#Er du i opvågning?

En ny verden har åbnet sig – og hvad nu? Hvordan skaber jeg mit liv så det harmonerer med mit hjerte?

elena

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er som om et slør er trukket til side, og du ser alting klarere. Du er blevet så meget større og mere farvestrålende inden i – mange lag af frygt og tvivl er forsvundet i din transformation. Nu står du med en smuk kontakt til dit hjerte og din sjæl. Men det kan være at du som så mange opdager, at dit daglige liv skriger mod himlen i afstand, til de hjerteværdier du mærker er mere sande for dig nu. Så hvad skal du gøre?

Det er et vidunderligt og alligevel meget forvirrende sted at være – som mange kvinder i opvågning oplever. Du kan blive stående her længe, og gnide øjenene, misse mod solen og føle dig ude af stand til at oversætte dit hjertesprog til din hverdag – eller du kan begynde at spinde stærke lysende tråde fra din bevidsthed ind i dit daglige liv, og finde fodfæste i den nye måde du nu er i verden på.

Så i dag vil jeg dele 3 jordnære spørgsmål med dig, der kan være til hjælp.

# 1) Hvordan kan jeg starte min dag på en måde der forbinder mig med hjertet?

hellig-handling

Det kan være noget så enkelt som at du starter dagen med et personligt ritual, der forankrer dig i hvad der nu er blevet vigtigt for dig. Om det er at tænde et lys og åbne dagen med en hjertebøn, skrive lidt, meditere, læse noget der nærer din sjæl, synge en sang, eller gå en tur i naturen – eller noget helt andet.

Det er ikke vigtigt hvad det er – men den bevidsthed du gør det med. Din bevidsthed og intention kan gøre selv den enkleste handling til en hellig handling. Noget der forbinder himmel og jord.

# 2) Hvad er det næste lille valg, der kan skabe mere harmoni mellem den jeg virkelig er og det jeg gør?

overvaeld-ikke-dig-selv

Overvæld ikke dig selv med at forandre alting samtidig. Husk at det er din indre opvågning der er den vigtigste, og vid at den uundgåeligt vil påvirke dit ydre liv i den rytme, der er naturlig for dig. Det ligger i selve livets essens, at bevidstheden er stadigt udvidende, som selve Universet der er i stadig ekspansion.

Så lige nu behøver du ikke at bekymre dig om de store forandringer og livsvalg, men åbne dig for om der er nogle valg du kan tage i dag – der ræssonerer mere med dit hjerte og din sjæl. Det kan være en vane du kan ændre eller begynde med. Noget så enkelt som at lytte mere til og ære din krops tempel, med mere vitaliserende mad, mere tid i naturen end tid på sofaen, eller at du bruger pengene anderledes…

# 3) Hvordan kan jeg hilse de store forandringer velkommen i det fjerne?

al-forandring

Dette gælder ikke for alle, men for mange. At når der sker en stor indre opvågning og transformation, så aner vi ofte at der er store forandringer på vej. Vi mærker det som den stille susen før et regnvejr, helt intuitivt – at denne nye sandhed og indre viden om hvem jeg virkelig er, og opdagelsen af alle de facetter i min sjæl og mine gaver, vil føre forandringer med sig i mit ydre liv.

Det er så stort og kan også være meget skræmmende for vores personlighed – så vi let kan komme til at lukke os i frygt. Det er helt naturligt – men i den fase er det en hjælp at huske os selv på at al forandring der kommer dybt indefra sjælen, er en forandring der vil føre os nærmere os selv.

Den vil føre til mere autenticitet og mere dyb genklang med os selv. Så der er i virkeligheden ikke noget at frygte. Det vil alt sammen være kærligt og godt – også selvom det er nyt og fremmed. Og du har et klogt hjerte der kan vise dig vej.

Så prøv at vinke de større forandringer velkommen med tak, og husk igen at er der ikke noget stress. De kommer nær når tiden er inde og du har fået klarhed og samlet mod og visdom til at gennemføre dem.

Håber disse tre spørgsmål er til inspiration og hjælp for alle jer skønne kvinder, der er på denne modige indre vej

Knus fra Eva Andrea

korrektminiaturetilblogForfatter af Og jeg vågnede. Bestil bogen her

P.S. Hent din gave fra mig: Min indre kraftcirkel – Audio med det samme

husk-at-jeg-elsker-at-hore-fra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s