#Er du i opvågning?

Hvorfor vågnede jeg så sent? Har jeg spildt alle disse år?

I denne blog vil jeg dele 4 vigtige perspektiver med dig der genkender dig i disse spørgsmål…

drommefanger

Der er måske gået mange, mange år hvor du har været “ved siden af dig selv”. Du har troet at du var lykkelig, du har levet efter de forventninger du og dine omgivelser havde til dig, og du har måske også været tryg sådan. Indtil noget begyndte at slå sprækker inden i. Måske skete der noget der ruskede dig vågen – måske kom det umærkeligt over tid. Du begyndte at blive virkelig.

Lige så vidunderligt det er at opdage, at det er tid til at vende hjem til sig selv. Ligeså fortvivlende kan det også opleves. For hvad med alle disse år? Alle de gange vi har svigtet os selv, uden at vide det, al den livskraft vi har gemt i skyggerne og alle de muligheder vi har ladet gå forbi, fordi vi ikke havde modet…

Jeg oplever den fortvivlelse og undring hos mange kvinder i opvågning – og har mødt den i mig selv. Og den kan være nagende og fortærende hvis vi ikke forstår den og møder den som hvad den virkelig er…

Så idag vil jeg dele 4 perspektiver med dig, der kan hjælpe med at forstå netop din sjæls forunderlige rejse.

# 1 DIN SJÆLEAFTALE

I et spirituelt perspektiv kommer ingen sjæl til jorden, uden at have sagt ja – til både de udfordringer og muligheder for vækst den tilbydes, netop i de vilkår den kommer til verden under. Vi husker det ikke – men når tiden er inde vil livet minde os om hvor vi har sagt ja til at vokse og blive mere hele. Det erindres i sjælen, som en genkendelse, en jafølelse, en streng der pludselig bliver slået an og berørt, dybt, dybt inde.

Når først en sjæl erindrer sin aftale – om det er gennem smertefulde ydre begivenheder, eller gennem en indre længsel og søgen – så er det fordi tiden er inde til det. Det er en gylden mulighed der gives dig, en invitation til at træde ind i din sjæls sande kraft. Og om den kommer når du er 20 eller 60 er ikke afgørende. Det afgørende er at du lytter til den længsel der er vakt i din sjæl.

# 2 DEN NØDVENDIGE MODNINGSTID

Det er vidt forskelligt hvor lang tid vi behøver for at være parate til at vågne op. Selve opvågningen kan ske i et øjeblik – eller over tid. Men som en larve i puppen, der behøver tid til ligge i mørket og lade de forvandlende processer ske, så behøver vi netop den tid som det tager. Alt er derfor helt som det skal være.

Et frø spirer også længe under jorden, før det en dag bryder gennem overfladen og kommer op til varmen og lyset, der hele tiden har draget det. Så husk at modningstiden ikke kan springes over (hvor gerne vi end ville ønske det i al vores utålmodighed).

# 3 AT VÆRE ET JA

Hvis du er en af dem der læser med endnu – så er det nok fordi du allerede har været igennem din modningstid, og du er i opvågning. Du har altid et bevidst valg – om du vil tage imod invitationen til at blive mere hel eller om du vil vende tilbage til mørket og trygheden i puppen.

Noget i dig vil drage dig til at være et JA til den aftale du har indgået på sjæleplan – og du har al den kraft i dig og med dig, som du behøver for at leve mere og mere bevidst og opleve den indre fred, frihed og udfoldelse som ligger i selve din sjæls dna.

# 4 DER ER TID NOK

Så til alle tankerne om, hvorfor det kan tage så lang tid at vågne, om det er for sent og om alle disse år er spildt – så er svaret, at uanset hvor mange år du kan føle at du har været i en slags drømmetilstand, så er det i orden. Vær taknemlig over at du er hvor du er idag. Tag imod de kærlige invitationer livet giver dig til at fortsætte din forunderlige færd, og husk at du har al den tid du behøver til at udfolde, netop det der ligger i din sjæl og nu er blevet initieret.

I kærlighed

Eva Andrea

korrektminiaturetilblogForfatter af Og jeg vågnede. Bestil bogen her

P.S. Hent din gave fra mig: Min indre kraftcirkel – Audio

 

husk-at-jeg-elsker-at-hore-fra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s