#Er du i opvågning?

Er der et usynligt matrix, en dybere forbindelse mellem os som sjæle? Og hvad sker der når vi afkoder dem?

Sårbarheden kommer tilsyne når vi lægger maskerne, en for en. Tilsidst står vi blottede Vender vores oprindelige ansigt mod solen. Så fint , stærkt og sårbart. (3).jpg

Har du oplevet glimt af erkendelser, fornemmelsen af at genkende enten din partner eller dit barn, på et dybere plan, der ikke helt er til at sætte ord på? Det kan også være til mennesker på din vej, som du spontant mærker som en dyb forbindelse til, uden at kunne forklare det…

I et spirituelt perspektiv er der ikke noget der er tilfældigt. Heller ikke hvilke sjæle der krydser din vej, eller hvilke sjæle der er vigtige og nære mennesker i dit liv. Vi kan have sjælemøder der er kortvarige, og har en afgørende betydning for vores liv.

Det er i de lange, dybe relationer indenfor cirklerne af forældre, børn, venskaber og kærlighedsforhold at sjæleaftalernes mest dybtgående healende virkning kommer tilsyne.

Som regel bærer vores vigtigste sjæleaftaler både glædesfyldte og smertefulde invitationer med sig. De er fulde af kompleksitet og rummer dyb visdom.

Når vi opdager de forunderlige sammenhænge og den guddommelige præcision der udfolder sig, lige der imellem os på sjæleplan, vækker det dyb taknemlighed og forståelse.

Det er som om brikkerne falder på plads, og det som var svært og udfordrende bliver vores kæreste skatte.

Når vi ikke forstår sjæleaftalerne med de vigtigste mennesker i vores liv, kan vi til gengæld gå i mange år og være i modstand eller flygte fra de gaver vi faktisk tilbydes.

Alle sjæleaftaler peger ind mod healing, helhed og indtræden i vores sande kraft. Også dem der er aller sværest at forstå.

Eksempler på sjæleaftaler i praksis

  • En sjæl bærer et lys så stærkt og klart at du bliver mindet om dit eget
  • En anden minder dig om at du er elsket ubetinget.
  • En viser dig vej til at stå i dit lys og blive dig selv – bare ved de møder I har – som måske også er indhyllet i en smertefuld forklædning.
  • En anden viser dig med den mest ufattelige præcision dine skygger, den smerte du har stuvet langt ud i underbevidstheden. Og møderne med denne sjæl, slår dørerne op på vid gab så du opdager dem, og får mulighed for at omfavne og heale dem.
  • En viser dig vej til at opdage og lytte til dit hjertes vejledning – måske ved sin “vanskelige” opførsel.
  • En lærer dig om din evne til at tilgive og forstå
  • En lærer dig at give slip – eller at holde fast…

Listen er uendelig og helt unik for dig…

Bare det at åbne sit hjerte for at forstå og se igennem den fysiske virkelighed, og åbne sig for disse indsigter, skaber helt nye perspektiver. 

Kærligst

Eva Andrea

korrektminiaturetilblogForfatter af Og jeg vågnede. Bestil bogen her 

P.S. Hent din gave fra mig: Min indre kraftcirkel – Audio med det samme

 

sarbarheden-kommer-tilsyne-nar-vi-laegger-maskerne-en-for-en-tilsidst-star-vi-blottede-vender-vores-oprindelige-ansigt-mod-solen-sa-fint-staerkt-og-sarbart-3

husk-at-jeg-elsker-at-hore-fra

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s