#Er du i opvågning?

De 3 hemmelige eliksirer på din rejse hjem

tilliden

Der er 3 eliksirer, der har hjulpet mig gennem opvågningen og rejsen gennem skyggerne i underverdenen, til forløsningen af min kraft. Og jeg ser det så fint genspejlet i, hvad kvinderne i mine forløb fortæller.

Når vi er bevidste om de 3 eliksirer, kan vi gøre brug af den forvandlende kraft de besidder. Men hvis vi ikke gør, kan vores rejse blive mere smertefuld og langstrakt end den behøver.

Så skal vi ikke liiiige se på dem? ❤

#Tillid

Tillid. Det er et smukt ord, der er let at nikke ja til, men er en indre tilstand vi skal lære at læne os ind i. Tune os ind på. Og give slip i. Og det er ikke let for os som mennesker, fordi vi så gerne vil kontrollere hvad der sker i os. Så hvad ligger der i at hvile i tillid? Det er vores sjæls erkendelse af at den er elsket – også selvom det hverken kan ses eller mærkes altid.

Tilliden giver os evne til at SE når der er bælgmørkt og tyngdekraften fra frygt og smerte, truer med at kvæle os. Alligevel formår vi at være i tilliden. Den er er lys i mørket, og den viser os netop det næste skridt.

Det næste øjeblik. Måske ikke mere.

Men det er nok til at der skabes en vej, hvor vi ikke ser en vej med vores fysiske sanser. Og kan føre dig gennem de dybeste processer i din opvågningsrejse.

#Tålmodighed

Tålmodighed. Også noget vi forstår med vores hoveder, men som kan være så uendeligt svært når det kommer til stykket. Vi vil så gerne at det hele går lidt hurtigere, at vi ikke skal være for længe i de overgange, der behøver tid og modning.

Det ville være meget lettere hvis vi kunne tage syvmilestøvlerne på. Og dog, er det præcis her – i villigheden til at lade den indre proces udfolde sig som den selv ved – at det ikke tager længere tid end det behøver.

Så ved at rumme vores utålmodighed og frustration, (de kan bare være der alt hvad de vil), fremkommer en tålmodighed i sjælen, der bærer dig videre til næste fase, som du længes efter.

Der vil komme en ny fødsel.

Den skal bare have tid. Ligesom barnet der er undfanget i moderskødet, udvikler sig efter Livets intelligens og ikke behøver andet end tid og næring for at vokse.

#Indre overgivelse

Den tredje eliksir, kan ligne både tilliden og tålmodigheden, men er af en særlig karakter. Den kommer i brug, når vi står foran en port i vores indre udvikling. Der er noget der kalder os, som vi mærker er sandt dybt inde – men som vi vægrer os ved og gerne vil undgå.

Når den store lærer Jesus, inden sin død er i angst og siger: “Lad denne kalk gå mig forbi – dog nej, ske ikke min vilje men din”, er det et smukt eksempel på jegets overgivelse til Selvet. Det lille jeg, ser ikke forbi smerten ved at gå i opløsning. Men når vi overgiver det, kan der ske en genopstandelse af nyt liv.

Det lyder måske mystisk, men er en dyb spirituel sandhed, der kan være en stor hjælp at forstå, når vi mærker at vi drages mod en indre overgivelse. Mod noget der er sandt for os, men som egoet eller vores begrænsede sind, ikke kan forstå eller er bange for.

Mærker du også behov for tillid, tålmodighed og indre overgivelse? 

Elsker at høre fra dig…

Kærligst Eva Andrea

Forfatter af Og jeg vågnede. Bestil bogen her 

P.S. Hent din gave fra mig her: Min indre kraftcirkel – Audio

husk-at-jeg-elsker-at-hore-fra

 

35 thoughts on “De 3 hemmelige eliksirer på din rejse hjem

 1. Kære Eva. Jeg genkender dem alle tre. Tillid, tålmodighed og indre overgivelse. Jeg oplever dem, som helt centrale spillere i min proces. Så simple og så svære at håndtere. Jeg oplever en vekselvirkning mellem at finde fred med processen og overgive mig til tillid, tålmodighed og indre overgivelse og herefter mangle tålmodighed, miste tilliden og holde stædigt fast i mit indre. Med tiden får jeg mere og mere tålmodighed, tillid og har nemmere ved den indre overgivelse. Det giver en fantastisk ro og glæde, når jeg er der. Det er så fredfyldt. Jeg bruger ofte sætningen ” alt er såre godt” til at berolige mig selv og finde fred. Jeg har et maleri, der hænger på vores kontor, hvor jeg i starten af min proces begyndte at skrive små citater. Citater som giver mig styrke. Jeg kan mærke at disse helt centrale ord skal skrives på. Tillid, tålmodighed og indre overgivelse. Det er jo for søren det, det handler om for at skabe balance i vores liv. Tak, Eva 🙏 Jeg får så mange indsigter af at være med her og vigtigst af alt, jeg føler mig ikke længere alene i denne proces 💕

  Like

  1. Kære Christina ❤ 1000 tak for din fortælling her – så rørende at læse. Du blev den heldige vinder af meditationen (trukket af mine børn) ❤ Så den kommer til dig på mail 😉 knus og tillykke fra mig

   Like

 2. Tak for de inspirerende og sande ord 🙏❤🙏
  Det ville da være en dejlig gave, at være den heldige modtager, af din meditation ☺
  Glæder mig til din bog udkommer 💃🏽
  God weekend 😘

  Like

  1. Tak for din hilsen her Linda ❤ Dejligt at du glæder dig til bogen! Vinderen er trukket for denne gang…men du kan kigge ind under bøger og meditationer i menuen, hvis du vil købe den. knus fra Eva

   Like

 3. Jeg kan genkende det hele. Først for ganske nylig har jeg overgivet mig og sluppet et dårligt mønster, som jeg godt vidste jeg skal ud af, men som har været så svært at slippe. ❤

  Like

  1. Kæreste Anne ❤ Hvor er det fint at høre om din oplevelse…overgivelsen kan være helt ned i de små bitte ting til de store livsvalg…og at opleve hvordan det bringer os nærmere os selv hver gang, skaber mere og mere tillid til den indre stemme. Knus fra mig

   P.s. Vinderen er trukket – og var desværre ikke dig i denne omgang…men lige nu fås forløbet til intropris, hvis du med alligevel: https://evaandrea.dk/minlillesjael/)

   Knus fra Eva

   Like

 4. Kære Eva
  Tak for indsigterne🙏 De 3 ord ramte lige ind i hjertet- jeg er lige nu ved at begive mig på en rejse der handler om at leve indefra og ud at blive hel inden i – så din mail i dag giver god mening – TAK
  Ser frem til din bog udkommer💖
  Dejlig søndag til dig

  Like

 5. Jeg oplever en større forståelse for tilværelsen, som jeg ikke selv rigtig har kunne finde ord for. Dine ord giver mening dybt inde. Det længes jeg efter, selvom jeg har et dejligt liv. Noget indeni gør mig usikker, rastløs, jeg har altid haft et stort behov for at forstå det hele fuldt ud. Finde ud af meningen. Det er du med til at hjælpe mig med i din blog. Jeg kunne godt tænke mig at deltage i konkurrencen. Mest af alt vil jeg blot fortælle, at du også hjælper mig til at give mening.
  Kh Anne

  Like

  1. Kæreste Anne ❤

   Du aner ikke hvor meget det glæder mig at høre at du finder mere klarhed ved det jeg deler…det er sådan en dybt eksistentiel trang der ligger i vores sjæle efter at finde den personlige mening i vores liv her på jorden…så smukt at du er på den vej. Og jeg er sikker på at den vil udfolde sig for dig skridt for skridt. Dit hjerte er klogt ❤

   Kærligst Eva

   P.S. Vinderen er trukket – og var desværre ikke dig i denne omgang…men lige nu fås forløbet til intropris, hvis du med alligevel: https://evaandrea.dk/minlillesjael/)

   Knus fra Eva

   Like

 6. Det er meget genkendeligt for mig, især tillid og tålmodighed, overgivelsen vil jeg bestræbe mig på at være mere åben overfor.
  Jeg elsker din evne til at formidle og gøre det usynlige så let forståeligt – tak.

  Like

 7. Hvor har du ret Eva. En rejse mod at komme fra hovedet ned i kroppen og mærke hvad jeg virkelig gerne vil og lytte til mig. Efter mange år som enlig mor, har mit liv mest handlet om logistik og dække børnenes behov. Kunne være skønt at vinde, så jeg kunne komme lidt videre 🙏

  Kærligst
  Marianne
  💜

  Like

  1. Hej kære Marianne ❤

   Hvor dejligt at høre fra dig her – og det lyder som om du har haft meget at se til 😉 Jeg ville ønske at kunne hjælpe dig videre på rejsen fra hovedet til hjertet….

   Vinderen er trukket – og var desværre ikke dig i denne omgang…men lige nu fås forløbet til intropris, hvis du med alligevel: https://evaandrea.dk/minlillesjael/)

   Knus fra Eva

   Like

 8. Kære Eva .. Ordene er meget genkendelige for min egen vej .. Tillid har været en af mine rigtige svære, måske fordi jeg har haft en del hårde oplevelser, så jeg så har mustet den .. Men tilliden arbejdes der på, at genskabe .. Tålmodigheden har jeg til gengæld fået i dåbsgave og overgivelsen arbejder jeg stadig på.. Nogen gange er det lettere end andre ..
  Det vil glæde mig rigtig meget om jeg vandt din meditation.
  Og jeg vil glæde mig til at læse din bog .
  Kærligst Fie

  Like

 9. Kære Eva
  Jeg er helt nybegynder. Forstår faktisk ikke hvad der foregår, men jeg er draget af denne uvished, så jeg tror det er fordi det er nu der skal dykkes ned her. Er jeg heldig at vinde, er det jo en super start.
  Kærli hilse Birte Elise

  Like

  1. Kære Birte Elise ❤ Tak for dine meget rammende ord…du sætter så fint ord på en oplevelse mange kvinder i opvågning har – fordi det for mange er en gradvis og næsten umærkelig lænen sig ind mod sjælen vi oplever…

   Vinderen er trukket – og var desværre ikke dig i denne omgang…men lige nu fås forløbet til intropris, hvis du med alligevel: https://evaandrea.dk/minlillesjael/)

   Knus fra Eva

   Like

 10. Jeg får kuldegysninger, imens jeg læser…..jeg vil elske at være den heldige 💜

  At være i tillid, have tålmodighed og i indre overgivelse er en evig proces og det vil være dejligt at blive støttet i den

  Like

 11. Åh Eva, du har lige sat ord på den proces jeg står midt i, og som jeg ikke selv kunne sætte ord på. Jeg er ikke i tvivl om at jeg er i opvågning. Lige nu står jeg et sted hvor jeg har lyst til at smide alt gammelt ud og bare starte forfra (ikke familien, men mønstre, overbevisninger, tvivl, angst og vrede). En del af mig er virkelig utålmodig for jeg føler at jeg er klar til at give slip. Men på en eller anden forunderlig måde øges min tillid og tålmodighed dag for dag, samtidig med at utålmodigheden fortsat er rastløs. Det har været meget forvirrende for mig. Nu forstår jeg hvad der foregår. Tak Eva. Jeg vil virkelig gerne vinde “Min lille sjæl” så jeg kan blive klogere på hvad det er min skønne søn prøver at fortælle mig. Han er uden tvivl spirituel og jeg ønsker at støtte både hans og min rejse, så han ikke ender med at lukke ned for det, som jeg har gjort. Kærlige hilsner fra Lene

  Like

 12. Indre overgivelse. Den måske aller vigtigste for mig, men også den sværeste. Jeg tænker at den indre overgivelse skal finde sted hos mig, før tilliden kan indfinde sig.. Eller måske det er modsat! Tålmodigheden er den letteste, for hvis jeg overgiver mig til rejsen og tror på det lykkes, så er jeg sikker på det kommer.. 🙂

  Like

  1. Kæreste Cath ❤ Tak at du deler dine overvejelser her…dem er du helt sikkert ikke den eneste der oplever. Min erfaring er at også at tilliden bliver stærkere hver gang vi oplever at vi bliver båret af den kærlige kraft omkring os, når vi vover at give slip og tage et skridt, som vi mærker er sandt for os dybt inde, men som vi kan være bange for. Så oplever vi at der er en tråd til vores Kilde, at der er en silkesnor i mørket, der leder os skridt for skridt – og det skaber en dybere og dybere tillid – der bliver til en indre viden eller vished, der er langt dybere end tro og overbevisninger. Lykke til videre på din smukke vej. Kærligst Eva

   Like

 13. Tusind for dine inspirende ord, Eva, om de 3 eliksirer – jeg har bla. aldrig tænkt på, at tålmodighed spiller en så vigtig rolle eller det med at overgive sig.
  Jeg ville elske at vinde en plads, for jeg tror på, at der mere mellem himmel og jord end vi aner.
  Kærligst
  Irene

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s