#Er du i opvågning?

De 3 første skridt mod at nære dit barns sjæl

IMG_20170702_220809_893Længes du efter at nære dit barns sjæl? Hvad er sjælen så? Du fornemmer den i den ordløse, mærkbare essens, der er bag dit barns øjne. Den der stråler igennem når dit barn hviler i sig selv og i øjeblikket. Sjælen er den kærlige bevidsthed der er kommet til verden for at opleve sig selv som menneske. Og den skinner smukt igennem personligheden.

Hvis vi ikke genkender barnet som mere end en lille krop fuld af personlighed, så går vi glip af at opleve barnet i dybden. Og barnet vil længes efter at blive set, på det mest eksistentielle plan, der er er sjæleplanet. Idet vi begynder at se mere, kan vi begynde bevidst at mødes i det ordløse rum mellem os som sjæle, og det er noget af det mest nærende for både os selv og vores børn.

Så lad os se på de 3 skridt mod at nære barnets sjæl:

#1 Du må kende dig selv for at kunne genkende dit barn

Det første vigtige skridt mod at mødes sjæl til sjæl, er at vi begynder at erkende vores egen inderste natur. At vi selv er mere end vores krop, tanker og følelser. At vi er en unik form for bevidsthed, der har en oplevelse som menneske. Lige så signifikant som en snekrystal. Lige så evig som den uendelige kærlige intelligens som skabte os. (Hvad vi end kalder den). Når du begynder at vågne for din sandeste natur, er det som om et slør tages fra dine øjne og du begynder at se dit barn og alle andre levende væsner med et andet blik. Så hvis du allerede drages mod at søge stilhed, meditere eller være i naturen – så lyt til det og bliv ved at vende dig mod erkendelsen af, at du er en smuk, smuk sjæl.

# Hvil i kærligheden

Ok, det lyder nemt – men det er det ikke altid. Her kommer den daglige praksis ind. Vores børns sjæle er ren kærlighed. Derfor næres og blomstrer de i kærlighedens energi. Mens de trækker sig tilbage og lukker sig, for frygtens energier – som skyld og skam. Og en ting er at være bevidste om det – men i hverdagen med vores børn kræver det øvelse. At huske på og vende tilbage til kærlighedens energi, igen og igen og igen. Også når vi et øjeblik mister fodfæstet, som vi alle sammen vil opleve. Jo mere vi øver os, jo mere falder det naturligt at søge ind i kærlighedens felt – og lytte til vores intuition og indre vejledning. Og den vil altid være i en kærlig energi, der nærer og støtter barnet.

# Hjælp barnet til at genkende sig selv

Når du både kender dig selv og genkender dit barns essens – så kan du hjælpe dit barn til selv at blive bevidst om denne dimension af sig selv. Det kan komme i små skridt, der passer til barnets alder. Ind i mellem kan du sætte ord på det, når du oplever at barnet hviler i sin essens eller handler ud fra sin kærlighedsenergi der er så forbunden med alt levende.

Så du bliver et spejl, som barnet kan se sig selv i; Hvor er det smukt at du er så kærlig overfor din søster, eller, Jeg kan virkelig se hvordan du elsker at male, sikken du stråler, eller Jeg kan se at du kan mærke dyrene og planterne, eller, Sikken du nyder bare at være her i stilheden i skoven.

Det er små ting, der ofte vil falde helt naturligt for dig at sætte i tale, fordi du mere og mere ser dit barns vidunderlige essens.

Tak fordi du læser med – skriv gerne til mig herunder ❤ Jeg elsker at høre fra dig!

Kærligst

signature

korrektminiaturetilblogForfatter af Og jeg vågnede. Bestil bogen her 

P.S. Hent din gave fra mig her: Min indre kraftcirkel – Audio

Hvad betyder det for dig at læse med her? Skriv gerne og del i kommentarfeltet herunder, (du ruller bare helt ned, så kommer det op)

 

 

 

 

2 thoughts on “De 3 første skridt mod at nære dit barns sjæl

 1. Hej Eva.
  Kunne godt tænke mig at dele en oplevelse med dig som jeg havde for ca 8 mdr siden…..Min svigerinde havde fortalt os at hun var gravid og ventede dermed sit 3. barn. I forvejen havde de en søn på 9 og en datter på 11. Jeg er selv den lykkelige mor til en datter på 6 år. I “virkelighedens verden” kan man nok godt sige at jeg var jaloux på hende, da jeg selv ikke ønsker min datter skal være enebarn. (Er snart 40 så det er lige ved at være op over).
  En nat jeg havde lagt mig til at sove oplevede jeg at se min svigerindes gravide mave for mig. Den var smuk og med ét følte jeg en kærlighed til hendes ufødte barn af helt ufattelige proportioner. Kærligheds følelsen til dette ufødte barn var så stor at den overgik noget jeg nogensinde havde oplevet før. Følte det som om at hele universets kærlighed var rettet mod dette barn. Der var absolut INGEN grænser for hvor meget kærlighed og håb der var til dette barn og samtidig vidste jeg også at den samme uendelige kærlighed gjaldt alle sjæle i hele universet uden forbehold. Jeg flyttede blikket til højre og så barnets mor og den samme kærlighed strømmede fra mig til hende. Kærligheden var så uendelig stor at jeg ville være taget til Mars for at hente is til hende hvis hun ønskede det. Jeg ville have gjort ALT for hende hvilket er meget ulig som jeg havde det i “virkeligheden”. Da jeg vågnede havde kærligheds følelsen ikke forladt mig og havde klokken ikke været 05.00 om morgenen var jeg rendt ind til min datter og kysset og krammet hende i én uendelighed. Var simpelthen ved at sprængtes af kærlighed.
  Kærligheds følelsen aftog dog i løbet af dagen og i dag er alt ved det gamle. Vi er svigerinder og venner som før, men det er også dét. Trækker på smilebåndet når jeg mindes min oplevelse, som jeg syntes var utrolig smuk og fasinerende. Undrer mig lidt over at jeg ikke havde denne oplevelse med min egen datter i stedet for, men har igennem mine spirituelle oplevelser erfaret at det ikke altid er det vi mener der skal ske der giver de bedste lærepenge….

  De venligste hilsner

  Carina Kristensen

  Like

  1. Det var da den smukkeste oplevelse, kære Carina 💜 Elsker at du deler den med mig…og alle andre kvinder der læser med. Du har uden tvivl været i en dyb forbindelse med både din egen kærlige essens og den Universelle Kærlighed. Jeg genkender mig sådan i din oplevelse…Det er en ubeskrivelig form for kærlighed. Og selvom du ikke er i oplevelsen længere, så vil den ligge som en skat i dig og et minde om hvem du virkelig er og hvad du er gjort af. Så smukt. Knus

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s