#Er du i opvågning?

Hvor er du i din indre cirkel? (Se de fire tider enhver kvinde i transformation går igennem)

 

womaninlake

Jeg sov let. Ord og og billeder kom og gik i en uendelig strøm, gennem min drøm, som en dans. Så vågnede jeg. Klokkerne i Altea rungede. Tre slag. Billedet stod lysende klart for mig. En cirkel, med fire elementer. En kvindes forvandlingscirkel.

Det var mens jeg skrev mig igennem min egen opvågning og indre transformation. Hvad der pludselig stod tegnet i ild for mig, denne nat, vil jeg gerne dele med dig nu.

Fordi det kan være sådan en hjælp at forstå hvor vi er i vores indre proces og hvor det bærer hen. Så vi kan gå med vores dybe rytmer og ikke fortvivle eller gå imod.

At forstå vores indre cirkel hjælper os til at åbne hjertet og skaber tillid til at alt bærer mod helhed.

Så, er du klar til at vi går igennem de fire tider?

Rækkefølgen vi oplever de fire elementer i er forskellig – ligesom vi er forskellige steder i vores indre udvikling. Men at vi kommer til at opleve alle fire er utvivlsomt. Jeg har set det i mit arbejde med kvinder i transformation, igen og igen. At der er en tid til ild, til jord, til luft og en tid til vand. Vi kommer igennem dem alle. Og der er overgange, hvor vi har sammensatte oplevelser.

Se herunder om du kan genkende dig…og hvad der hjælper dig i de forskellige tider.

Vind
Er du i en tid præget af åbenhed til den himmelske dimension og måske har esoteriske oplevelser, kan det være du er i vindens tid. Din energi er æterisk og du forbinder dig let til den åndelige verden, usynlige vejledere og energier, og har ikke nær så let ved at forbinde dig til kroppen og dine jordiske gøremål. Du kan nærmest føle at du lever i to parallele verdner. Og det er både smukt og stort og kan være en lille smule svært at mestre at være i.

Vejviser i vindens tid

Vær taknemlig over din åbenhed og forbindelsen til den usynlige virkelighed. Prøv at give slip på dit behov for at rationalisere eller kategorisere dine oplevelser, og tag imod det som en smuk gave, du kan bære med dig videre i din proces. Du kan altid søge jordforbindelse ved at bede om en pause, vende din bevidsthed mod kroppen og grounde dig selv med din vejrtrækning, og ved at mærke forbindelsen med Moder Jord under dine fødder.

Vand
Er du i en periode kendetegnet af tårer er du i vandets tid. Du oplever måske en sorg, et tab eller en forløsning af smerte, der må bæres igennem dig.

Det kan være en reaktion på en ydre oplevelse, eller udløses af de nye erkendelser du får. Gamle billeder og overbevisninger om dig selv og verden går i opløsning, og det er både befriende og dybtgående – og kan føles som om hjertet brister.

Du kan også opleve en sorg når din bevidsthed er vokset og du ser dit liv i et nyt lys. Det kan opleves som en lille død. Vandets tid kan være svær at være i, og kan opleves som en sjælens mørke nat. Du kan føle dig ensom og urolig over det mørke du oplever, og at der kan være så mange tårer i dig. Du møder tvivl og frygt.

Vejviser i vandets tid

Tillid er din vigtigste støtte når du er i vandets tid. At du holder fast ved din indre viden om at en renselse finder sted, en forløsning er igang, at efter døden kommer livet, efter mørket vil du opleve lyset igen. Også når du føler dig allermest sårbar og du kan føle dig i det største mørke. Tilliden skaber tålmodighed i sjælen. Håb. Evnen til at hvile i øjeblikket, lade tårerne bære smerten ud igennem hjertets sprækker, og vente til tiden er inde til en ny morgen. Du kan styrke tilliden ved at læse ord der nærer sjælen, minder den om sin forbundethed til Kilden. Og ved at vende hjertet mod vejledning og trøst, gennem bøn og stilhed.

Ild
Når du er i ildens tid, er du fuld af skaberglød, passion og livskraft. Du oplever en flammende, varm og glødende energi i krop, sind og sjæl. Du kan føle dig stærkere forbundet med din sensuelle feminine energi og med din kreative energi, der har samme udspring. Du er fuld af kraft og inspiration og skaber med lethed. Samtidig kan udfordringen være at bevare en sund balance så du passer på dig selv. Tiden er præget af glæde, livsmod og kraft.

Vejviser i ildens tid

Tag imod din energi med tillid og taknemlighed. Gå med din skabende ild og se hvad den bærer med sig. Bevar en bevidsthed om hvad du ønsker at skabe i dit liv, både i dine relationer og ellers, så du lade dig vejlede af kærlighedens etik. Hvis du føler skaberilden fortærer dig, må du sørge for at skabe balance, ved at finde indre ro gennem meditation, stilhed og i naturen.

Jord
Når du oplever en tid hvor du hviler i kroppen, føler at du har dybe rødder til jorden under dig, og føler dig sammenføjet, er du i jordens tid. Du føler dig integreret. Din bevidsthed hviler i kroppen, du er dybt forbundet med naturen og du oplever balance mellem hvad du har af jordiske gøremål og din bevidsthed. Du oplever at du er forankret og hel og at du både rummer ilden, vinden og vandet i dig.

Vejviser i jordens tid

Tag imod oplevelsen af integration. Det er et stærkt sted at være, men kræver også tillid. Nogen finder stor glæde ved at være i vindens eller ildens tid, og kan have svært ved at rumme at det nu er en anden tid. En tid til helhed og integration. Der kan komme nye cirkler for transformation, hvor du igen vil opleve en vindens, ildens eller vandets tid. Men lige nu – som i alle tider – er det vigtigt at være i fred med vores indre rytmer.

Til sidst vil jeg minde om at det er meget forskelligt hvor længe vi oplever hver af disse tider. For nogle kan vandets tid tage uger – for andre år. For nogle kan vindens tid være i et glimt, mens det for andre er måneder og så videre…

Du har din vej. Jeg har min. Det vigtigste er at vi forbliver i åbenhed og tillid. Så vil vores cirkel forløse og frigøre præcis det den skal. Og i virkeligheden vil en ny cirkel åbenbare sig for os, igen og igen, livet igennem – når vi siger ja til sjælens vej.

Hvor er du i din cirkel? Oplever du en af disse tider eller er du i en overgang? Jeg vil meget gerne høre fra dig herunder ❤ 

Kærligst

Eva Andrea (1)

korrektminiaturetilblogForfatter af Og jeg vågnede, bestil bogen her

Har du fået din gave? Hent meditationen Min indre kraftcirkel lige her.

 

 

 

 

 

 

6 thoughts on “Hvor er du i din indre cirkel? (Se de fire tider enhver kvinde i transformation går igennem)

 1. Jeg opplever meg selv i vindens tid.
  Har opplevd jordens tid i ca 2 uker for ca 1 måned siden.
  Takk for din deling. Dette beroliger et sinn❤

  Like

  1. Tusind tak for din kommentar kære Anne Kathrine ❤ Hvor er det vakkert at du genkender dig i vindens og jordens tid – så ved du også at ildens og vandets tid enten har været eller er på vej ❤ kærligst Eva

   Like

 2. Hvor er det smukt beskrevet ❤ Jeg genkender hver eneste af dem, som de steder jeg væver mig ind og ud af igen og igen. Dog længes jeg efter mere jord,der foreløbig er lidt underrepræsenteret i forhold til de andre, men som langsomt tager til. Fra nu af vil jeg være mere opmærksom på denne kilde til mine tilstande og se om der mon er et mønster eller en cyklus, jeg ikke har opdaget. Tak for at kaste lys på dem kære Eva.
  Glæder mig sådan til at se dig i næste uge. hvor sker der meget på et år ❤

  Like

  1. Tak kæreste Anja ❤ Elsker at høre at du genkender dig – og at det er til inspiration hvad jeg deler ❤ Kan ikke vente med at se dig hernede i næste uge, min smukke soulsis ❤ knus

   Like

 3. Kære Eva. Hvor er det smukt beskrevet og hvor jeg dog føler mig genkendt. I den seneste periode har jeg nok følt mig meget i alle elementerne, bortset fra ild, som jeg vil prøve at blive mere opmærksom på. Hvor skønt at du give vejvisning gennem alle energierne ❤ ❤ Tak for uvurderlig skøn inspiration

  Like

  1. Tak for din dejlige hilsen her Benedicte ❤ Elsker at du finder genklang…og det kan lyde som om du er på vej ind i en jordens tid hvor alle energierne integreres mere i os.. 😉 Man skal også forstå det organisk – fordi vi netop ikke er skematiske som kvinder, men væver os fra den ene tid til den anden efter vores helt egen rytme ❤ Så knus og lykke til videre i din spændende rejse

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s