#Soul Chocolate

Tegn – kys fra Kærligheden omkring os (Postkort fra Andalusien – Og en Snejomfru til den heldige vinder)

 

love

Idag har jeg lyst til at skrive om tegn. Fordi jeg ser dem hele tiden – og de fylder mit liv med forundring. Selvom det har taget mig så mange år at åbne mig for hvor elsket og støttet jeg er, så jeg nu vover at tage imod dem. Som små kys; Florlette, præcise og nænsomme kærtegn fra den usynlige verden, viser de sig på min vej. Og på din. Men det kræver at vi åbner hjertet og tager imod.

Når vi afviser og ler det væk, som vi har let for med vores rationelle sind – så går vi glip af den vejledning og tilkendegivelse vi sådan har brug for.

Men når vi giver slip og åbner hjertet for de fine tegn vi får – så folder livet sig ud i nye strålende farver.

Vi bliver som børn.

Verden bliver ny.

Vi oplever at vi er i dialog med den guddommelige kærlighed.

At vi får svar, på måder som kun vores hjerter kan forstå.

I min nye bog, der kommer til august, deler jeg mange personlige oplevelser med guddommelig vejledning og tegn, der har hjulpet mig i min egen rejse. Men idag har jeg lyst at dele et par oplevelser jeg har haft denne uge i Andalusien.

For selvom jeg er blevet velsignet med store spirituelle oplevelser, er der også de helt almindelige små ting, der er en støtte – og som jeg tager imod som tegn idag.

Og tegnene støtter mig altid til at lytte til min indre visdom. Jeg har aldrig oplevet at få et tegn der ikke støttede mig til at følge den – men ofte har tegnene skubbet mig i den retning. Som kærlige puf fra en englevinge, der siger: Se der, se selv, det er den vej du kan mærke du skal gå…

Snejomfruen
Jeg fortæller tilsidst i bogen, hvordan min datter Amelie og jeg går op til toppen af et bjerg, og går igennem en dyb port, med den smukkeste Maria og Barnet over. Det føles som en velsignelse. Og når jeg træder ud af porten ligger der en hjertesten for mine fødder.

I disse dage er vi på samme sted, og i en kunstbutik ser jeg pludselig en fin lille hvid statue – den samme som den på bjerget.

Så hører jeg at hun kaldes Snejomfruen.

Og historien fortæller at i 1717 var der en præst, der nær omkom i en snestorm på dette bjerg. Pludselig viser Maria sig for ham og viser ham vej gennem stormen, og beroliger elementerne, så han når trygt frem til landsbyen. Siden har man hvert år fejret Snejomfruens beskyttelse og vejledning gennem stormen.

At høre den fortælling, var som endnu et tegn – en bekræftelse af det jeg oplevede på bjerget. Nemlig en besejling af den stormfulde rejse jeg selv er gået igennem. Den moderligste feminine energi, som Snejomfruen repræsenterer, har vejledt mig – som hun vejleder os alle i vores livs storme.

Pianisten 

Igår var vi i Granada og gik gennem de smalle gader, i middagsheden, for at finde en kendt vegetarrestaurant. Da vi kommer frem forstår vi, at de lige skal til at lukke for idag. Ungerne er lidt slukørede. Vi bliver peget videre til en anden vegetarrestaurant der ligger lidt længere nede ad gaden. Den er mindre og ikke helt så spændende at se på.

En gammel mand kommer stilfærdigt ind til klaveret ved siden af vores bord og sætter sig. Han klimprer lidt. Så kommer to af mine mest elskede sange ud mellem fingrene på ham. Så sjælfuldt, at jeg får tårer i øjnene og har svært ved at synke min gudeskønne falaffel 😉

Er det et tegn? For mig er det. Og fylder mig med tak. Der er smukke tilkendegivelser overalt omkring os. Vi skal bare åbne hjertets øjne. Så ser vi.

Har du oplevet tegn eller synkronicitet, som har støttet dig på din vej? Eller har du lyst til at åbne dig mere for dem? Del hjertens gerne herunder ❤ 

TAK for alle vidunderlige fortællinger fra jer alle sammen ❤

Jeg plejer at trække lod mellem kommentarerne via random.org. Denne gang fulgte jeg min indskydelse til at lade Amelie sige et tal – siden hun var med i fortællingen om Snejomfruen i bogen. Hun valgte og det blev Sophie Ildsvad ❤ Så tillykke til Sophie – må hun minde dig om hvor elsket og støttet du er i dine storme…

Kærligst fra

Eva Andrea

(Billedet er af gadekunst i en lille by i bjergene: “Love, love is a verb. Love is a doing word. Fearless on my breath.” – I loved it)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

35 thoughts on “Tegn – kys fra Kærligheden omkring os (Postkort fra Andalusien – Og en Snejomfru til den heldige vinder)

 1. Kæreste Eva, uhh fik helt en klump i halsen over din fortælling! Hvor er det smukt! Jeg forsøger VIRKELIG at holde mig åben for tegn. For nogle år tilbage, gik jeg og var trist, sådan helt ind i hjertet, forsøgte at blive gravid, havde mistet nogle gange, var træt af mit job osv osv. Var mere el mindre trist hele tiden. Havde læst engang, at man skulle holde øje med hjerter i naturen, da så vidste man at ens skytsengle var med en. Pludselig en dag, hvor jeg virkelig havde været ked af det, drejer jeg lige rundt om hjørnet af huset, og ser ned.. Der er det STØRSTE hjerte i kløver!!! Som en kæmpe pude, jeg løb ned til min mand i haven, at han måtte se det. De næste dage kiggede jeg på det flere gange, og følte at nu lettede det hele en smule fra hjertet ❤

  Like

 2. Så vakkert å lese kjære Eva. Bare elsker å lese dine ord! Jeg blir ofte travelt opptatt med hverdagen, men så kan jeg lese noen av dine magiske ord og så bringer de meg tilbake til en annen dimensjon hvor jeg helst skulle ønske jeg kunne være hele tiden. Jeg ser ofte tegn på min vei. Og svært ofte har det noe med engler å gjøre. Enten i form av en engel, vinger og fjær eller selve ordet engel. Spent på hvilke tegn som dukker opp denne sommeren 🙂

  Like

 3. Jeg har haft mange oplevelser. Den største var en knude, der blev opdaget i min hjerne! Det blev startskuddet til min spirituelle opvågning. Jeg var kommet alt for langt væk fra mig selv!!!

  Her på det sidste er jeg begyndt at se fjer overalt! Jeg har læst, det er tegn på engle i nærheden, så nu smiler jeg blot hver gang jeg ser dem ig glædes ved de små mirakler

  Like

 4. Et af de stærkeste tegn jeg har oplevet var, da jeg i begyndelsen af den mest stormfulde periode af mit liv, skulle på en rejse – alene. Jeg skulle besøge en kvinde og bo sammen med hende i 2,5 uge. Rejse alene for første gang, uden mand og børn. Bookingnummeret på min flybillet var fire bogstaver, efterfulgt af nogle tal. Bogstaverne var: WLFF. Efternavnet på den kvinde jeg skulle besøge, og siden hen har fundet ud af er en sjælesøster, er WOLFF.

  Like

 5. Jeg tror ikke jeg ser nogle specielle tegn, jeg har i hvert fald ikke øjnet dem endnu. Men jeg er meget glad for naturen og nyder at se bierne summe i mine blomster, det før mig glad og giver mig ro. Faktisk har jeg nu i sommers hjulpet to forskellige fugle ud, som havde forvildet sig indendørs, ved at fange dem ind i mine hænder ganske forsigtigt, og uden at de virkede særlig skræmte ❤️ Jeg hjalp også en ud sidste sommer. Måske er det et tegn 🙏🦅

  Like

  1. Tak kære Anne ❤ Bare at forbinde sig med naturens mirakler minder os om den uendelige kærlige intelligens der omgiver os og som vi er et med…Så smukt med fuglene du har hjulpet og sat fri…om det er et tegn mærker du i hjertet, ikke i hovedet. Hvis det giver mening i dit hjerte er det et tegn til dig. knus fra mig

   Like

 6. Hvor er det fint ❤️ Så snart vi åbner op og slipper så kommer tegnene, flowet og synkronisiteten ❤️
  Jeg har fået nogle downloads til en bog og sad og snakkede med en veninde om den en dag. Har du en illustrator til den, spurgte hun mig? Nej ikke endnu. Så bad vi om at den rette ville lande når tid var. En uge senere er jeg sammen med en anden veninde og fortæller også hende om bogen. Har du en illustrator, spurgte hun mig? Nej ikke endnu. Så prøv lige at se hende her, siger hun, og viser mig illustratorens side ❤️ Det var nøjagtig det jeg havde forestillet mig og hendes navn indeholder det samme essentielle ord som går igen i titlerne på mine historier i bogen ❤️ Jeg leder derfor ikke længere 😉

  Like

  1. Åh Anna ❤ Så genkendeligt for mig at læse – det er sådan alle mine ting bliver til 😉 I en dans med hjerteintentioner og åbenhed for universets svar…det gør det så let at skabe…så smukt at høre om din oplevelse (Og lægger du ikke lige et billede af din bog her i kommentarfeltet?) Ville være skønt at se den…knus

   Like

 7. Åh Eva, jeg elsker at jeg hører din stemme fortælle når jeg læser dine ord 💖.
  JA jeg har tegn. Hele tiden. Når jeg husker at åbne mit hjerte for det.
  Når jeg bliver bange og lukker det, føles det som at være alene i verden.
  Himmel og helvede. Lige her foran os. Vi bestemmer selv ❤️.

  Like

  1. Himmel og helvede foran os ❤ Som du kan sige det, Synne ❤ Nøglen ligger i det åbne hjerte…så smukt. (Og dejligt du kan høre mig når jeg skriver, skønne ❤ )

   Like

 8. Så smukt og rørende kære Eva❤️
  Jeg oplever også mange tegn. Og jeg husker tydeligt første gang jeg havde oplevelsen af at åbne mig for tegn.
  Jeg gik rundt på kirkegården sammen med min mand. Vi skulle finde en gravplads til vores lille pige, der 4 dage forinde var død. Jeg var i chok, og kunne på ingen måde samle mig om at skulle finde en gravplads. Det var så surrealistisk, og jeg så mig selv oppefra, som om det var en anden, der gik dernede og var dybt ulykkelig.
  I dag ved jeg det er en overlevelsesstrategi. Men dengang sagde jeg til mig selv oppefra, at der måtte være et tegn der kunne hjælpe her. Og jeg bad Smilla, vores døde pige, fortælle os hvor hun ville have hendes gravplads. På det tidspunkt går vi forbi en gravplads, hvor der står ‘Albert’ på gravstenen. Jeg stopper op og begynder at græde imens jeg peger på stenen. Smilla hed Albert dengang hun i graviditeten lå i min mave, og jeg mærker tydeligt at det var hendes tegn ift. at her skulle hendes gravplads være❤️ Min mand havde det heldigvis på samme måde, og Smilla ligger i dag overfor Albert. De deler samme paradisæble træ over deres gravstene. Albert blev kun en dag gammel. Og da jeg møder hans mor, er det som at møde en sjælesøster💞Hun fortæller mig, at Albert skulle have heddet Smilla, hvis han var blevet en pige, og tårerne får igen frit løb.
  Endnu et tegn❤️I dag er vi hjerteveninder. En gave fra Smilla til mig🙏🏻 Og Smilla sender tit tegn i form af sommerfugle, mariehøns og fjer til mig. For lige at fortælle mig, at hun er lige her hos mig. Det varmer mit hjerte. Hun vil for altid leve i mit hjerte💞

  Like

  1. Sophie ❤ TAK fordi du deler denne fortælling. Tårerne strømmede når jeg læste. Mærkede din sorg og skønheden i, hvordan selv i den mørkeste nat, er vi ikke alene. Tak fordi du har bevaret dit hjerte åbent, og den kærlighedsbudbringer du er…det er så smukt at følge din vej. Knus fra Eva

   Like

  2. Sophie. Jeg bliver bare nødt til at kommentere din fortælling. Hvor er den dog smuk – trods den store sorg. Den er også så fantastisk, at mange sikkert ikke vil tro, at den er sand. Tak for at dele.

   Like

 9. Sikke et dejligt emne. Jeg ser ofte tegn og får beskeder alle vegne. Jeg behøver ikke engang at lede efter dem. De er der! Måske så ofte at jeg kan komme til at tage dem som en ”selvfølge”.
  Ofte kan det være små ting, hvor jeg lige stopper op og siger TAK, når jeg f.eks. bliver mindet om at huske dagligdags ting.
  Men også store ting, hvor tårerne bare triller og jeg må tage mig tid til lige at fordøje de undere der sker lige foran mig.
  Jeg kunne nok skrive en hel bog om det 🙂 Og denne her MÅ jeg lige fortælle!!!

  Netop i går fik jeg så stærkt en besked – endda igennem et billede jeg selv fysisk har frembragt for ½ år siden – inden vi kendte til den ubalance min mand har i kroppen pt.
  Her, hvor vi står i min mands helbredelsesproces, efter lægens diagnose, som ikke levnede meget håb, får jeg så mange tegn på at vi er på rette vej. At helbredelse finder sted.

  Jeg er med i projekt ”Sy din By” – Jeg syr til en udstilling til efteråret. Billedet er færdigt, og for at hvile fra det, lagde jeg det væk for 4 mdr siden, hvor jeg stadig ikke havde noget kendskab ang. min mands ”skrøbelige tilstand”. Jeg har netop taget billedet frem for at lave de sidste småting på det – og nu ser jeg det med helt andre øjne. Jeg opdager nu de stærke beskeder der er lagt ind til mig (ja, der lagt beskeder ind, selv om jeg selv har lavet billedet).
  Jeg bruger de gamle korsstingsbroderier og giver dem nyt liv i form af et stort billede / vægtæppe (120cmx160cm) af Koldinghus. Billedet består af 3 dele.

  Nederst; Det gamle fundament, som har stået i mange hundrede år. Mange menneskers historie bliver fortalt her, mange konger har bygget om på slottet. Det har overlevet generationer af konger og dronninger.. Fundamentet består.
  Midterste del af billedet. Her står slottet som en ruin. Det brændte ned i 1808, men det halve af tårnet med kæmpen Herkules på toppen står endnu. Det er den mørkeste, mørke nat – selv med ildskæret fra det brændende slot er der mørke. Står det mon til at redde??
  Øverste del. Her bryder lyset frem. Himlen er blå – klar blå, med klare hvide skyer. Natten er forvundet. Op af ruinen rejser sig det smukkeste stolte tårn. Kæmpen Herkules står der stadig strunk og stærk. Flaget er hejst. Tårnet er sundt og mægtigt. Det er alligevel ikke sådan at vælte omkuld.

  Samtidig er der så mange andre symboler i billedet, symboler som for andre er blot en del af et smukt billede. Jeg havde slet ikke tænkt det ind i den her sammenhæng da jeg lavede det. Hele vores familie er der – vores børn og børnebørn slår ring og passer på, mine forældre er der, gode veninder, som også nu har støttet mig. Alt sammen noget jeg ikke var bevidst om for ½ år siden. Det hele tegner sig så stærkt. Vores bryllupsdag, fordi kærligheden bærer alting oppe (datoen er også med fordi slottet brændte ned på datoen for vores bryllup).. OG min mand har lovet mig et guldbryllup om 5 år – Kærligheden er de to svaner der altid svømmer rundt i søen ved slottet… De usynlige hjælpere er syet ind – måske en engel… der sidder ved slottets fundament – Og støtter processen. Da jeg lavede billedet VILLE hun bare med. Biblen er med, fordi dens historie går ind slottets og Chr. III historie – i dag giver det mening, fordi vi har en stærk TRO på at vi får hjælpen fra noget der er større og stærkere end os selv.
  TAK!

  Like

  1. Kæreste Grete ❤ Af hjertet tak fordi du giver dig tid til at fortælle…det er rørende at høre. Og viser så fint hvordan vores hjerter ved ting vi ikke ved – ofte længe før. Så smukt at se din evne til at tage imod den støtte der gives dig…du ser bogstavelig talt den mening er der vævet ind i dit liv. Og så når det er allersværest. Sender dig kærlighed og lys i denne tid…du er i mit hjerte. knus fra Eva

   Like

 10. Kære Eva, jeg har med din støtte i urkraft forløbet åbnet mig for tegn og meget mere. Og ja som du skriver så er der støtte og kærlighed overalt. Det er helt fantastisk at opleve, støtte og tegn viser sig i vidunderlige mennesker der dukker op i mit liv, musik, bøger og kærlige beskeder ❤️

  Like

 11. Kæreste Eva
  Jeg mærker mest et nærvær, og guides på min vej igennem mørket og stormen, akkurat som med Snejomfruen. Hvilken skøn historie! Når jeg følger fodsporene, så er livet lidt lettere og leves i tillid. Når jeg ind imellem tager en beslutning, der leder mig væk fra stien, så bliver livet gråt og trist og helt forkert, indtil jeg får fundet ud af hvad der skete, og kommer på ret kurs igen.
  Da jeg var barn fandt jeg en stor sten på en strandtur med klassen. Jeg ville have den med hjem, og kæmpede for at få den store sten båret hele vejen. I mange år var den min ønskesten, hver gang jeg holdt på den og ønskede noget dybt fra hjertet, så gik det altid i opfyldelse. Jeg passede på ikke at bruge den forkert. Mon den virker stadig, hvis jeg lukker øjnene og forestiller mig at holde på den og ønsker?
  Da jeg var teenager, bad jeg tit om tegn på at jeg blev passet på. Fx engang da jeg var ude i “min” skov og havde siddet på en sten i set på svanerne på en skovsø, var det blevet sent og mørkt imellem træerne. Jeg var bekymret for at cykle i den mørke, tyste skov, men havde ikke lygter med og ville derfor heller ikke køre på den smalle landevej. Jeg bad om et tegn, fuglesang fx, og da jeg kom frem til en lysning på den anden side af bakken, stod der et rådyr, badet i de sidste stråler fra aftensolen! Den var få meter fra mig, men så mig ikke, fordi den lyttede efter en fasan. Jeg blev stående og tog lyset og varmen og det smukke syn ind! Da jeg var faldet helt til ro kiggede dyret roligt på mig, vendte sig og gik fredeligt væk, og jeg kørte hjem. Det gjorde så stort indtryk på mig at jeg ikke har bedt om tegn efterfølgende, men bare har glædet mig over alle de små og store gaver der er til os i naturen, i byen og imellem mennesker 🙂

  Like

  1. Kære Sofie ❤ Tak for dine fantastiske fortællinger her…Jeg kunne se rådyret for mig i solen 😉 Sådanne øjeblikke er skatte for livet. Og du viser så fint hvordan tegn både kan vise sig spontant, som overraskende tilkendegivelser og når vi bevidst ber om dem og så åbner os. Jeg har en sjælden gang også bedt om tegn fordi jeg havde brug for det – men har det som dig – også en ydmyghed overfor at skatte dem jeg allerede har fået, og hvile i tilliden til at jeg får dem jeg har brug for. Din ønskesten. Hvor er det også fint. Og ja, den virker, fordi den forankrer dine hjerteintentioner, og fordi at det vi gør med en hellig intention bliver helligt. Det er ikke stenen i sig selv, men den tillid og hellige hensigt du holder den med, som gør at du oplever mirakler. knus fra mig

   Like

 12. Ja mærke ofte ‘guider’ på min vej. Har ofte noget på fornemmelsen, som så kort tid efter viser sig at være sandt.
  Vil gerne blive bedre til at være opmærksom, som derved opleve flere ting.
  Øver mig, og synes at der kommer flere og flere oplevelser.

  Like

  1. Tak kære Lisbeth ❤ Hvor er det bare smukt at høre…det lyder som om du har en stærk forbindelse med din intuition og hjertevisdom. Og jo mere vi åbner hjertet og slipper det rationelle sinds begrænsninger, kommer der hul igennem, så vi ser og hører…knus til dig

   Like

 13. Hej Eva
  Smuk læsning på en tirsdag morgen💜 jeg ser også tegn hele tiden, nogle gange skal jeg huske på det. Et af de stærkeste jeg har oplevet var til en katolsk messe i Mellemamerika. Under messen tænker jeg at jeg vil købe et lys til at tænde bagefter for jomfru Maria. Jeg opdager at jeg kun har penge nok til et lys, men under messen bliver der indsamlet penge til gode formål, jeg beslutter mig for at give pengene væk istedet for at købe et lys… kort til efter kigger jeg rundt I kirken Fra hvor jeg sidder og får øje på et billede af Virgen de Guadelupe, en figur jeg bliver ved med at støde på i mit liv. Jeg bliver glad og kort til efter tændes hundredvis at små stearinlys som folk holder I hænderne…..hele listen er I set smukkeste lys fra alle de små stearinlys. Jeg skriver ikke for at vinde men måtte bare dele men oplevelse💜💜💜

  Like

  1. Tusind tak for din smukke fortælling, Annemette ❤ Hvor var det et symbolsk stærkt øjeblik – at når du gav fra hjertet blev lysene tændt – i hundrede fold…den vil jeg gemme i mit hjerte ❤ Tak du delte! knus fra Eva

   Like

 14. Hej Eva.
  Tak for din deling og gavmildhed af hjertet.
  Jeg har i mit efterhånden lange liv fået megen guidens både verbalt og symbols fra naturen og den åndelige verden. Efter jeg på et tidspunkt læste om fund af fjer og symbolet på engle, ja så er de overalt og på de til tider underfundigeste steder.
  Lige nu er jeg godt på vej ud af en – endnu sort nat – og mit i denne tid fløj de smukkeste sommerfugle forbi mit synsfelt, igen og igen. Hovsa også lige nu 🙂

  Like

 15. Kæreste Eva. Tak for de 2 dejlige fortællinger. – Og tak til alle for fantastiske fortællinger. Så dejligt, når vi kommer til det punkt, hvor vi ikke irriteres, når noget ikke lige går efter “vores” snor, men at vi fortrøstningsfuldt ser os om efter, hvad der så ligger lige til os. Tegn og hjælp er der hele tiden, også når vi ikke ser det. Der er SÅ meget hele tiden at sige tak for. Jeg forstår ikke altid, det der sker, men jeg kan jo heller ikke se hele det overordnede billede, så i tillid følger jeg så godt jeg kan.

  Like

 16. Det er så smukt beskrevet ❤
  Jeg får tit tegn som fjer og hjerter i skyerne på himlen.
  Der sker så meget omkring os. Vi skal lære at tage den med ro og give alting, den tid det skal have.
  Ønsker dig en fortsat skøn ferie.
  Kh. Ulla Larsen

  Like

 17. Tak for din smukke beretning ❤
  Jeg oplever tit støtte, hjælp og kærlige puf. Og lærer stadig at passe på hvad jeg ønsker, for jeg risikerer at få det. Som nu, hvor jeg i en periode har haft meget travlt og så inderligt ønskede mig tid og ro dog uden at være syg. Så forstuvede jeg mit knæ – jeg er ikke syg og har nu tid og ro, for jeg kan ikke gå eller stå ret meget…smiler…
  Eller den gang jeg fik besked på at stoppe midt på fortovet og en stor istap faldt ned for mine fødder.
  Eller dengang nogen bremsede min bil, da den var på vej ud over havnekajen og ned i vandet midt om natten.
  Eller da jeg med det samme vidste jeg var gravid med min datter, hvilken dato og tidspunkt hun skulle fødes – og det passede.
  Eller engang jeg ledte efter det rigtige uddannelsessted og en dag var der en annonce i avisen som lyste op – og der var mit sted for uddannelse.
  Synes jeg har mange mange oplevelser, smukke, kærlige, støttende.
  Vidunderlig dag og sommer til alle og held og lykke med din smukke bog
  Kærligst
  Helle Melina

  Like

 18. Jeg er også blevet meget mere åben og opmærksom overfor tegn og ser i øjeblikket fjer i hvid sort og grå på min vej hvilket bekræfter mig i at mine engle er med mig. Ofte hvis jeg ønsker mig noget falder det på min vej hvis det skal hjem til mig. Tak for din visdom du deler så gavmildt ud af

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s