#Er du i opvågning?

Findes der engle, mor? Sådan får vi kontakt med vores engle

Mange der har læst min børnebog om Den Lille Sjæl, har fået det spørgsmål på sengekanten…vores børn er åbne – og det kan give de fineste samtaler.

Måske har du selv oplevet engle, og kan fortælle ud fra dine egne erfaringer – måske håber du de findes, men har ikke oplevet dem endnu. Derfor vil jeg nu dele lidt om, hvordan du kan genkende englene i hverdagen, og hvordan du og dit barn kan få en personlig kontakt til englene i jeres liv.

engel.png

DEN BLIDE TILSTEDEVÆRELSE
Har du nogenside haft fornemmelsen af at der bliver holdt en beskyttende hånd over dig? At du blev bevaret, tilskyndet eller vejledt bort fra fare eller hen mod noget kærligt?

Hold den erindring et øjeblik.

Hvordan føltes det? Måske har du allerede mærket din engels tilstedeværelse, sanset dens kærlige energi omkring dig.

Din engel er der for at hjælpe dig. Det er englen eneste intention. Den kan ikke beskytte dig fra ting du har indvilliget i at opleve her på jorden for at vokse (inden du kom hertil) Men den kan trøste, støtte og vejlede dig.

Den viger aldrig fra din side.

I nogen perioder vil dit sind være mere modtageligt for at mærke din engels stadige nærvær. I svære tider, åbner vi os gerne lettere for at lytte og vender os instinktivt mod vejledning og hjælp – og her vil vi opleve hjælpen, i en form vores hjerter kan forstå.

SÅDAN KAN VI ÅBNE OS FOR ENGLENE
Vi kan bede englene vise sig for os. Men de viser sig ikke nødvendigvis som vi ville ønske. Det er sjældent vi ville kunne rumme deres skønhed og overjordiske kærlighed.

Derfor lader de os som regel mærke sin blide tilstedeværelse på andre måder. Som et glimt af håb og lys, en hånd på skulderen når vi sover, et skift af energi fuld af ømhed og medfølelse.

Du kan åbne dit hjerte, for at mærke din engels tilstedeværelse ved denne enkle bøn – som dit barn også kan lære:

Kære Engel,
Tak fordi du altid er ved min side
Tak for din kærlighed og støtte 
Tak fordi jeg aldrig er alene
Hjælp mig nu til at lytte

Og så venter du i tillid og lytter til hvad der nu engang kommer op i dit hjerte. Det kan være du mærker du et ord, eller en Ja- eller Nej-følelse omkring noget du står overfor. Eller også mærker du bare den varme ubetingede kærlighed – eller får et tegn.

engle

TILLID
Husk at det er den tillid du siger ordene i, der gør din påkaldelse klar og ren og gennemtrænger sløret mellem verdnerne.

Alle kan gøre det. Som påkalder af et rent hjerte. Ikke for vinding eller for at undgå smerte, men for at finde lys og støtte på sin vej.

Jeg har fået den gave at få lov at se og kommunikere englene, også mine børns. Som de strålende, lysende og ubegribeligt kærlige væsner der altid er omkring os.

Ikke af vores verden, men her for at værne, styrke og hjælpe os.

Så ja, når mine børn spør: Findes der engle, mor? Ved jeg hvad jeg skal svare

I kærlighed
Eva Andrea


P.S. Den smukke engel-illustration øverst, er af Annika Sylte, og fra min sidste børnebog, Da den lille sjæl kom til verden. Bestil bogen her.

 husk-at-jeg-elsker-at-hore-fra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s