#Er du i opvågning?

10 tegn på at urkraften ulmer i dig

dreamstime_xxl_87779722

 

I mit arbejde med kvinder i de smukke opvågningsprocesser, ser jeg et spændende mønster, som jeg gerne vil dele med dig.

For det er ikke bare et mønster.

Det er tegn på at den kvindelige sjælskraft ulmer.

Og at den bare skal have tid og næring for at vågne helt til live, og skabe helhed og kraft i dig.

Når vi forstår tegnene kan det blive til trøst og støtte – i stedet for frustration. For disse lidt smertefulde tilstande, er tegn på at der er noget der venter på at blive vækket og forløst i dig.

Genkender du dig i nogle af de 10 oplevelser?

#1 Jeg har det som om at noget kalder og drager i mig, som jeg ikke helt kan sætte ord på. Som om der er en del af mig selv jeg mangler kontakt med, og ikke ved hvad er, men som jeg véd er derinde et sted.

#2 Jeg føler mig nogen gange så vred. Så utrolig vred. Mest på mig selv. Der er en følelse af at jeg er gået rundt i en glasklokke, og har levet det liv der blev forventet af mig, men at jeg ikke virkelig har mærket mig selv. Og hvad jeg ønsker at skabe i mit liv.

#3 Jeg føler mig træt og magtesløs i min livssituation. Jeg ved at der må findes en vej til at skabe mening og finde ind til mit mod og min kraft til at være i det. Men det er svært og jeg mister af og til håbet.

#4 Jeg har nogle underlige reaktioner jeg ikke helt forstår. Når jeg hører lyden af en trommedans bliver jeg henført, når jeg hører om kvinder der lever i pagt med naturen får jeg tårer i øjnene. Det kan også være helt andre ting. Hvor det er som om min sjæl reagerer på noget, som jeg ikke kan sætte ord på. En længsel.

#5 Jeg elsker at høre om kvinder, der skaber noget. Men jeg ved ikke om jeg har evnen i mig – noget i mig drømmer om at finde mine skabende gaver, og give dem mere plads i mit liv.

#6 Jeg oplever at der er meget smerte i mig der skal heales, men jeg ved ikke helt hvordan. Der er brug for at få bearbejdet og skabt mening i min livshistorie, og jeg længes efter at kunne hente gaverne ud af den, og give slip på det der tynger og holder mig tilbage i mit liv.

#7 Jeg savner en dyb forbindelse med min kvindelige sensualitet. Det kan være det skete efter min barnefødsel – det kan også være fordi der er en del skam der ligger i mig fra tidligere. Jeg ved at der må ligge en masse smuk energi i min krop. Det påvirker hvordan jeg oplever min krop, mig selv som kvinde og mit parforhold.

#8 Jeg er omtrent midt i livet, og kan få den tanke “var det bare det?” Jeg føler som om jeg har siddet i et venteværelse. At livet må have noget mere til mig, en slags magi som jeg altid har drømt om at opleve, men begynder at frygte jeg aldrig vil opleve. Og jeg fornemmer at nøglen ligger et sted inden i mig.

#9 Jeg har oplevet en smuk opvågning spirituelt, men har oplevelsen af at det er en parallelverden. Jeg har brug for at spinde den nye bevidsthed ind i mit hverdagsliv.

#10 Jeg mærker at jeg er i forskellige rytmer, og det er til stor frustration. Jeg prøver at fornægte det, og det gør det bare endnu mere besværligt. Jeg ville ønske jeg kunne få en anden tilgang til mine feminine og sjælelige svingninger.

Disse 10 er nogle af de mest gennemgående temaer eller tegn jeg ser. Der er selvfølgelig også flere. Og mange forskellige varianter. Men melodien er den samme.

Og det fantastiske er at det er gode tegn. Selvom de kan være svære at opleve. Fordi de tilsiger at urkraften ulmer og rører på sig. Den ligger i enhver kvinde. Og den vågner når tiden er inde.

Det er en stor, stor glæde for mig at støtte og guide kvinder der er i disse processer. Det er noget af det bedste i verden at se en kvinde vågne, og rejse sig i al sin skønhed og storhed.

“When women wake mountains move”, siger det gamle kinesiske ordsprog. Og det skal være vist.

Så vær ved godt mod – uanset om du oplever nogle eller alle af de 10 beskrevne tilstade. De bærer bud om at du har noget meget smukt og kraftfuldt i vente.

Kærligst

Eva Andrea (1)

korrektminiaturetilblogForfatter af Og jeg vågnede, bestil bogen her

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s