiske eller overjordiske hjælpere, der viser dig vej, skridt for skridt. Men det er en lang vej. Og den er fuld af prøver på din tillid, din villighed til at være i denne færd ind i dit indre landskab, hvor du igen og igen og igen møder smerten i form af skyggerne i din underverden.

Du skal lære at holde dem i nænsom bevidsthed, så de ikke suger livskraften ud af dig. At rumme alle de væsner, der møder dig på vejen – uden at lade dem bringe dig ud af kurs. Du skal opøve evnen, der er i din sjæl – til at forbinde dig med din Kilde, samle nye kræfter, mærke efter hvor det næste skridt går, og være tro mod det du mærker som dit hjertes sandhed. Det er dit kompas gennem prøvernes vej. Din tålmodighed, tillid og hengivenhed til at være i din transformation – er det, der bringer dig igennem.

Forening med gudinden
Når alle skyggerne er set i øjnene og du har vandret længe, (og måske næsten er ved at være udmattet af den lange vej) – så vil du opleve at komme til en illumination. Det er en fase hvor du oplever en dyb forening med det guddommelige og dig selv. En fuldstændig ubegribelig smuk tilstand, hvor frugten af dit indre arbejde gives dig. Det kan være du oplever det i et langt øjeblik, en dag, en måned, et år. Det er ikke så væsentligt. Men at du velsignes, vil du ikke være i tvivl om. Det opleves som en genfødsel, du er ikke den samme.

Fristelser
Selvom du har oplevet en smuk illumination, vil du kunne opleve fristelser –  muligheder du stilles overfor, der sætter dig på valg, og prøver din intention – vil du virkelig blive hel – eller vil du stoppe op, lægge vandringsstaven, og opgive at følge sjælens vej? Her kræves der vågenhed og bevidsthed, så du fortsætter din vej. Og er du sporet af, må du finde vejen tilbage…

Forsoning med faderen
Du kommer til et punkt, der i Heltecirklen kaldes forsoning med faderen. Det symboliserer et sted hvor du må forsone dig med sider i dig, der indeholder stor potentiel kraft – men som du af en eller anden grund har frygtet og været i et modsætningsforhold til. I den forsoning opstår der en frigivelse af kraft og du oplever en ny helhed og endnu et glimt af foreningen med din Kilde.

Fuldbyrdelse
Du oplever nu en fuldbyrdelse – denne cirkel for transformation er ved at være sluttet. Du føler dig sammenføjet. Du er i verden på en ny måde. Alt falder på plads i dig.

Skal jeg virkelig vende tilbage?
Det er tid til at vende tilbage. Fra din rejse ind i dig selv – i den forstand, at livet kalder på dig. Du har i al denne tid befundet dig mellem verdenerne – og du er klar til at vende tilbage til dit udgangspunkt. Det sted du er i dit liv. Og du kan møde frygt for hvordan det vil være at integrere den eliksir, som du har fundet, summen af den visdom og de sjælelige gaver du har fået med dig på vejen. Hvordan vil det blive taget imod i dine omgivelser? Du er ikke den samme, som den du var – hvad vil der ske?

Den magiske flyvetur
Det kan godt være du mærker frygten for at vende tilbage – men du mærker også i sjælen, at det er tid til at integrere alt du har oplevet i dit liv. Ligesom du fik hjælp til at træde ud over tærsklen, vil du opleve at du får et skub – måske på en næsten komisk måde – der hjælper dig til at samle trådene og begynde at spinde den nye bevidsthed (gudindens gaver) ind i dit daglige liv. At forbinde himmel og jord på en ny og kraftfuld måde. Nu har du frihed til at leve et mere sandt liv, fra din inderste essens. Du har bragt dig selv i samklang med sjælen gennem din cirkel.

Og det – mine damer og herrer – vil ofte være den stille optakt til en ny helterejse. En ny cirkel for transformation – der begynder når du siger ja, til det nye der kalder i sjælen. Det står for mig som en strålende spiral af cirkler, der fortsætter så længe vi siger ja til at være helhjertet i vores sjæls rejse.

Det mærker jeg selv. Og er det ikke hvad der gør livet så fuldt af lys og eventyr? At vi lever vores personlige legende. Og lader kærligheden lede os igennem den.

Allerkærligst

signatur-online-handwriting

P.S. Vil du følges med mig videre? Lige nu får du begge mine forløb for kvinder i opvågning – og et helt år i Soulsisters Circle – til en vidunderlig festpris. Klik her for at se mere.

Festpris Fall

P.P.S. Fik du bestilt bogen? Ellers er det her du bestiller – få eksemplarer tilbage af 2. oplag der kommer 1. september.

 

bogen og kaffe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s