#Er du i opvågning?

Har jeg virkelig signet op til det her?

realization.jpg

I dag vil jeg dele 3 perspektiver med dig, der genkender dig:

Du står med et skrigende eller ulykkeligt barn – og denne gang kan du ikke klare det. Inden i begynder nedsmeltningen.

Du føler dig magtesløs, vred uden at vide hvorfor, eller bare fuldstændig tvivlrådig. Dit indre barn krøller sig sammen og siger stop.

Din tålmodighed forsvinder så du råber eller afviser dit barn – der bare bliver endnu mere ulykkeligt.

Så kommer skyldfølelsen.

Og tristheden.

Og spørgsmålet:

Har jeg virkelig signet op for det her? Jeg er jo slet ikke egnet til at være mor…(eller partner – i andre situationer…).

Hvis vi ikke forstår hvad der tilbydes os lige i de her situationer, er det som at sidde på en skattekiste – uden at vide det.

Men når vi åbner hjertet for at forstå, får vi en nøgle til skatten.

Og vi forstår at lige der, får vi mulighed for at heale sår og  ubevidst smerte. Samtidig med at vi nærer det smukkeste hjertebånd til vores barn.

SJÆLEAFTALER
I et spirituelt perspektiv er der en dyb mening med livet og med de relationer vi er i. Forholdet til vores børn er af allerstørste betydning.

Her mødes de dybeste lag af vores essens. Og vi gives de mest præcise spejle i hinanden, der kan vise os selv og barnet vej til helhed og healing.

Sår der er givet videre gennem generationer, kan heles her (også bagud i tid på sjæleplan). Og fremtidens børn i slægten omsluttes af større bevidsthed og ubetinget kærlighed.

Vi finder selv de ord, der vækker genklang, omkring disse dybe sjælelige aftaler, der ligger mellem os i familien.

Vi kan tænke det helt bogstaveligt, som en aftale vi har indgået før vores sjæle kom hertil. Eller vi kan se det i billedlig eller symbolsk forstand.

Det har egentlig ikke så stor betydning…

Hvad der er vigtigt er, at vi kommer ind til den dybe hemmelighed: At vi har de mest kraftfulde muligheder for heling og indre vækst – i møderne med vores barn, og i familielivet.

HVAD MED HELT SÆRLIGE FAMILIEFORHOLD?
Selv i de mest komplekse familiesituationer, også de virkelig smertefulde, er der i den spirituelle forståelse, en dyb mening at afkode. Her henter vores sjæle kraft til at vokse og hele.

Selv ud af misbrug, vold og andre smertefulde vilkår, vil vores sjæle finde vej. Så hvis du selv har oplevet smertefulde familierelationer, kan du også finde støtte i at få disse indsigter.

Husk, at fra en spirituel forståelse, er der stadig dyb medfølelse og ansvar for at gøre vores for at disse ting ikke foregår. Men indtil menneskeheden er vokset så langt, vil der være behov for at forstå og skabe kraft ud af det smertefulde.

At lade helingen af smerten ske i os – så den ikke bringes videre.

Det hjælper indsigten i sjæleaftaler os til.

connection

AFKOD HVAD BARNET VISER DIG
Tilbage til situationen med vores barn, der sætter os skakmat, gør os fortvivlede og får os til at kaste håndklædet i ringen:

Det er en invitation til at se indad.

Enten med det samme, hvis du magter det – eller i stilhed når bølgerne har lagt sig.

En enkel øvelse er at spørge sig selv: Hvad viser mit barn mig lige nu?

Det kan være barnet viser mig et spejl af at jeg ikke har lyttet eller været nærværende og set ind bag adfærden. For der ligger altid et behov bag den adfærd der kan frustrere os hos vores børn.

Gennem situationen viser barnet mig at jeg har behov for at trøste eller nære mit indre barn. At smerten inden i mig skyldes at jeg ikke har omfavnet følelsen af afmagt, tristhed eller vrede inden i mig selv (for eksempel).

Nu kan du vende dig indad og rumme følelsen i dig selv, der skal heles – mens du er der for dit barn.

Og SÅ kan du møde dit barns behov direkte og kærligt.

Det er enkel praksis, der kan betyde alverden for dig selv og dit barn. Og med den indre viden bliver dit moderskab en vej til helhed og healing ❤

Har du et spørgsmål til en situation med dit barn hvor du møder smerte i dig selv? Skriv gerne herunder…så svarer jeg efter bedste evne ❤

I kærlighed
Eva Andrea

korrektminiaturetilblogForfatter af Og jeg vågnede. Bestil bogen her

P.S. Hent din gave fra mig her: Min indre kraftcirkel – Audio

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s