#Er du i opvågning?

Savner du kontakten til den usynlige verden?

 

pexels-photo-255379.jpeg

I dag svarer jeg på spørgsmålet fra Anette, der skriver om sin dybe længsel og savn efter forbindelsen til den usynlige verden – som hun har oplevet tidligere, men nu føler sig afskåret fra. 

Klik ind og se med, hvordan vi kan forstå hvorfor længslen kan være så stor, og få en enkel øvelse der kan hjælpe til at genskabe mindet om hvor elsket og støttet du er. Også selvom du måske ikke kan mærke det lige nu.

I kærlighed fra Eva

Har du oplevet forbindelse til den usynlige verden, eller længes du efter det? Del gerne med mig i kommentarfeltet herunder ❤

Kærligst

signature

korrektminiaturetilblogForfatter af Og jeg vågnede. Bestil bogen her 

P.S. Hent din gave fra mig her: Min indre kraftcirkel – Audio

 

 

19 thoughts on “Savner du kontakten til den usynlige verden?

 1. Kære Eva. Tusind tak for dit fine svar til Anette – det ræsonnerere så smukt i mit indre. Jeg har de sidste par år haft vildt mange spirituelle oplevelser. Det har jeg stadig, men det er jo vigtigt at sætte pris på dem og være taknemmelig for dem – og at fortælle andre om dem, så de også kan huske, at de kommer fra himlen. At opleve livet som en gave, oplevede jeg gennem en spirituel oplevelse for nylig – og skrev om det i mit nyhedsbrev. Til gengæld har jeg stort set ingen klienter, så dit råd om at være taknemmelig for alle dem, jeg har hjulpet, hjælper mig meget. Og som du siger er tiden en illusion, så min forestilling om at de skulle blive ved med at komme, har måske mere med mit ego at gøre – og jeg lærer nu at være ydmyg, at tage ansvar for mig selv i stedet for hele tiden at være fokuseret på, hvad jeg kan gøre for andre. Det har jeg gjort hele livet, så det er måske passende at starte på det nu 😉 Jeg lærer at være mindful over for mig selv, at acceptere mig selv som jeg er og at have tillid til, at universet har en idé med at jeg pt. ikke har klienter.

  Like

  1. Tak for din hilsen her kære Benedicte ❤ Der er noget så sårbart og fint ved at hvile i tilliden til at alt er som det skal være, og lade tilliden vokse i os. Glæder mig at svaret kan være til trøst og inspiration ❤ Keep shining beautiful! kærligst Eva

   Like

 2. Kære Eva tusind tak for dit svar 🙏
  Det giver Go mening i mit system. Min åbning var meget massivt på alle fronter. Pludselig var jeg clairvoyant, virkelig powerfull healer ( som Seeren), powerful medium, og evnen til bare at være bevidsthed, mærke naturfolket og andre bevistheder omkring os, osv
  Så mit ego har nok svømmet over, hvis du forstår og så blev der stille….

  Jeg længes efter at bidrage til verden, men det skal bare ikke være ego’et der sætter dagsordnen og der er helt sikkert en læring som skal lande, i at arbejde ud fra sjælen ❤

  Dybt inde i min sjæl, ved jeg at jeg er healer, som så mange andre, men min vej er ikke klar endnu. Så jeg vil tage dit råd til mig og skatte alle de oplevelser jeg har haft og vil få i fremtiden og være taknemmelig og prøve at følge min intuition 🙏❤

  Like

  1. Kæreste Anette ❤ Hvor er det godt at høre at du finder mening og ressonans i mit svar. Jeg er sikker på at du kommer til at spinde din bevidsthed ind i dit arbejde, som en lysende tråd, der kan løfte, heale og hjælpe mange mennesker. Og at du vokser i sundhed og tillid i alt sammen. Knus til dig

   Like

 3. Kjære Eva.
  Takk for en smuk reminder til oss alle. At vi må huske at vi er kjærlighet og er sjele på jord. Det er så viktig at være takknemlig for våres læring og innsikt.
  Kram Tine

  Like

 4. Tak for en kærlig og dejlig Vlog, det var lige de de ord jeg trængte til. Arbejder virkelig meget med at finde mit indre jeg, lige som jeg tror at jeg er kommet til de inderste lag, opstår nye forhindringer. Jeg finder stor støtte i engleverdenen, men vil så gerne bruge den verden meget mere.
  Kærlig hilsen Rikke

  Like

  1. Tak for din fortælling her kære Rikke ❤ Ja, der er mange lag og slør der skal gennemtrænges før vi kommer helt ind til vores essens af kærlighed. Så vær bare tålmodig med dig selv, og vid at du er støttet på vejen, Rikke 😉 Knus

   Like

 5. Tak Eva for igen at forklare på en vidunderlig måde. Du har en fantastisk evne, til at forklare på en klar og ligefrem måde. Der kom en tanke til mig, om at fortælle om en af mine oplevelser for en del år siden. Jeg tænker ikke, der er sammenhæng med Annette og spørgsmålet, men alligevel kan det måske give mening på et eller andet plan for nogen. Jeg ville så gerne have mange svar, men pludselig gik det op for mig, at jeg ikke kunne holde bøtte, hvis jeg vidste noget om nogen. Jeg troede, jeg blev anset for klog osv, hvis jeg kunne fortælle et eller andet, jeg vidste, og det ville jeg jo så gerne være på det tidspunkt. Jeg fik ingen svar, før dette gik op for mig, og jeg forstod, at nogle gange er den viden kun til mig. Nogle gange skal den deles – andre ikke, og det kan stadig være svært for mig, at “knytte sylten”, når det ikke skal videre. Når jeg forstår det, tror jeg også at vedkommende kan få glæde af et svar og forstår det, men sådan er det ikke altid, og så er det bare med at smile i “skæget”.

  Like

 6. Kære Eva
  Det er første gang jeg sådan rigtig hører dig. Sikken en skøn og ægte måde du fremstår på.
  Jeg er helt rørt over Anettes spørgsmål og dit svar. Det ramte dybere end jeg lige havde troet. Jeg øver mig hver dag i at være taknemmelig for mine evner, mit mod og ikke mindst mine rejser i den spirituelle verden. En verden jeg er ny i, og først er ved at finde ind til. Det kan godt gøre mig usikker.. og omvendt endnu mere nysgerrig.
  Jeg glæder mig til at følge dig mere og vil nu nyde søndag aften fuld af taknemmelighed over mit dejlige liv:-)
  Kærligst Bettina

  Like

 7. Tusind tak… jeg mærker en stor kontakt med mine guider, har gjort det de sidste 4-5 år, og når jeg har klienter bliver jeg guidet og kan mærke stor omsorg og kærlighed.. hvis der er dage, hvor jeg har gået i frygt eller skal slippe gammel sorg, er det sværere at mærke forbindelsen, men det kommer efterfølgende..
  For 8-9 år siden arbejdede jeg i salgsjob, gik ned med post traumatisk stress og efter det arbejder jeg med mit livsformål… jeg blev guidet tilbage til mig og min vej…

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s