#Jeg er vild med...

Har du en lille kriger-sjæl i huset?(GIVEAWAY & Særpris)

o-CHILD-RUNNING-facebook

Da jeg trykkede hendes hånd første gang, var det let at fornemme; Her var en kvinde med et brændende hjerte for børnefamilier.  Der var ild i det hjerte. Og et klart og varmt blik. Det var da jeg mødte Smilla for første gang, for mange år siden. Faktisk var den dag, da jeg med bankende puls og rystende hænder holdt mit første rigtige foredrag. I Familielaboratoriet. Gundlagt af Jesper Juul. Og hvor Smilla hed Camilla.

Meget er sket siden. I hendes liv og i mit – vi er begge to kommet nærmere essensen af det vi brænder for. Og vi mødes lige der; i hjertet for at møde barnet på et dybere plan. At forstå. Og gå nye veje, der giver genklang i vores inderste.

Nu har Smilla Lynggaard skrevet en fantastisk lille, stor bog. Den fylder ikke så meget mellem hænderne, men dens betydning er STOR. For alle der har små krigere i huset. Børn med stor viljestyrke – ligeså fantastisk og udfordrende som det kan være.

Med dygtighed og præcision går Smilla ind og laver hjertekirugi. Viser en tredje vej, hvor vi forstår og møder vores barns vilje og temperament – for at hjælpe. Viser hvordan vi kan sidde med barnet i de store følelser, i vreden og sårbarheden. Være åben. Mærke og undersøge sine værdier og personlige grænser. Slutte fred med det der er. Og genskabe hjemmet som et frirum – for barnet, og hele familien.

Jeg kan ikke andet end knus-elske bogen “Slut fred med dit viljestærke barn – og dig selv”. Den er lige i min ånd, hvor vi vender blikket indad i stedet for udad, og bruger vores sunde og kærlige intuition. Samtidig giver Smilla mange fine praktiske eksempler og ideer til hvordan vi kan møde vores viljestærke børn.

Med en lille viljestærk kriger-datter i huset, har det været både bekræftende og inspirerende at læse Smillas ord. Hun sætter ord på den vej jeg selv har fundet med min datter, ved at se ind bag adfærden og forstå hvad det dybere behov er. Og se skønheden i al den vilje.

Så af hjertet tak. Fra mor til mor, Smilla – for dit vigtige, hjertevarme og praktiske bidrag. Det er en gave, til forældre og ikke mindst til de små stærke sjæle. De børn der har så meget energi og lederskab, at de kan skabe store forandringer i vores verden. Hvis de lærer at mestre deres energi og føre den ind i kreative og skabende baner. Og undgår at blive stemplede som problembørn og umulige.

Smilla er så skøn at give et eksemplar til en heldig kvinde her på bloggen ❤ 

Hvorfor ville du elske at vinde bogen; Slut fred med dit viljestærke barn og dig selv?

TAK for alle skønne kommentarer til bloggen ❤ Den heldige vinder er nu trukket, og det blev Majbrit Østergaard Sørensen – Tillykke!

Til alle jer andre – en god nyhed:

SÆRPRIS; Jeg har hørt om vi kan få en særlig pris her på bloggen – og jaaaa, det fandt vi da lige ud af. Så her er et særligt link du kan bestille bogen på og få 50 kroners rabat! Brug blot rabatkoden: Smilla

Kærligst Eva

P.S. Der er lige startet et skønt nyt hold op på Min Lille Sjæl – onlineforløbet for mødre. Og hvis du er interesseret, så skriv til mig. Så kommer du med og kan fordybe dig i hvordan du møder dit barn sjæl til sjæl ❤ (Skriv til eva.ditlefsen@gmail.com for mere information)

smillasbog

 

 

 

 

 

 

 

 

71 thoughts on “Har du en lille kriger-sjæl i huset?(GIVEAWAY & Særpris)

 1. Vi er 3 “krigere” og 1 “nomade” i huset 👨‍👩‍👧‍👧 vi vil alle have SÅ meget gavn og glæde af Smillah smukke bog og budskaber 🙏

  Like

  1. I wish so strongly to get this beautiful book. Hope I do it In the Wright Way… and have a Chance🦋 … Said The Lion , grandmother to a ” warrior grandchild”🦋

   Like

   1. Hi dear Marianne ❤ The giveaway was over on wedensday, but you can still get the book at a great price from Smilla. Look at the link and code in the end of the blog ❤ Hugs

    Like

 2. jeg ville være taknemmelig af hele mit hjerte, hvis jeg skulle være så heldig at vinde denne bog, der lyder yderst værdifuld ☺
  Jeg har en lille kriger herhjemme, faktisk hele to, men den mindste er det i sådan en grad, at jeg har svært ved at hjælpe ham i hans færden, trods jeg har været med i min lille sjæl ❤ Min lille sjæl har hjulpet på et helt ufatteligt plan med den store, så denne bog er jeg sikker på måske kan give de sidste stikord til hvordan jeg kommer helt på plads med den mindste. Det bedste man kan gøre for sine børn, er at være der for dem så meget som muligt og nogen gange betyder det at man skal investere lidt tid til at blive inspireret og hjulpet på vej i sin udvikling som mor.

  Like

  1. Så smukt at høre Sandie ❤ Og ja, det er fantastisk når vi knækker koden og forstår vores børn på et dybere plan. Og et viljestærkt barn har særlige behov, der ikke altid er lige indlysende…men befriende for både dem og os når vi forstår og kan møde, knus fra Eva

   Like

 3. Bogen lyder super skøn. Jeg har en lille kriger i hjemmet, dog nu 18 år, men det kunne være herligt at forstå mere. Det er jo aldrig for sent

  Like

 4. Når man er en kriger uden krig der vågner hver dag med trukket sværd, som min datter, så skal man bruge usigelige mængder af kærlighed, tålmodighed og forståelse. Og dét vil jeg gerne give hende. Derfor håber jeg at vinde denne bog,- hvilken gave!❤

  Like

 5. Min lille pige på kun et år udviser allerede en meget stærk vilje. Jeg får helt sikkert brug for nogle kloge ord med på vores rejse sammen.

  Like

 6. Det er da bare SÅ meget mig der skal vinde den bog🙏 Det er der flere grunde til. Min lille viljestærke dattersjæl har fra ønsket om hendes skaben, vist hvad hun indebære af energier, og det er mega spændende og givende at være hendes forældre – på flere planer! Har fuldt Smilla en smule på Facebook 👏 – og har længe glædet mig til hendes bog. Har dig ikke skaffet den endnu. Endvidere er jeg også bh pædagog og mener bestemt at kunne bruge bogens indhold til at rådgive og guide udfra rent fagligt 😉

  Like

 7. Jeg ville elske at vinde denne bog til min lille familie. Vi har en kriger i vores familie (eller ADHD pige som hun også betegnes). Vi har gået i familieterapi, for at lære gode pædagogiske måder at takle de svære situationer på❤ vi ville have rigtig godt af denne sikkert fantastiske bog, for at blive en familie i fuld harmoni💗

  Like

  1. Kære Majbrit ❤ Tak for din deling her…og jeg er sikker på at den bog ville være en hjælp – også hvis man har et barn med ADHD. De skal også mødes og hjælpes i de store følelser og i overvældetheden over alle de indtryk og impulser de lever med. Og har man så den store viljestyrke oveni, er der meget at mestre ❤

   Like

 8. Jeg har også en lille kriger på 2,5 år ❤️ og jeg er egentlig så træt ovenpå en weekend, at jeg ikke har så meget andet at sige end, at den bog vist er ret tiltrængt her i huset 😉

  Like

 9. Jeg ville elske at vinde bogen, for jeg har en 3 årig kriger herhjemme, som jeg gerne vil hjælpe med at styre udenom prædikatet ballademager.

  Like

 10. Ville være dejligt med nye input til vores datter, de råd vi får fra psykolog, bh og støttepædagog virker ikke, vi bliver bare mere forvirret af det da de råder os i 3 forskellige retninger.

  Like

 11. Jeg ville blive så glad, hvis denne bog havnede i vores hjem. Vi har to viljestærke drenge på 4 og 7, og jeg står dagligt og tænker over, om der mon findes en bedre måde at håndtere deres enorme viljer på, end det vi gør i forvejen. Jeg har læst en del bøger om børn, og synes jeg har fået meget godt ud af det, men lige præcis nu ville jeg så gerne læse lidt om disse krigerbørn 🙂 De kriger med os og med hinanden, og jeg vil så gerne kunne møde dem på en god måde.

  Like

  1. Tak for din fortælling her Marianne ❤ Lige så skønt det er, lige så krævende kan det også være som forældre…så dejligt hvis bogen kan være en hjælpende hånd ❤ Tak fordi du er med her…knus

   Like

 12. Som mor til en powerfuld og smuk kriger datter, kræver det lidt ekstra indsigt og forståelse for hvordan denne lille sjæl understøttes – jeg har lært meget allerede – ved blot selv at lytte indad -men det er SÅ skønt at blive inspirereret og fastholdt i processen så derfor ville jeg blive kisteglad hvis det var hos vores familie at bogen her landende.

  Skøn påske tl jer alle

  Like

 13. På min datters vegne vil jeg glædes hvis jeg bliver udtrukket. Glædes ved at kunne hjælpe hende “rigtig” første gang. Glædes ved at kunne blive klogere på hende og mig selv. Glædes ved at forstå og navigere i hende. Samtidig at kunne lære hende værktøjer til at færdes i denne verden💜 Vi vil takke for den gave allerede nu 💜

  Like

 14. Min skønne kriger pige, er nu blevet 12 år, og som præ-teenager, og den yngste i klassen, er det mange udfordringer. Hun er en følsom sjel og samtidig en stædig kriger, kærlig og omtænksom. Men det er hårdt at være sårbar og følsom, med en kriger sjæl❤️ Håber af hele mit hjerte, jeg er den der vinder bogen, så jeg kan hjælpe min pige, på et andet og højere nivå 🙏❤️👍 Knus Linda 😊

  Like

  1. Kæreste Linda ❤ Tak for dine ord og det er så genkendeligt hvad du beskriver, om den komplekse kombination af viljestyrke og sårbarhed og følsomhed. Ville unde jer bogen…ligesom alle der skriver her…knus fra Eva

   Like

 15. Bogen lyder som en gave sendt fra himlen med svar på mine spørgsmål og hjælp til bedre, at kunne forstå og hjælpe min 6 år gamle fuldbyrdede stjerne-kriger-søn. Der er virkelig kamp og udstyret med en jernvilje X 1000 er han i stand til at nedlægge og få ram på selv den mest toptrænede, selvindsigtsfulde, balancerede og tålmodige sjæl i verden (sin mor / alias mig). På forhånd mange tak for gaven, som vil kunne være medvirkende til, at vi finder en endnu mere indsigtsfuld og kærlighedsfyldt måde, at være sammen på.

  Like

 16. Jeg har også en lille kriger i huset, som dog er vokset lidt større med årene. Hun lever livet intens. Hendes viljestyrke er en udfordring, men også en gave, hvis den bliver anvendt optimalt. Bogen vil helt sikkert kunne hjælpe hende og mig med at anvende temperamentet, så det bliver en kæmpe styrke for hende.

  Like

 17. Jeg har en smuk og stærk 9-årig søn der godt kan lide at bestemme – det vil være dejligt at lære at støtte ham i at bruge det konstruktivt 🙂 ❤

  Like

 18. En elskelig kriger er mit kæreste barnebarn, hun er som en sommerfugle der letter og flagre i vinden og lander med et brag for at kæmpe sine krige. Det kan være svært at være far og mor med en kriger så ønsker bogen til at lette deres kampe.

  Like

 19. Jeg ville være såå taknemmelig og elske at få den bog, så jeg kan få nogle redskaber til fuldt ud at forstå og støtte min smukke lille pige-krigersjæl, der er to år, hvilket i sig selv er udfordrende for for både hende og os forældre. 💜
  Kærligst
  Lisbeth

  Like

 20. Elsker at læse alle de skønne ord om små kriger sjæle – jeg var det selv, jeg blev bare kaldt rebel.
  Nu har jeg selv en skøn datter, der er utrolig viljestærk, og som jeg lærer så meget af, og jeg vil gerne støtte hende til at bruge sin vilje på en måde, der får andre til at lytte i stedet for at skubbe dem væk. Det lyder som en skøn bog, som jeg ville elske at dykke ned i.

  Like

  1. Tak kære Ann-Karina ❤ Og så fint du beskriver det mange har oplevet som børn – når de ikke er blevet set og mødt i deres skønhed og vilje. Tak for din reflektion her ❤ knus

   Like

 21. Den bog lyder præcis som den håndsrækning, jeg trænger til… min krigersøn er så ofte blevet misforstået i al sin energi, driftighed, initiativ… jeg håber, jeg er heldig og kan åbne nye perspektiver i mig selv🍀

  Like

 22. Vi har i særdeleshed to små krigere her hjemme, og ved snart ikke, hvordan vi skal håndtere dem – trods diverse studier af teknikker og online kurser… Måske denne bog er det rigtige værktøj for os🙏

  Like

 23. Jeg er en kærlig og temperamentsfuld mor til en dejlig dreng på snart 7 år. Han er en lille tyr og det giver visse sammenstød 🙏🏾❤. Vil elske at læse bogen 🙏🏾🙏🏾.

  Like

 24. Den ville vække stor glæde her ❤ Min datter på snart 4 år ligner mig selv så meget, og alligevel er det en stor udfordring og samtidig en gave at lære hende at kende endnu bedre hver eneste dag!

  Like

 25. Den bog lyder lige som noget der kunne give nye åbninger for forståelse og ro her i vores hjem! Jeg har en lille fredsommelig søn og en lille sej kriger-datter med en vilje og et temperament som jeg ikke ved hvor kommer fra…. kan give svære udfordringer og. Jeg vil så gerne finde den bedste vej!

  Like

 26. Jeg er dybt taknemmelig for den visdom alle mine 3 børn kommer med til mig- vi vokser og lærer sammen❤️❤️❤️ Vores midterste datter på halvandet år, bringer med hendes gejst og kreativitet så mange smil og så meget glæde i vores liv og hendes viljestyrke og egenrådighed udfordre os ligeså😊 Flere redskaber til at udvide forståelsen ville være dejligt- så ja tak til den skønne bog❤️

  Like

 27. Åh, den ville jeg gerne vinde!
  Han en lille ‘stor kriger’ som jeg så gerne ville kunne tackle anderledes, så han kunne få mere ro på.
  Der er rigtig mange tiltag i gang, men leder altid efter nye vinkler, som giver genklang da det sjældent er en enkelt, tilgang som gør der. Men et sammensurium af mange, som skræddersyes.
  Det må være så umådelig hårdt at skulle kæmpe på den måde.. ❤️
  Så jeg krydser fingre 🙏🙏

  Like

 28. Jeg kunne i den grad bruge noget inspiration til at møde min følsomme, 3-årige kriger på en bedre måde. ❤
  Det kan altså være knaldhårdt at forblive kærlig, anerkendende og i børnehøjde..

  Like

 29. Den bog ville jeg gerne eje. Jeg har en skøn skøn meget viljestærk datter på 6 år hvor jeg indimellem bliver spillet skakmat. Det lyder til at der er gode råd og redskaber i bogen til ikke at komme helt derud.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s